Aký bol váš štvrtý pôrod?
Čaute baby,zaujímalo by ma,tie ktoré máte 4deticky aký bol váš 4.ty pôrod.mna to onedlho čaká a musím priznať že mám aj teraz voči pôrodu rešpekt.....viem,že každá sme iná no aj tak.dakujem za info
Moja sestra druhý pôrod horší ako druhý, ja druhý pôrod silnejšie bolesti ale totálna rýchlovka, bez šitia bez nastrihu
@galioska 1.porod nástrih,šitie,2. To isté a 3. Bez nastrihu bez šitia a 4. ? Uvidíme 🙆
@soldi naša 10 mesačná to iste- cez deň rýchlovky,také že 15-20 minút prespí a ak sa aj náhodou stane,že spí viac ako 20 min príde 21 mesačná a zobudí ju no a v noci sa budia navzájom,lebo tej 21 mesačnej vychádzajú stoličky a tej 10 m ide vrchné predné a do toho sú aj s tým 7 ročným už týždeň všetky chore- horúčka,Apple kašeľ,hrdlo- 3x lekár + 2x pohotovosť 🤦🤷 ale ten 7 ročný ten si zasa ľúbi pospat- hlavne ráno keď má ísť do školy ho budím minimálne pol hodinu v kuse 💆
Keby nebolo tých detí a chlapov- brutálne by sme sa nudili 🤣🤣🤣🤣

@katarinka89 och, to Ti verim. to mas teda fakt malicke rozdiely medzi poslednymi troma. mne tehotenstvo ani tak nevadilo. ale teraz je to masaker. mala je strasne uvrestana, uz ma 10 mesiacov a normalne spi priblizne jednu noc v tyzdni. aj dnes v noci bola hore od polnoci do stvrtej rana. a cez den zas beham okolo dalsich deti. hrozne to je.
dufam, ze Tvoje babatko bude lepsie 😀