icon

Ako dlho ste boli po pôrode bez bábätka?

21. nov 2022

Ďakujem

Strana
z2
sudocek
21. nov 2022

Ja som to mala trochu komplikovanejšie. 5 dní.. Ale vydržali sme 😊

macko1007
21. nov 2022

ja som rodila cisarskym v CR,malu mi dali hned po zobudi z narkozy cca 20min a potom lazde 3h nosili..a na 3ti den sme boli stale uz spolu

patka06
21. nov 2022

12 hodín od 18stej večer ráno do 6stej

lienka.7
21. nov 2022

Hned po porode mi ho dali na tie 2 hodiny a potom priniesli na izbu. 1x som mala komplikácie, cize na nejaké 2 hodky mi ju dali do postele a potom vzali kedze som musela ležať. Druhy krát mi ju krátko potom ako som sa so sestričku postavila a ze je vsetko ok, mi ju doniesli na izbu, normalne som fungovala potom s nou. Oba razy prve noci som bola bez nich, doniesli mi ich potom ráno okolo 5 a uz boli stále so mnou. Oba porody boli prirodzene, pri CR je to inak.

lenuska9999
21. nov 2022

Mne robili cisarsky večer okolo 10tej, na druhý deň na obed ma už preložili z pooperacnej na normálnu izbu. ( samozrejme na pooperacnu izbu mi priniesla ráno ukázať malú sestrička) A hneď ako to urobili som sa dotackala na novorodenecke pre malú. Od vtedy som ju mala vlastne pri mne na izbe.

bluka2
21. nov 2022

Ani minútku, iba som si odskočila do sprchy, keď 1. krát zaspalo 😍

majamat
21. nov 2022

v den porodu + dalsie 2 dni. teda ten 2 den som ju mala poobede,a le na noc sla este na novorodenece, lebo poobede som dostala trasfuziu. keby som nemala komplikacie, mala by som ju skor.

ada12345
21. nov 2022

Po cisarskom par minut kym dokoncili operaciu a vyviezli ma z operacnej miestnosti. Po klasickych porodoch ani minutu. Ale ja som rodila v zahranici.

natalala
22. nov 2022

Mala som akutnu sekciu 20:50 vecer o 9 rano ma stavali na nohy, sestricka mi pomohla sa osprchovat a dat do poriadku a hned som si pytala malu k sebe. Po sekcii sedela pri mne sestricka a malu som mala na sebe (manzela sikovali prec, lebo bol zakaz navstev, ja som bola uplne mimo pamatam si to velmi matne) Takze 12-13 hodin pocas ktorych som sa objektivne bohuzial o nu nevedela postarat :(

sapetka
22. nov 2022

Ani sekundu. Po porode isla so mnou rovno na izbu

miadi
22. nov 2022

Nebola som vobec bez babatka . To uz Asi len vo filmoch robia tu miestnost plnu babatok v postielkach bez mam s otcom za sklom hrdo ukazujuci nejakemu okoloiducemu to svoje

petulda333
22. nov 2022

2h kym som lezala na posteli po porode,obe deti boli v inkubatore na ten cas. Dcerka mala obmotanu snuru okolo krku,ta vlastne bola bezomna 3h a syn bol 2h

biankaaaa
22. nov 2022

Asi 3 hodiny

cyberk
22. nov 2022

2h

anjelicek26
22. nov 2022

U troch prakticky vobec, boli stale so mnou... a u najmladsej 5 dni... ale to kvoli tomu, ze ja som bola na JIS a ona v inkubatore...

moonlight1210
22. nov 2022

Po cisarskom, nez som to “rozchodila”, cca vzdy 3 dni. Ale po tych 3 dnoch ma uz nic nebolelo a bola som plne funkcna a k dispozicii. Akoby som cisarsky ani nemala.

sense
22. nov 2022

Cca pol hodinu kým ju vysetrili

ziarifka
22. nov 2022

10 min ju vyšetrovali, zo sály som si ju niesla v náručí. Pôrodnica Krompachy. O dva dni ju vzali na vyšetrenie a veľmi oceňujem, že hovorili, že to bude trvať 15 min, no trvalo to iba 13

zapalkazapalkova
22. nov 2022

Po bondingu som bola bez prveho asi hodku a bez druheho iba 10 min (vazenie a meranie)a to išiel aj manžel a potom sme boli spolu 🙂

blaazi
22. nov 2022

Po bondingu som sa nemohla posadit/postaviť. Zobrali dcérku na novorodenecké, myslela som, že oddýchnem 2 h, ale pri pokuse ísť so sestrou na wc som odpadla. Neskôr mi zistili ťažkú anémiu. Bábätko nosili každé 3 h na pol hodinu na prikladanie, spolu na izbe sme boli až 26 h po pôrode. Ťažko som to psychicky spracovávala a brala som to ako svoje zlyhanie. Túžila som, aby sme boli spolu od pôrodu, ale niekedy sa nedá...

tinka_1807
22. nov 2022

Malá som komplikácie hneď po pôrode - silné popôrodné krvácanie, takže malého mysleli zobrať, aby zachránili mňa. Potom som strávila 3 dní na JIS - ke. Bola som rada, že vôbec žijem. Malemu začali večer po pôrode stúpať zápalové parametre a museli ho previesť na neonatológiu. Prvýkrát som si ho priložila asi až na 4ty deň po pôrode. Neustále spolu sme boli až doma na 11ty deň, keďže do vtedy bol špeciálne sledovaný v nemocnici.
Bol to náročný čas, hlavne psychicky. No vďaka tomu, že lekári rýchlo zasiahli u mňa aj u neho, sme obaja v poriadku a zdraví. 🙂

majamat
22. nov 2022

@tinka_1807 ja som tiez krvacala a hoci mi dali transfuzku hned ( teda ked to zistili, lebo krv sa drzaa v maternici,cize to nevideli ), tak bolo lepsie, no o 2 dni mimmuseli dat transfuzku znovu. citila som, ze nie som ok, ja som mala vzdy velmi dobre hodnoty v krvi, ani pocas tehu som nebola chudokrvna. a zrazu taky pokles, uz po transfuzke oproti normlau o polovicu menej hemoglobinu. bala soms a mat malu pri sebe, ze ked si ju budem brat z postielky, ze by mi mohla padnut. mna nehali na pooperacke len 12hod. potom som bola na odd.

domak2
22. nov 2022

Mala som sekciu v uk a dieťa bolo stále pri mne.

x_mery_x
22. nov 2022

Na sale do 22 a potom mi ho rano o 5 priviezli, vobec som sa nevyspala, tak skoro rano a to som.bola este o 1 hore a predtym cele dva dni, kedze som nic nenaspala pocas kontrakcii, ktore tak dlho trvali :D

ivangeline
22. nov 2022

2 a pol t v inkubatore po 2 dnoch som ho videla a dotkla sa. Od nejakej 2h v noci do cca pol 10 druhe. A viac ako cely den tretie!

svokrinjazykmonika
22. nov 2022

Rodila som cisárskym a ten deň mi ju doniesli už iba večer a na druhý deň iba dva krát. Tretí deň som ju ž mala od rána pri sebe.

kiki68
22. nov 2022

Ani sekundu, teda raz 10 minut v sprche. Potom uz som si ho brala aj tam.

rk123
22. nov 2022

nebola som bez dcery vobec. hned ako sa narodila mi ju dali a nikto ju nebral potom nikam

marrria1
22. nov 2022

Takmer tri mesiace...😢, Dcérka sa mi narodila v 25tt mala 800gr, prvýkrát som ju mohla vziať do náručia keď mala asi 6 týždňov, ten pocit bol neskutočný ❤️

mon29
22. nov 2022

Prva dcera bola so mnou aj s manzelom po porode tie 2 hodky, potom mi ju doniesli rano. Na izbu som sa dostala o 1 v noci a o 5 ju priniesli na papanie a uz ostala so mnou❤️
Synov porod skoncil akutnym cisarakom, dali mi ho hned po vybrati, potom ho zobrali a vratili ked ma dosili,nasledne som ja musela na jis kde som bola este dva dni.. takze jeho som videla az ked ma prelozili..a odvtedy sme uz spolu❤️

Strana
z2