Otočí sa bábätko pred pôrodom?
Dobrý deň je to skôr otázka pre ženy ktorý mali taký istý problém ako ja a ako to nakoniec dopadlo ide o to som v 33. Týždni tehotenstva a bábätko je otočené dole zadkom dr. Povedal že ešte sa môže otočiť a ak nie tak skôr to vyzerá na cisársky môže aj spontánne ale je to viac rizikové je tu niekto kto mal taký problém? A či sa nakoniec bábätko otočilo v správnej polohe ja som už mala pri prvom dieťati cirarsky toto je moje 4. Dieťa ale ostatné 2 boli spontánne a ja sa strašne bojím mám panicky strach že budem mať cirarsky určite by som si volila spontánny pôrod ale neviem či sa bábätko ešte môže otočiť a že či spontánny pôrod môže byť väčšie riziko lebo je to na mna čo si vyberiem keby že sa bábätko ne otočí v správnej polohe
Este je skoro, moze sa otocit (samozrejme nie je to zaruka) ale bud v klude. U mna sa otocilo az cca 2tz pred porodom, u kamosky par dni pred TP. Trochu si pogoogli o porode koncom panvovym, rizika moznosti realita, je o tom vela relevantnych materialov.
@anonym_autor jasné že sa môže otočiť a na druhej strane keď by sa aj otočilo môže prísť iná komplikácia pre ktorú bude nutná sc. Pre vaše psychické zdravie aj po pôrode sa prosím nastavte aj na túto možnosť , prijmite to ako fakt. Ja vás chápem ale naozaj to nechajte v Božích rukách
@anonym_autor mne sa druha dcera točila ako na kolotoči 🙈🙈🙈 a to som myslela ze puči zadok alebo chrbat obcas to bolo velmi. Neprijemne aj vyzorovo....v jednom týždni na usg bola dole v druhom KP.....
Kedze v 37tt odtiekla voda usg viem ze spravila.len sa mi ťažko dychalo tak ani nepamätám v tom v sokuci pozrela ako.je otocena kedze som mala planovanu sekciu ale v tom.pripade bola.akutna...a to.nemala.vela.miesta a tocila sa mi
Takze všetko zalezi.od.babatka
Mne sa otočili dieťa v 36. týždni.
@anonym_autor a skúsiť vonkajší obrat?
ja som mala nozickami dole v 33tt doktor sa zamracil ked to videl :D, potom sa otocila priecne a do terminu bola dolu hlavou. Ani neviem kedy, ako.
Ja som porodila cez 4kg dieťa koncom panvovým prirodzene. A tu som . Dala si 3 pôrody dáš aj štvrtý. Buď v pohode, je to lepšie, ako sa stresovať, hlavne ak to nevieš ovplyvniť. Držím palce🍀
mne sa otocil....aj som to citila

Neotocil a išiel sc lebo ako praskla voda rýchlo postupovalo a už nožičky išli von v nejakom zlom uhle a rozhodli sc
A toto si myslím, že je.hlavne na lekároch