Ako vybaviť cisársky rez kvôli komplikáciám?
Ahojte.
Síce ma čaká pôrod až niekedy v novembri, ale už teraz stresujem ako ho zvládnem 😞
Som druhýkrát tehotná. Pri prvom pôrode sa mi urobila zlatá žila a to bol horor. 3 mesiace som mala veľké bolesti a nevedela som si poriadne ani sadnúť. A sa bojím, že pri druhom pôrode sa mi to stane znova.
Strašne by som chcela mať radšej cisársky rez. Len neviem či by toto bol dostatočný dôvod na to, aby mi spravili radšej sekciu. Mám sa na najbližšej poradni spýtať mojej gynekologičky? Alebo bude stačiť až na poradniach v priamo v nemocnici? Bola by som ochotná za to aj zaplatiť, fakt nechcem rodiť prirodzene. Alebo lekári budú tlačiť za každú cenu do prirodzeného pôrodu?

@dominikamacakova Ďakujem za odpoveď Dominika, to vážne? Ja som tam bola minulý týždeň, úplne nakonci chodby, take drevené búdky majú pred ambulanciou. bola tam mladá doktorka, ktorá ma vypočula, ale ma vypoklonkovala, že tam sekcie na želanie nerobia… Pritom mám 300 diagnóz, takže som nevybavila nič…
@budetoanicka prosím? 😮 Ja som tam bola v 36 týždni a to bolo dosť neskoro, ale ešte bol čas... No mňa nikto nevyhodil, normálne ma zobrali. Bola tam taká staršia sestrička a doktor...