icon

Atónia maternice - krvácanie po pôrode

martinkatinka
18. nov 2011

Ahojte, mali ste túto diagnózu?? Odporučil vám lekár ďalšie dieťa alebo zakázal? Prišli na príčiny, prečo sa vám to stalo?? Uvítam ak s apodelíte so svojimi príbehmi a skúsenosťami.

Strana
z2
tamarkah
30. aug 2018

Hmm...aj tak si bola celkom silna,ze si nebola unavena,a v pohode si fungovala....ja som ,este na druhy,treti potom,som sa ledva dopazila na izbu...skoro som odpadla...si pamatam,som prisla domov a za dva tyzdne ma brala zachranka.. . co sa tyka zdravotneho stavu,mne sa po roku a pol telo spametalo,zacala mi normalne chodit menstruacia...co dovtedy .... konecne je to za mnou.stranda,poznas tie injekcie na statovanie maternice ten methergin,ci ako sa to vola....uz ma nim tak dopichali 🙂ze som z neho skoro skolabovala...

veronika838
30. dec 2018

Ahojte dievčatá. Čítam akurát vaše príbehy a tiež si týmto teraz prechádzam čo vy. Dnes je 6 tyzdnov od pôrodu. Mala som akútnu sekciu a pri nej nastala hypotonia maternica, chceli mi ju vybrať no napokon mi doktor spravil b lynch stiahol mi ju stehmi a krvácanie prestalo. Na začiatku bolo šestonedelie v poriadku bez žiadnych komplikácie no minulý týždeň prvýkrát sa mi stalo že som začala strašne krvácať krv sa zo mňa liala neprestavalo to tak má vzala RZP do nemocnice kým sme došli krvácanie sa zastavilo. V nemocnici má pozorovali tri dni dávali mi infúzie a injekcie na sťahovanie maternice všetko bolo ok tak ma pustili domov. O týždeň teraz sa to znovu zopakovalo no už boli väčšie straty krvi tak mi dali dve krvné transfúzie zase mi dávajú injekcie na zastavenie krvácania a na sťahovanie maternice. Na teraz je to ok krvácanie je už slabucke no stále mám strach že sa to zopakuje. No maternica na sone vyzerá byť ok takže kyretaz mi nebudú robiť aby ju zase nevydrazdili nech sa z toho spamätá. No moja otázka teraz na vás znie: ako vyzerala vaša menštruácia po tomto? Krvácali ste nejak silno? A kedy prvá menštruácia prišla?

chrissie_kf
30. dec 2018

@veronika838 ahoj , mne prisla menstruacia, ked mal syncek 7 mesiacov ( kojila som ) a uplne normalna . Dokonca od porodu som mala menzes uplne super , bez bolesti, takze u mna sa to super napravilo.
Ale ako citam tvoj stav bol zlozitejsi ako to bolo u mna. Drzim palce aby si sa uplne dala dokopy a vsetko dobre dopadlo . 😊

veronika838
30. dec 2018

@chrissie_kf ďakujem krásne no dúfam a verím že už to bude ok keďže synček má potrebuje. To že ja nekojim. V nemocnici mi poradili nasadiť antikoncepciu aspoň kým sa to všetko neupravi tak to asi vyskúšam. Hádam už bude dobre.

Strana
z2