Bolesť krížov a v podbrušku tri týždne pred termínom

dominicka23000
5. nov 2014

Baby potrebujem poradit,od rana mam bolesti v krížoch a podbrusku ako pri mrche,bolia ma v kuse asi od deviatej,len niekedy je ta bolest silnejsia a niekedy slabsia a k tomu ma aj prehana na wc,prosim vas môzu to byť uz poslickovia termin mam 27novembra.

libka1
5. nov 2014

termin mam rovnako ako ty... osobne si myslim ze to moze byt aj viac ako len poslickovia, odsleduj si ci sa ti bolesti zintenzivnuju a ak ano, tak by som vybehla ukazat sa do porodnice pre istotu... mala som presne tieto iste prejavy pri prvom dietati a aj som porodila do par hodin 😉

cerez
5. nov 2014

Skúšala si si dať teplú sprchu? Ja som to mala tiež takto, ale poslíčkovia to u mňa neboli. U mňa to boli kontrakcie a syn sa narodil o 2 týždne skôr. Šla by som do nemocnice dať sa natočiť na pás.

ichbinich
5. nov 2014

Mozu to byt poslickovia a moze to byt porod...
Mna tahalo v krizoch, a na kontrole 2,5 tyzdna pred terminom mi lekarka hovori, ze som na 3cm otvorena! To bolo o 10 rano. O 2 prisli naozajstne kontrakcie, o 3 som bola v porodnici a o 18:20 bola dcera na svete 🙂

cerez
6. nov 2014

@dominicka23000 Ako sa cítiš? Prešlo to?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre