icon

40tt a domáce tipy na privolanie pôrodu, hoci ešte nemá hlavičku otočenú?

mira2222
22. jún 2019

Ahojte chcem sa spýtať otázočku.. možno to niektorým príde ako sprostosť ale ja naozaj tomu nechápem.. chcela som skúsiť vyvolať si porod sama .. keďže už budem prenášať... A idem prasknúť... Pohyby cítim intenzívne... Malemu neklesla hlavicka a brucho mám stále hore.. môžem sa pokúsiť vyvolať si porod ajtak? Chcela som skúsiť horúcu sprchu.. dasa to skúsiť aj keď má malý hlavu hore ešte ? Teda neklesnutu? Máte skúsenosti?

Strana
z2
majuska4401
23. jún 2019

@mira2222 urcite sex by som skusila,mne to pomohlo,o 9tej sme ho mali ,o pol tretej bol maly na svete,tiez sme hi predtym uz nemavali lebo ma to nebavilo s takym bruchom,ale premohla som sa 😀spermie pomohli velmi,a toho ze si stiahnuta sa neboj,ved budes rodit a hlavicka je omnoho vacsia ako pansky ud 😀

tereziatko11
23. jún 2019

@mira2222 sme na tom asi rovnako zacinam teda 40tt. tiež už sa nemôžem dočkať kedy porodim a budem to mať už všetko za sebou🙄k tomu všetkému sa cítim asi posledne dva dni extrémne precitlivela by som sa sama seba kopla😆😁🤔

mira2222
autor
23. jún 2019

@tereziatko11 noje to už ťažké ... A na nervy ale musíme vydržať...🙈

mira2222
autor
23. jún 2019

@kaia Včera som skúšala vaňu no nič .. zajtra idem doktorovi tak uvidím čo povie 🙂

jenny04
23. jún 2019

Podla mna ako ma byt tak bude lebo ja som vsetky tri deti prenasala a pohybu som mala pozehnane,ani horuca voda nepomohla a ani sex.Pri jednom mi urobil doktor hamiltona a tiez mi vyvolavali a brucho som mala spadnute snad aj mesiac pred porodom. Mozno tebe nieco zaberie no mne urcite az vyvolavacky zabrali

tereziatko11
23. jún 2019

@mira2222 tak nic ine nam neostava🤔 len vydržať...mozno trosku dufat ze bábätka sa rozhodnu sami a cim skôr 😁takze ty zacinas uz asi 41tt však?

mira2222
autor
23. jún 2019

@tereziatko11 áno od zajtra

mira2222
autor
23. jún 2019

@tereziatko11 ale mala som nočné bolesti aj cez deň boli trošku a dnes zase sú trošku tak možno to príde 😁😁😁😁

mira2222
autor
23. jún 2019

@jenny04 no asi je to tak že na niekoho to zaberie a na niekoho nie.. ja mám tiež dosť pohybu veď len pokosiť trávnik mi trvá hodinku a pol 🙈🙊😂😂 a robim to raz týždenne ... Plus veľa ďalších aktivít ..

tereziatko11
23. jún 2019

@mira2222 tak držím palce nech to uz je ono😉potom daj vedieť🙂 ja dúfam že to v priebehu týždňa pride🤔

mira2222
autor
23. jún 2019

@tereziatko11 no mám to od vtedy ako som bola v bazéne pred včerom a skúšala som taký cvik ako keď skaces na fit lopte plus krúženie panvou.. 🙂 a na ďalší deň od rána som už mala take ms bolesti troška.. občas sa to zosililo.. tak som si včera kruzila z vrelou sprchou nad bruchom.. a ešte aj pocvicila zase v bazene.. a v noci to zas zacalo.. pychalo podbrušku po bokoch som sa nevedela postaviť ani na wc.. ráno to prešlo už.. a už len slabunke bolesti ms..obcas

janikovaanicka7
23. jún 2019

Vecer som si dala tonic a rano o 6:30 mi zacala odtekat plodova voda. Prenášala som 3 dni.

mira2222
autor
23. jún 2019

@janikovaanicka7 musím skúsiť... Ale to sa pije len troška ? Niekde som čítala..

janikovaanicka7
23. jún 2019

@mira2222 ja som pohar asi 3-decovy vypila. Pomalicky za celý večer. Ale inak, nestresuj sa. Bábätko vie, kedy je najlepsie vypýtať sa na svet. Dni v brušku sú preň nenahraditeľné 🙂

mirro
23. jún 2019

@mira2222 už to doklepeš,neboj. Dosť pomáha tá "turistika"po schodoch. A keď je bábo stále vysoko, môže klesnúť z hodiny na hodinu. Ja som tak mala a keď už bolo nižšie, tak prišla úľava, aj s dýchaním. Baby ja vám nezávidím v týchto horkách... syna som tak mala a tiež som ledva fučala 😂

mira2222
autor
23. jún 2019

@mirro no tepla sú najhoršie... Ďakujem bohu keď prší.. 🙈🙊

galioska
23. jún 2019

@mira2222 môžeš skúsiť všetko ale aj tak dieťa rozhodne kedy😁

tereziatko11
23. jún 2019

@galioska však toto ...tak nech už sa radšej rozhodnu na tento svet prísť 🙏😇a netrápia dlho maminky

tereziatko11
23. jún 2019

@mira2222 preeesne pohyb ani mne nechyba a ani nechybal tehotenstvo som mala bezproblémové takze som fungovala úplne normalne a čo som ja za celé tehotenstvo prešla schodov😆 a nakoniec este budem prenášať 😁

Strana
z2