Bábätko sa neotočilo a hrozí mi cisársky
Ahojte,
som v 33+5tt a mala sa mi este neotocila. A zevraj uz je mala sanca, aby sa otocila.
Bojim sa, ze nakoniec bude cisarsky.
Mam z toho obavy :(
Napiste mi prosim nejake pozitivne skusenosti s neskorsim otocenim babatka a pripadne, ake mate skusenosti s cisarskym?
Prosim hlavne radsej tie pozitivne pribehy mi piste, potrebujem ukludniiit :(
Dakujem maminy
@kamkalu Ahoj.ja som teraz v 32+3tt a malá ešte nieje otočená hlavičkou dole.Možeš mi povedať ako ste nakoniec dopadli vy?Tvoja malá sa napokon otočila či si rodila Cisárskym.Dakujem.
Aj ja mam predpisanu sekciu. Pravdupovediac som sa aj potesila, vyhnem sa kontrakciam, vytlacaniu a zasivaniu zo spodu. Sice bude rana na bruchu ale zvladneme 🙂 Ja si stale len hovorim, vsetko zvladnem a kvoli malickej sa rychlo postavim na nohy lebo budem na nu moc zvedava 🙂 Treba len pozitivne mysliet a tesit sa
@kamkalu buď rada 🙂 ja som mala neplanovanu sekciu a ked ma po nej nechali na izbe plnú života a šťastia bez náznaku nejakej bolesti vďaka epiduralke oddychovať tak popri tom jak som vyvolávala každému známemu som počula pár žien rodiť vo vedľajších miestnostiach..no poviem ti ze nikdy by som s nimi nemenila a ked budem druhykrát rodiť tak si určite vybavim sekciu

Pred 2 tyzdnami som porodila dievcatko kp s vahou 3810g spontanne. Netreba otacanie silit, babatko vie preco je otocene ako je. Cviky, svetielko, zvoncek mozno. Moja mala obtoceny pupocnik. Vobec sa mi nepaci, ze uz sa to povazuje automaticky za nutnost sekcie. Ja som toto odmietla a sla som rodit do Trencina, po niekolkych poradniach v BA, kde mi pokazde nutili sekciu. Porod bol len o malinko narocnejsi, za to ale kratsi a prirodzenejsi ako prvy porod hlavickou. Dr.vedel co ma robit a ja som mala doveru, kedze som mala referencie na tuto porodnicu. Na sekcii mi vadi hlavne to ze mamina nie je schopna sa nejaky cas postarat o svoje babatko.