icon

Zvýšenie paušálnych náhrad: Voliči, stále nevidíte problém?

markusrasford
17. mar 2026

Voliči Smeru, Hlasu a SNS stále vám to nedochádza?

Strana
z3
anonym_89e04e
19. mar 2026
@anonym_0ff4e2

Zaslúžia si . Bojujú proti liberalnemu fašizmu . Proti satanoví Sorošovi . Chránia Slovensko . Bez nich by nás EU zničila

@anonym_0ff4e2 to nebol vtip?

anonym_89e04e
19. mar 2026
@anonym_a47672

@markusrasford odporúčam si pozrieť platy primatorov a potom tu rozosievat nenávisť. Platy poslancov ti nevadia? V praci su koľko? 68 dní?

@anonym_a47672 ty nebudeš najostrejšia ceruzka,vsak

katkazatka
19. mar 2026
@erikavesela

@anonym_0ff4e2 ako vtip dobre

@erikavesela ja som myslela, ze je to naozaj vtip. Ze to pisala ironicky. A ona je len blba a nie vtipna.😀

erikavesela
19. mar 2026
@katkazatka

@erikavesela ja som myslela, ze je to naozaj vtip. Ze to pisala ironicky. A ona je len blba a nie vtipna.😀

@katkazatka tiez som v prvom momente si myslela, ze to je ironia, ale potom si hovorim ako ironiu by som to pisala inak a presne, ona je tak blba..toto naozaj len tupy clovek moze napisat

eva8
19. mar 2026
@anonym_0ff4e2

@markusrasford EU nás chce zničiť lebo by sme jej mohli konkurovať. Dava nám obmedzenia aby nás ovládala

@anonym_0ff4e2 na zaklade coho si to myslis? (ze nas EU chce znicit, aby sme jej nemohli konkurovat)
Inak, to, co vravel Fico (vypocula som si priamo video, nie citala), malo hlavu a pätu. Je uz velmi unaveny, ale v jeho povahe je vydrzat a prekonavat sa
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/792041-z...

anonym_0ff4e2
19. mar 2026
@anonym_c2ed24

@anonym_0ff4e2 tahal žiť tam kde nie sú v EÚ. My v EÚ sme a aj zostaneme. Taky sprostý nie je ani Robo aby dopustil opak. Len jeho ovce ako ty, stále nechápu prečo...

@anonym_c2ed24 Robert je hrdina. Je to jednoduché ten kdo je vlastenec bude voliť nášho premiéra ♥️ , bude za odchod EU a spojenie s RF . A ty čo chcú Slovensku ublížiť budú počúvať diktát s Bruselu

eva8
19. mar 2026
@anonym_0ff4e2

@anonym_c2ed24 Robert je hrdina. Je to jednoduché ten kdo je vlastenec bude voliť nášho premiéra ♥️ , bude za odchod EU a spojenie s RF . A ty čo chcú Slovensku ublížiť budú počúvať diktát s Bruselu

@anonym_0ff4e2 tie gdo, nie kdo 👍🙂❤️

Strana
z3