icon

Ahojte, mali ste niekdo aniball ďakujem za odpoveď

svetlana2045
Včera o 21:21
123369
Včera o 21:44

Áno, perfektná vec. Pri prvej som nemala, čistá katastrofa, zošita hore,dole vnútro, vonko 🙏 pri druhom som už mala , jeden steh,aby sa nepovedalo 😀

anonym_9eab0a
Včera o 21:45
@123369

Áno, perfektná vec. Pri prvej som nemala, čistá katastrofa, zošita hore,dole vnútro, vonko 🙏 pri druhom som už mala , jeden steh,aby sa nepovedalo 😀

@123369 to mohlo byť kľudne spôsobené tým, že šlo o prvý versus druhý pôrod. Nehodnotim aniball, za mňa diskutabilné, len aby autorka témy nemala pocit, že ju to podľa tvojej skúsenosti ochráni pred šitím

123369
Včera o 22:02
@anonym_9eab0a

@123369 to mohlo byť kľudne spôsobené tým, že šlo o prvý versus druhý pôrod. Nehodnotim aniball, za mňa diskutabilné, len aby autorka témy nemala pocit, že ju to podľa tvojej skúsenosti ochráni pred šitím

Veď nech si spraví podľa seba 😀 napísala som moju skúsenosť. Veľa diskusii som si prečítala, keď som váhala či ho kúpiť. Aj tu ich je milión,a dala som na ženy,čo mali podobnú skúsenosť ako ja. Takže niečo na tom bude. Prvé bábo bolo ešte menšie ako to druhé. 🤷

anonym_645c42
Dnes o 04:50

Ja som nemala, vsetky porody som mala pomerne rychle, prve dieta malo 2810g, rutinny nastrih spravili, ktovie, ci naozaj bolo treba a pri dalsich 3 porodoch som odmietla a nemala som ani ziadne poranenia, ani ziadne sitie a bez aniballu. Toto je asi velmi individualne, ake su celkovo tkaniva, niekto je celkovo tuhsi a niekto ich ma poddajnejsie. Podla mna to ma skor vyznam len v tom, ze pochopis, AKO tlacit, ale nacvicit si roztiahnutie tkaniva sa neda, lebo to je dost hormonalna zalezitost pri samotnom porode.

ludmilka2407
Dnes o 05:57

Ano mala, je tu na to aj skupina...pri druhom synovi som.nemala nastrih...ale dr.aj masiroval hradzu pri porode...nakoniec som ale poranenie mala pretoze maly sa zachytil ruckou, uz ako ho dr.vyberal...tento krat sa znova chystam cvicit s aniballom

olivia20
Dnes o 05:57

@svetlana2045 ja som nemala ani raz ani mat nebudem rodila som 2x teraz ma to caka o par tyzdnov znova ale teda som nebola sita ani raz ziadne poranenia. A to mali 3300g a 3400g neviem cim to je ale dufam ze aj teraz to tak bude.