Ako prebieha druhý pôrod?
Ahojte zas idu na mna stavy ide o to že pred 6r. Som ako prvorodička porodila svojho synčeka veľmi rýchlo konkrétne žiadne bolesti nic . O 18.30 cca mi praskla voda hned kontrakcie kazde 4 min o 19.20 som dosla do nemocnice kontrakcie kazde 2min a 19.55 uz bol na svete . Teraz o 2 tyzdne mam termin druhého pôrodu dnes som bola na poučení o epidurale a sestrička srandovala teda že aby som vôbec stihla prísť do pôrodnice. A mna samozrejme prenasledujú take otázky že čo ak na tom bude nieco pravdy
Vôbec ale ďalší nemusí byť rýchlejší. Kamoška ma 4 deti. Prvý mala dlhý porod, druhý krátky, tretí dlhyyyy a 4 zas krátky 😀 kazdy pôrod je iný.
Ja som mala prvý presne ako ty, takmer aj čas sedí. A druhý pôrod bol taký že od 8 ráno som mala kontrakcie 5min, a trvali až do večera. Porodila som až 21:30. Takže nievždy je to rýchlejšie. Ja som už aj dúfala, že bude, ale moje dieťa bolo empatické už v bruchu a čakal, kým starší súrodenec doma s otcom zaspí a dostaví sa k pôrodu 😅.
ak pôjdeš záchrankou tak ťa poprosia ako mňa aby som ešte vydržala a im tam nerodila.
keby som nemala bolesti tak sa smejem.
Prvý som dom mala dlhý 16h v 40 tt, druhý 9h a predčasne, ale koniec.bol extra rýchli. Bývalá kolegyňa porodila v nemocničnom výtahu, jedna suseda doma vo vani, aj to sa stáva o oboch to bolo tretie dieťa.
Maj prichystané veci do pôrodnice ale nemysli na nejaké katastrofálne scenáre.
Ako daleko mas porodnicu? kazdopadne bud vdacna za taky porod. Ine sme sa vytrapili hodiny... dni...
Ako daleko mas porodnicu? kazdopadne bud vdacna za taky porod. Ine sme sa vytrapili hodiny... dni...
@maryetta no to ja som určite my to mame asi v génoch alebo neviem mamka , babka pôrody detto do hodinky hehe to je každopádne jedno ja mam len take stavy ze porodim doma .och. porodnicu mam cca 7min pri dobrej doprave , samozrejme ak schytame červenú na všetkých semaforoch tak dajme tomu 15-20min.
@maryetta no to ja som určite my to mame asi v génoch alebo neviem mamka , babka pôrody detto do hodinky hehe to je každopádne jedno ja mam len take stavy ze porodim doma .och. porodnicu mam cca 7min pri dobrej doprave , samozrejme ak schytame červenú na všetkých semaforoch tak dajme tomu 15-20min.
@anonym_autor tak proste ist hned pri prvych podozreniach 🙂
Drzim palce nech to date 😉 i ked chapem ze je to stresujuce.
Ja som mala dlhe. Narocne. Komplikovane dva porody. Treti uz lepsie nooo pri stvrtom mi dr-keby nahodou-vie vas odrodit manzel? Vtedy mi nebolo vsetko jedno. Nastastie bolo tiez vyvolavane 😂😂😂
@anonym_autor tak proste ist hned pri prvych podozreniach 🙂
Drzim palce nech to date 😉 i ked chapem ze je to stresujuce.
Ja som mala dlhe. Narocne. Komplikovane dva porody. Treti uz lepsie nooo pri stvrtom mi dr-keby nahodou-vie vas odrodit manzel? Vtedy mi nebolo vsetko jedno. Nastastie bolo tiez vyvolavane 😂😂😂
@maryetta no tak tomu môjmu ide krv z nosa a nevie ako sa vola ..takze k tomu asi tolko, nevedela by som ci pomáhať jemu alebo rodit možno aj preto tak stresujem😀
Prvý syn 18 hodin, dcera 4 hodiny od úplne prvej nenapadnej kontrakcie
@anonym_autor no je mozne, ze to bude knap. U mna sa cas skratil a dost vyrazne. Akoby jedna faza vypadla, taka ta uvodna. Man ked appka poslala na druhu kontrakciu do nemocky a blikala jak besna si hovorim, ze ten krap vyhodim do kosa, iba stresuje😂 Keby idem neskor, tak z auta leziem po styroch do vytahu 😂
@anonym_autor inak ked tak porodis doma, ako pruser to neni. Hlavne ked uz vies rodit a mas lahke porody . Takych je kopec, co nedojdu do porodnice 😀
@anonym_autor inak ked tak porodis doma, ako pruser to neni. Hlavne ked uz vies rodit a mas lahke porody . Takych je kopec, co nedojdu do porodnice 😀
@kiki68 uz mam po našťastie sme došli 😀 porod rychlovka ako prvé tak aj druhe .
@anonym_autor klidek, prvé dieta o 22.30h ma doviezli do porodnice a o polnoci som porodila, druhe dieta po termíne vyvolavany a to som mala rizikové a od 27tt som musela ležať.
Dakujem krasne našťastie uz mam po opäť rýchlovka narodila sa nam krasna a zdrava dcerka💗💗🩷
@anonym_autor Je to veľmi individuálne. Môže to byť rýchlejšie, pomalšie, môže to byť na cisarák, nik ti nedá odpoveď. Si v tom len ty tvoje dieťa a hlavne tvoje telo.

No tak porodis v sanitke, stáva sa to 😁