icon

Ako prebieha vyvolávaný pôrod?

20. nov 2024
autor
20. nov 2024

Objednávajú na deň do nemocnice?

mysiarka
20. nov 2024
sassy_girl
20. nov 2024

čo presne máš na mysli? že čo sa deje po tom, čo ti dajú vyvolávaciu tabletku?

maryetta
20. nov 2024

Ano. Povedali ze kedy mam prist a nastupila som do nemocnice. Prijem. Vysetrenia. A dali vyvolavacku. V ten den som porodila. Do par hodin.

greta2017
20. nov 2024

Su rozne sposoby vyvolania. Ale ak je to planovane tak ta objednaju, prides a zacnu s vyvolavanim

tamvtme
20. nov 2024

vyvolava sa rozne a je rozdiel, ci sa uz otvaras aspon trochu alebo absolutne stale nic....a ano, objednaju ta na konkretny teminy, kedy prides, hospitalizuju ta a zacnu podla planu

kiki68
20. nov 2024

Zalezi ako vyvolaju, ale prides na termin, veci zbalene, spravia ctg, sono, odbery a cakas na izbu. Potom pridu vyvolavat porod, vysvetlia ako. A dalej je to uz o stasti ako to pojde

kubkovan
20. nov 2024

Tak to máš naozaj rôzne. Mňa chceli najskôr objednávať na ďalšej poradni a nakoniec na poradni v nemocnici my rovno povedali, že zostanem a pôjde sa na to. Tiež záleží, či si pred termínom a chcú kvôli niečomu radšej vyvolať alebo prenášaš.... A ako prebieha? Tak klasické vyšetrenia ako na poradni, potom oxitocín infúzku na pôrodnej sále + monitorovali bábo, to moc nezabralo tak dali gél od spodu na noc, to už začalo zaberať viac a ráno ešte pol tabletky zo spodu. Tak aspoň bolo u mňa, niektorej môže zabrať skôr, alebo nemusí zabrať ani to.

miskamisiq
20. nov 2024

Ja som mala príjem v pondelok ale vyvovalavali v stredu. Pôrod vyvolaný po ukončenom 37tom týždni. Ráno ma vyšetrili primár, urobili klystir a dali mi oxitocyn. Od rána to trvalo do podvečerných hodín.

zuza.m
22. nov 2024

Zalezi aj ako planovane?z akeho dovodu? Mne napriklad odtiekla plodova voda vecer a do rana sa porod nerozbehol tak dali tabletku na vyvolanie.inak naplanovat to nechceli na den.povacsine cakaju kedy porod sam zacne.