Balónik EPINO. Áno či nie?
Kocky, chcem sa opytat, ci mala z Vas nejake skusenosti s tymto balonikom, zadovazit si ho ? Lebo nie je to prave najlacnejsia zalezitost 😝
Ja som pouzivala aniball a bola som bez nastrihu -prvorodicka. Oplatí sa investovat. Cvicila som s nim tak,ze som ho vytahovala,nie tlacila,no stacilo to.rodila som v klasickej polohe na chrbte.takze odporucam.
mám záujem o epino resp. aniball, píšte do ip 😉
Cawte. Predavame Epi-no Deplhine plus takze to s tlakomer za 65e. Bolo pouzivane len parkrat / skoncili sme planovanym cisarskym rezom a vylucne s kondomom. Je v super stave pre info piste na sucko.tomas@gmail.com
NIE
Baby aj ja mám na predaj epino, pôvodná cena 85 eur, použila som ho možno 3 krát, ja som odvahu nenašla emoticon Predám ho za 40 plus poštovné
a neurobi mi ten balonik zo susuky vedro?
a to ti manzel nehovori ze sa musi drzat steny aby z toho sexu aj nieco mal?...🙂
ahojte, prosím Vas ak tu niekto zavíta do tejto témy, ked cvicíte s epino ako trenujete vytlačanie? zavediem si ho v pohode, nafuknem zatial len na 7cm podla sablony to jest dákych 20-22cm ake nevytlačím ho ani za pána.... nechcem nejak moc, len stahovanim a vypudzovanim ale nie ostane tam zakliesneny az kym si ho nevytiahnem sama.
Predam Epi-no: https://www.modrykonik.sk/market/porod-sestoned...
ROZHODNE ANO, ja som mala Aniball, ktory je asi o polovicu lacnejsi, mala mala vyse 3,5kg, hlavicku 35cm a dala som to be jedineho skrabanca a to som bola prvorodicka. Okrem balonika ale treba aj osvieteneho porodnika a vhodnu polohu, ja som napr bola v podrepe. Nechajte si radit od tych, co to vyskusali a nie od tych, co to odsudili len tak lebo im to pride "divne" bez jedinej skusenosti. A mudrlantky co tvrdia, ze budete mat vytahane susky nepocuvajte, je to blbost co zial asi vypadne len z takej, co sama zavidi, ze skoncila s 20 stichmi a dozivotnou traumou z porodu. To ale sami velmi rychlo zistite uz pocas cvicenia, dva dni vynechajte a uz to tam ani nebudete vediet dat 😀 😀 Mozem vam svatosvate odprisahat, ze co sa tyka toho tam dole som tesne po sestonedeli a ani neviem ze som rodila. A manzel uz vobec nie! 😉 Uprimne zelam krasny porod bez akychkolvek negativnych nasledkov vam vsetkym! Da sa to!!
Ahojte, ja momentálne čakám tretie a môžem Vám povedať že najväčšiu traumu mam zo šitia, lebo som ho zažila dva krát a veruže bolo to horšie ako pôrod. Kúpila som si aniball, ešte som ho nepoužila ale veruže sa už chystám a verím že pomôže. Lebo veru tie prve dni so stehmi až po zadok nie sú boh vie čo sa o sexe aj po šiestich týždňoch ani nehovorím. Tak ak mi má niečo pomôcť tak prečo to neskúsiť. I keď mi to tiež príde zvláštne. No a čo.
dnes po dvoch tyzdnoch cvicenia mam konecne pocit ze som prisla na to ako sa s epinom spravne cvici. Chce to akurat primerane mnozstvo lubrikantu a fakt to ani netreba silno drzat (s tym som bojovala doteraz), maximalne tak trosku pridrziavat a potom fakt len nechat a vyklzne to samo... uz som ani neverila ze tak ako to popisuju v navode to aj naozaj ide. takze vas len chcem povzbudit, chce to trpezlivost a odhodlanie. Uz len dufat ze vysledok bude stat za to...
Ahojte, odkial ste si prosim objednavali (nove) Epi-no? Na tej ceskej stranke totiz nie je v moznostiach dorucenia dorucenie na Slovensko... pisala som im aj priamo tam, ale este neodpisali. Diky!
moja sestra to pouzivala a ako prvorodicka porodila bez nastrihu. Mala vraj dobru Dr. pri porode, ze sa s nou dalo dohodnut aj na iných veciach a aj ked bol maly veliky, mal skoro 4 kila, tak nemala nastrih a ani ziadne ine sitie
Ahojte. Mam na predaj aniball, pouzivany asi tyzden, s kondomami. Cena 25 Eur vratane postovneho. Ak mate zaujem, prosim IP.
Aky je rozdiel medzi klasik a PLUS ? Co je lepsie pre prvoeodicku ? Diki
Predam aniball, povodna cena 48 €, ponukam ho za 30 € + 2 € postavne. Cvicila som s nim 4 krat, vzdy som pouzivala kondom, takze z hygienickych dovodov je uplne bezchybny, 100 % stav, kupeny na oficialnej stranke aniball, navyse kto ma pochybnosti, da sa objednat nahradny balonik. Nakoniec som rodila sekciou, takze ucinok bohuzial neviem posudit. Ak ma nikto zaujem napiste mi do IP.
@romanah1 dobry den, mozem poprosit nejaky navod ako snim cvicit? comam presne robit aby somho vytlacila? idem si ho kupit, a aj ked tam je popis a na nete som pozerala navod tak mam obavy ze zapojim zle svaly alebo nieco...cakam druhe babo...pri prvom sommala taky nastrih ze ma celu potrhalo ani nastrih nepomohl a este teraz citim ako mi je tam dole zle...dufam, ze to bude stat za to a ze porodim normalne bez nastrihu...este ma zaujima kedy by som mala zacat cvicit...vraj 3-4 tyzden pred porodom..nieje to malo...co ak porodim skor? dakujem velmi pekne za odpoved a kazde nasmerovania ako an to 🙂
@larra2606 ahoj keď si už rodila približne by si mala vedieť aké svaly je to podobné ako keď cvičíš kegelove cviky ak vieš ktoré..a čo sa týka použitia tak ževraj od toho 34-36 tt ak máš bezproblémové tehu, od 36 tt tuším čo sa týka vytláčania ale ty môžeš cvičiť hrádzu a balónik nevytláčať iba nafukovať a potom sfúknuť a vybrať..takže nafukovanie môžeš cvičiť aj skôr ak nemáš problémy podľa mňa..ja asi budem to nafukovanie od 34 tt možno skúsim aj skôr len tak zo zvedavosti koľko nafúknem..veľa zdaru
Ja som vytlacila 4090g syna bez nastrihu a sitia. (+Vakuo.extrakcia) Nestihla som nafukovat balonik ani na maximum,tusim len do dakych 24cm. Ostala mi akoby rezna ranka kt sa rozhodli nesit.
mamicky, tak balonik mam doma...zacala som 29 tyzden...este pockam so zavadzanim...chcem sa opytat...mozem s tym zacat skor...aspon ho len trocha nafuknut a cvicit? stahovat svaly? nievytlacat? ci?...vdaka za vase skusenosti 🙂
Baby, ak by ste chceli, mam na predaj nove nepouzite EPI-NO, ktore som nakoniec nestihla pouzit za 80 eur. Takisto aj Dianatal gel za 75 eur.
ahojte zienky, je tu aj niektora, ktora cvicila s balonikom ale nevytlacala ho? len ho nafukovala, sfukovala, a stahovala svalyvo vnutri? o dva tyzdne rodim, asi tyzden ho pouzivam, nafukala som 24cm, no bojim sa ho vytlacat...nieje to zbytocne cvicenie ked nevytlacam len nafukujem?poradte mi, podelte sa o skusenosti...dakujem vlemi pekne 🙂
@larra2606 ahoj ja som sprvu len cvicila podla mna to ma zmysel uz len preto ze sa to cvicenim pekne prekrvi a ked ho mas tak nizsie tak hradza je tiez aj zvnutra natiahnuta takze este aj to vtedy som si to tak mafukla viac krd som ho este nedavala von nech si postupne zvyka a pozor na to on sa ani vytlacat nema vobec sa nemusis bat mas si ho len dat nafuknut a pri madychu led sa uvolnis on pojde von sam ako pri porode vydych odychujes nadych zas ide von praveze to pridrziavas aby to nevyklzlo takze nevytlaca sa to nikdy len vypudzuje a to ide dobre brucho vobec nezapajas, ani netlacis a mozes ist postupne mozes cvicit viac cm potom sfuknes a nechas vyjst menej ono ka to pomalicky postupne ked zacne byt neprijemne pridrzis pockas nech sa to prisposobi a po trosicke al sfuknes na menej aby to islo v pohodicke casom pridas mne to slo velmi pomaly tiez a ani zdaleka este nesom tam kde by som chcela
Ponúkam epino balónik málo používaný vydezinfikovaný za 30€ už aj s poštovným. Pôvodná cena bola 89€.
Pridam svoju skusenost s anniball. Rodila som v decembri 2016. Cvicila som od 35tt a dostala sa na 32 az 33cm co som spociatku neverila ze to bude mozne no neviem ci to bolo tym..porod prisiel o 3t skor..pila som i caje malinnik a jedla lanove semiacka. Ten balonik som nafukla a pomalicky vytlacila..aspon som presne vedela ako tlacit pri samom porode no neviem preco nastrihu som sa aj tak nevyhla no vobec som to necitila az to sitie potom bolo neprijemne no zotavenie bolo velmi rychle uz v ten den vecer (rodila som rano) som v pohode sedela aj chodila. Taka moja skusenost.
Dievcata aj ja mam otazku. Vrati sa po pouzivani balonika vsetko na svoje miesto+pomaha aj pri 2 porode? Vdaka

http://ostatne.bazos.sk/inzerat/43205093/epi-no...