icon

Ako spustiť pôrod?

syska90
19. okt 2013

Ahojte, prosím Vás, hrozí mi že ak do utorku neporodím, v utorok ma hospitalizujú a vyvolajú pôrod.. Čo by som mohla spraviť pre jeho spontánne spustenie???? Ďakujem za rady 🙂

sonicika
19. okt 2013

@syska90 my sme skusali vsetko od pohlavneho styku az po taky cajik ale mne spustilo porod chodenie po schodoch a to som fakt chodila jak blazon aj 50x vnoci mi odtiekla voda a bolo

limetka713
19. okt 2013

kdesi som čítala, že nejakým babám spustil pôrod teplný kúpeľ (ale nie úplne horúci)..bohvie, čo je na tom pravdy..ale skúsiť môžeš 😉

k_a_j_k_a
19. okt 2013

@syska90 schody, caj z byliniek, co sposobuju stahy maternice, tonic, sex, umytie okien alebo podlahy po klaciacky, dlllha prechadzka, teply kupel... Je toho vela. Vyskusaj, nieco snad zaberie 🙂 drzim palce

linda20111
19. okt 2013

@syska90 mne pomohlo upratovanie, zametanie, vysavanie, pohyb ked treba stat na nohach.

cerstvamamina
19. okt 2013

@syska90 ahoj mne v stredu sme na tom rovnako 😉

sunflower87
19. okt 2013

no poviem ti, že mne nepomohlo nič...behala som po meste...upratovala...sex...prechádzky....teplá sprcha...a nič... ☹ ale treba vyskúšať...každý sme iný....🙂 tak držím palčeky 😉

marikap18
19. okt 2013

My sme s manzelom mali sex rano o 7.00 a o 8.00 my zacali prve kontrakcie. Spermie obsahuju take latky ako vyvolavacka...

danielaaaxxx1
19. okt 2013

mne pomohlo chodenie po schodoch a skorica. Jedna lyzicka skorice s horucou vodou, urobit si z toho cajik. Mne to poradili v nemocnici a pomohlo 🙂

depeha
19. okt 2013

ja mam aktualne za sebou hodinovy kupel a dala som do aroma lampy skoricu a este sa chystam nieco skoricove aj zjest, pred tym som hopkala cele dni na fit lopte...schody sa bojim skusat pre nestabilne kolena...ale inak som vyskusala hadam setky vychytavky aj riadenie a prechydzky a nepomaha nic....ked na to male nie je pripravene tak nam asi nic nepomoze....bohuzial doktorom to je jedno...ja mam este asi 5 dni kym ma zacnu riesit...ak nieco zaberie dam vediet :D

ankiki
19. okt 2013

@syska90 a ešte napr. ricínový olej https://www.modrykonik.sk/forum/porod/pomohol-vam-ricinovy-kokteil-na-vyvolanie-porodu/
ale upozorňujem, neviem či je to ok, viem, že v lekárňach ho nechcú predať tehotným a pozor na to umývanie okien, povráva sa, že ak sa tehotné veľmi naťahujú s rukami nad hlavou, tak sa môže omotať pup. šnúra okolo krku dieťatka.

buduca_maminka
19. okt 2013

fitlopta 😉

syska90
autor
19. okt 2013

@limetka713 Ďakujem, skušala som. asi som nemala dosť teplú vodu. To by malo byť hlavne to b ruško vo vode namočené, však?

syska90
autor
19. okt 2013

@linda20111 tohto mám ja práve až až. to mi nepomáha! :(

syska90
autor
19. okt 2013

@marikap18 hmm ked na sex nemáme chuť ani jeden z nás 🙂 trochu problém.. a to velké brucho!

syska90
autor
19. okt 2013

@danielaaaxxx1 a to chodenie po schodoch, to akože koľko krát a koľko schodov mám prejsť???

mariannah81
19. okt 2013

ja som pred porodom skusala asi vsetko vyssie popisane a nic nepomohlo. Chodila som po schodoch a nic. Akurat ma z toho boleli kolena. Chodenie po schodoch pomaha az ked odtiekla plodova voda, pomaha to babatku spustit sa nizsie a otvorit porodne cesty. Skusila by som ten teply kupel.

awalancha3
19. okt 2013

.....prirodzeny spustač je sex.. ale nie sex ako sex, ale silny orgazmus, kedy su silne stahy maternice, o tie ide 😉 ; dalsi bezpecny sposob ako už bolo napisane, je námaha, čo najviac byť vo vertikále (aby dieta naliehalo čo najviac na krčok)-- chodza......
Ale su prípady, kedy telo skratka nemá dostatok istého hormonu, ktorý pôrod spúšťa... potom hrozí, že plod tzv. prezreje, vylučuje do plodovej vody stolicu, voda sa znehodnocuje a plod sa natrávi až skolabuje, alebo placenta bude tak zinfarktovaná, že prestane plnit funkciu......Preto pamätaj na to, že vždy je lepšie porodiť vyvolávane o 3-4 dni skôr ako čo i len jeden deň "neskôr než bolo potrebné"

danielaaaxxx1
20. okt 2013

@syska90 my este ked sme este byvali v byte na stvrtom poschodi, tak od prizemia hore som chodila a spät🙂

marikap18
20. okt 2013

@syska90 Ani my sme nemali chut, ale tiez som chcela spustit porod, to nebol ani v pravom zmysle sex, proste islo iba o jedno a aj to pomohlo.Tiez mi to nebolo ani prijemne, ale spermie zabrali 🙂

majka1981
20. okt 2013

@syska90 mne spustil porod rizinusovy olej (coctail s dzusom a alkoholom alebo s mliekom a alkoholom). do 6 hodin sa porod zacal 🙂 . bola som 5 dni po termine a tento coctail mi "predpisali" v nemocnici.

lubina
20. okt 2013

@syska90 ja som tiez skusala kde co, pit tonic, zjest strednu cast z cerstveho ananasu (to mi poradila porodna asistentka), umyt okna a ......nic. Uz mi hovorili, ze to asi bude musiet byt cisarsky rez lebo som uz bola fakt dost po termine, nastastie dcerka sa rozhodla a narodila a to bolo 11 dni po termine......... 😠 najdlesie dni mojho zivota......tak ti prajem nech sa ti porod zacne co najskor a vsetko dobre dopadne.