icon

Ako vám začal pôrod?

Dnes o 15:34

Ahojte, ako vam zacal porod? Odtiekla voda? Alebo pravidelne kontrakcie? Citili ste sa v ten den nejak inak? Vedeli ste ze to pride?

domka222
Dnes o 15:42

Necítila som sa inak. Pred polnocou som sa zobudila na pravidelné kontrakcie.

moncich
Dnes o 15:43

@anonym_autor kontrakcie v 40tt. Plodova voda mi odtiekla az v nemocnici. Necitila som sa inak Kym kontrakcie nezacali, citila som sa rovnako ako v ktorykolvek iny den.

anonym_dec59f
Dnes o 15:49

1 porod som mala vyvolavan2 porod som sa citila normalne ako ine dni. Cez den som kosila zahradu, normalne som fungovala ako kazdy iny den varila prala. Vecer som ulozila dieta do postielky,isla som sa osprchovat a ked som vysla a obliekla som sa uz do postele tak v tej sekunde som vedela,ze odchadzame. Dostala som take kontrakcie,ze do 30minut som odisla z domu cca 2 minutove kontrakcie a cesta autom do nemocnice a nestihli mi urobit ani prijem. Isla som rovno na salu.

nafka0483
Dnes o 16:03

Citila som sa rovnako, nad ranom ma zobudili akoby silme menstruacne krce, potom to preslo, potom zas ale silnejsie, tak som si uz pocitala cas medzi kontrakciami ale normalne som cely den fungovala, aj som si pospala este a vecer sme sli radsej do porodnice nech skontroluju ci sa to ozaj rozbieha a uz si ma tam nechali (prisla som otvorena na 3cm).

gaia14
Dnes o 16:09

Nic zvlastne som necitila, po polnoci som sa zobudila na to ze som sa pocikala, ale to odtiekla plodova voda. Kontrakcie zacali az neskor po par hodinach

adri266
Dnes o 16:11

@anonym_autor Rano o 4. som sa zobudila na to, ze mi odtiekla voda. Hned som mala kontrakcie kazdych 7 min.

drahomirrra
Dnes o 16:13

Praskla mi voda 🙂

anonym_9e3d62
Dnes o 16:22

Pri vsetkych 3 porodoch mi odtiekla plodova voda. Predtym sa nic ine specialne nedialo. Ale teda ja som uz bola plus minus v termine, takze som uz ocakavala, ze to skor ci neskor pride.

stormie
Dnes o 16:28

2x mi odtiekla voda, nic som necitila este par hodin, deti sa narodili za cca 9,5 a 6 hodin

michaela329
Dnes o 16:28

@anonym_autor v stredu na poradni ešte úplne zatvorené, tvrdé, dlhý krčok. Od štvrtka odchádzala zátka, v sobotu som bola akási divná a v nedeľu ráno praskla voda😅 Kontrakcie asi po 5 minútach hned, potom nemocnica a pôrod až druhý deň ráno po 19h.

anonym_d5b7d0
Dnes o 16:29

Mne začal tak že obe deti sa prestali v piatok hýbať skončila som pri prvom na pohotovosti a pri druhom som mala akurát kontrolu bála som sa že sa niečo deje ale deti boli v poriadku, na druhý deň okolo polnoci začali kontrakcie a v nedeľu sa narodili 😊 plodová voda v prvom prípade odišla po epiduralke a v druhom mi ju prepichovali

evica8370
Dnes o 16:45

@anonym_autor pri každom inak 😂 pri prvom mi začali kontrakcie, pri druhom praskla voda a pri treťom odišla hlienova zátka a porodila som do 12 hod...

kiki68
Dnes o 17:15

Prvy vyvolavany snurkou v prostaglandine, to sa zavedie do krcka a potom vypadne , na druhu mini kontrakciu rupla cela voda, potom nic a potom bum za hodinu otvorena a za dalsie dve bolo dieta vonku. Druhy porod- zacala v 38tt z nicoho nic , bed 2 minuty kontrakcia a 1,5 min pauza, prisla som do nemocky, lebo este boli jemne, len ta intenzita bola taka a tam mi rupla komplet voda, potom to uz islo hrozne rychlo a samotne tlacenie do 5-10 min. Neviem, proste chaos. Nic mi nedavali, ja mam rychle porody.

anonym_235284
Dnes o 17:23

začala som krvácať pri oboch pôrodoch

malinoismum
Dnes o 17:37

Mne nepraskla voda ani pri jednom porode.
Pri oboch museli prepichovat - netuším dôvod 😊
Ale tie dni- od rana pravidelne kontrakcie, takze som navarila, pripravila posledne veci - a keď boli kontrakcie už dostatočne silne a cca každých 5min šla som na pôrodnicu. Tam praskli vodu, dali epidural a sup, nový život 🙂

malinoismum
Dnes o 17:37

A pamatam si, že pred každým pôrodom ma ale fest prehnalo…. Takze to bolo take nemylne znamenie 🙂

anonym_3fceab
Dnes o 18:08

Začala odtekať voda dieťa na svete prvý krát po 15,5h po druhé 8h. Kontrakcie silneli iba pomaly

inulienka29
Dnes o 19:28

V sobotu som spozorovala ružový vytok, v nedeľu o pol šiestej ráno mi počas spánku s kontrakciou odtiekla voda - na to som sa zobudila…

elzu
Dnes o 21:48

1. vyvolani 10 dni po terminu, spontani porod druhy den v noci
2. spontani kontrakce 9 dni po terminu, spontani porod za ca 12 hodin
3. praskla plodova voda, vyvolavani po 12 hodinach, nepostupujici porod pri max otevrenem krcku za dalsich 12 hodin, stagnace porodu, cisarsky rez
4. uvidime a tesime se na konec dubna 😉