icon

Ako rozbehnúť pôrod, keď prenášam?

22. máj 2022

Nepoznáte nejakú radu keď sa nechce rozbehnúť pôrod a prenášam? Ďakujem za každú radu 🙏

Strana
z2
autor
23. máj 2022

@aknamorka22 Ďakujem za povzbudivé slová 😊

autor
23. máj 2022

@kikiballa fú tak to musím skúsiť. Ale to si pula aj tonik (aký presne) a aj šťavu z ananásu?

basska_b
23. máj 2022

No ved to... tomu by som sa snazila vyhnut. Zlyhania placenty sa neboj, max. ta nechaju 10 dni. Ja som veru bola s prvou v nemocke od stvrtka do dalsieho piatku. 3 dni kym sa nieco rozbehlo a potom po cisarskom o den dlhsie :/

autor
23. máj 2022

@kikiballa skúsim ďakujem.

autor
23. máj 2022

@basska_b čo to je? Ako naparovať sa zo spodu či?

kikiballa
23. máj 2022

Klasický obyčajný tonic. Po trošku som si odpijala,lebo mi nechutí. Ale prenášala som už 8 dní a vonku bolo pekelne horúco. V pôrodnici mi to odporúčali. A asi zabralo. Treba skúsiť.

autor
23. máj 2022

@basska_b mám aj ďalšie rizikové faktory ako tlak a vek a trombofiliu takže sa zlyhania placenty bojím ešte dupľom.

basska_b
23. máj 2022

Uff, tak urcite to prebrat s doktormi. Pravdepodobne ti budu vyvolavat na termin. Nápařka je popularna v ČR, vraj pripravuje porodne cesty. Kamoska si to robievala a rodila dokonca 6 dni pred terminom. Do toho vyupratovala cely dom, vyliezala aj na rebrik... hadam pomoze

tamvtme
23. máj 2022

Mne nepomohlo nic,sex, schody, upratovanie, rozne caje, lanove semienka, tonik a uz ani nepamatam co som citala a skusila....nakoniec vyvolavacka ktora skoncila sekciou

gertys
23. máj 2022

Preco 20dni?

autor
23. máj 2022

@basska_b už ma chce poslať do nemocnice a to som pred termínom. No nechcem dopadnùť ako minule s rozpáraným bruchom. Nemyslím že keď ma na 10 dní zavrú do izby 8x 4 m tak sa mi zlepší kondícia. Už teraz som ako slonica 🤪. Aspoň do termínu by som chcela vydržať doma a prípadne každý deň nemocka ctg. Uvidíme čo povie dr zajtra.

basska_b
23. máj 2022

Uff, hej, tohto som sa aj ja bala, lebo prvy porod dopadol cisarskym. Druhy bol prirodzene, no potrebovala som tych 10 dni po termine, aby sa to rozbehlo. Ktovie, keby vyvolavali, ako by to bolo. Ja tie nemocky neznasam, to prostredie..drzim paste!

aknamorka22
23. máj 2022

Vždy sa vieš s doktormi dohodnúť. Mňa chceli v 40+0 už brať ale ja som poprosila či môžeme ešte počkať aspoň týždeň. Povedali áno ale musela som chodiť každý deň na monitor. A to som bola od 30tt otvorená na 3 CM, kŕčok spotrebovany a každý týždeň mi hovorili, že idem rodiť. Nechcela som ísť skorej do nemocnice presne kvôli staršiemu dieťaťu. A v nemocnici vždy môžeš podpísať papier a ísť preč. Ja som tak raz urobila lebo naozaj som bola už tretí krát hospitalizovaná a nič so mnou nerobili. Normálne som sa bála, že ako sa budú potom ku mne správať, keď "nasilu" odídem ale všetko bolo okay 🙂

fok
23. máj 2022

Mne nezabralo nič. Ani schody, ani teplý kúpeľ ani sex. Nič 🙂 babo sa rozhodne samo kedy chce vyjsť von
Prenášala som týždeň. Potom mi odtiekla plodová voda

Strana
z2