Aký ste mali prvý cyklus po pôrode?

lalilala
22. dec 2012

Mali ste prvy cyklus len spinenie , som necelych 6 mesiacov po porode nekojim asi 2 tyzdne a zacala som spinenie obcas aj s krvou tak neviem ci to mam brat ako menstruaciu alebo nie ?

lalilala
autor
23. dec 2012

Nemáte takúto skúsenosť ? ;)

nikolet_89
23. dec 2012

ahoj no to by som asi nebrala, i ked kazda je ina...ja som mala prvu po porode taku silnu a vodovu a dlhuuu, ze som mala pocit, ze ani neskonci...ale zavolaj dr. ako to mas brat, mozno ta este bude chciet pozriet pre istotu...ja som si nechala pichnut vyvolavacku, pretoze som chcela hned aj zacat s antinou...a to sa zevraj inak nedalo, takze ja som dostala do 2 tyzdnou a teda bolo to jasne, ze co to je :D

lalilala
autor
23. dec 2012

Mozno ze sa este rozbehne po prvom porode som mala aj ja silnu tak neviem ;/

zuzi_33
23. dec 2012

Ahoj, no ja som tiez nekojila a prvu menstruaciu som dostala mesiac a pol po porode /pri oboch detoch/. Ale spinenie to nebolo, mala som aj mam velmi silnu menstruciu. Tak ako pise nikolet_89 asi radsej sa porad s doktorom 😉

lalilala
autor
23. dec 2012

Asi ak sa nerozbehne

lusia222
23. dec 2012

ahoj,ja som dostala menzes hned úo sestonedeli a kojim.je slabsi ako pred otehotnenim ale je 🙂

nicky07
23. dec 2012

no ja som dostala presne 8 týždnov po pôrode aj ked kojím každé dve hodiny a mala som teda riadne silné krvácanie a trvalo 14dní čo už som sa bála či sa niečo nedeje... ale prešlo to a druhe som už mala normalne a trvalo 4 dni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre