Práčka a sušička Indesit

erika71
17. nov 2014

Ahojte, chcem sa spýtať že či máte niekto skúsenosti s pračkou a sušičkou Indesit a všeobecne aký máte názor na kúpu sušičky. Či je to rozumná investícia, či z toho naozaj väčšinu šiat netreba žehliť / to nie je podmienka našej kúpy/ , či to vlastne využijem v domácnosti. Potrebujem novú pračku, teraz je táto v akcii, ale potrebujem vedieť pár názorov. Ďakujem.

miskacharly
17. nov 2014

@erika71 počula som,že to je dobrá značka.

erika71
autor
17. nov 2014

@miskacharly Ďakujem za odpoveď 🙂 , chceli sme síce sivú ,ale nemajú nikde u nás.Dúfam že sa pridajú aj iné maminy a poradia , či povedia svoj názor.

ichbinich
17. nov 2014

@erika71
Ja som mala Indesit pracku a susicku v jednom. Bola som spokojna, az kym sa nezlomilo lozisko ☹ Potom pri zmykani znela ako nejake stare ruske lietadlo... ☹ Tak som ju pustala iba cez den... Nikdy vecer...
Svagor ju ma nejakych 12 rokov a jemu bezi super. Ale neviem, ako casto pouziva susenie. Ja som susila tiez iby vynimocne a nie pravidelne.
Vseobecne pri susicke musis pradlo vybrat hned, ked sa dosusi, aby sa nepokrcilo. Uteraky budu super makkucke, a to uplne bez avivaze! Dokonca sa neodporuca davat avivaz na pradlo, ktore pojde do susicky. Zevraj to moze zaniest nejaky sensor.

janinah
17. nov 2014

mali sme len práčku Indesit a pokazila sa 3krát,naposledy už neopraviteľne,sušičku mám Bosch,sušičku odporúčam kade chodím,je to skvelá vec,pozeraj recenzie,je ich dosť od bežných ľudí,ktorí už výrobok používajú...

alami
17. nov 2014

@erika71 sušička je skvelá vec, odporúčam. Ale ja nemám dobrú skúsenosť so značkou Indesit. Išlo ale o umývačku tejto značky. Kúpili sme, namontovali a nešla, museli sme ísť vymeniť. Ten druhý kus bol tiež zlý, umývala tak, že som si musela ešte riady umývať po vybratí, nesušila poriadne, no nebola dobrá. Teraz mám umývačku inej značky a som maximálne spokojná. Obávam sa, či to nebude potom aj pri sušičke podobne. Rozhodne čítaj recenzie.

tinaaa84
18. nov 2014

@erika71 Ja mám tiež sušičku ale nie Indesit ale Electrolux a maximálna spokojnosť, nechápem ako sme mohli fungovať bez nej. Indesit mám len sporák a zatiaľ spokojnosť (klop klop)

dejnusik
18. nov 2014

Ja mam susicku siemens http://www.siemens-home.com/sk/spotrebiče/prani... . Bola sice drahsia ale neriskujem so znackami. vsetky spotrebice mame siemens a nemozem povedat ani pol slova. Ked som ju vyberala tak predavac mi povedal ze napriklad hotpoint ariston nech ani nepozeram. Ak sa ti ma oplatit susit v susicke tak minimalne aby bola A+, A++. A davam do nej vsetko oblecko a este sa mi nestalo ze by sa zrazilo alebo nejak inak znicilo. Tiez zalezi na programoch.

erika71
autor
19. nov 2014

@alami Ďakujem 😉

erika71
autor
19. nov 2014

Ďakujem Vám za rady aj názory 🙂

erika71
autor
19. nov 2014

@alami Áno, určite ešte počkám.Ďakujem.

erika71
autor
19. nov 2014

@alami Vďaka za odpoveď 🙂