Bolesť rúk a zápal šliach po pôrode

nikulka1
6. sep 2016

Ahojte, mam taky problem a ako som vygooglila, nie som sama...Uz pred pôrodom sa mi na jednej ruke zapalila slacha a nasledne mi skakal palec...po porode to neprestavalo, naopak pridali sa mi obrovske bolesti ruk - prstov, dlani, zapasti az po lakte... Dr sa vyjadril, ze je to zapal sliach. Stretlis te sa s tym niektora? Davaju to do suvisu s kojenim...Uzivali ste nato nieco? Kedy to skoncilo? Som dr, cioze nieco o tom viem a teda dala som si vysetrit vsetky reumatoidne faktory atd a vsetko bolo negat...rovnako to nie je ani karpalny tunel.

yasminka137
9. sep 2016

@nikulka1 ahoj,ja som to mala po treťom porode,bolesti ruk-palcov,ktoré mi vyskakovali,že som ani nemohla dvihat malého,trvalo to niekoľko týždňov,prešlo to samo bez liekov ci masticiek.

katrin21
9. sep 2016

ja som sice nemala toto presne, ale boleli ma klby a aj slachy asi.. na nohach.... rano ked som vstala, chodila som ako robokop, nevedela som ohybat clenky 😀 , aj asi po 20krokoch... a ruky rano vzdy ako strpnute, naliate.. aj prsty aj vsetko.. pri chodzi ma bolievali bedrove klby niekedy a kolena pri drepe strasne.... cele to vlastne trvalo skoro doteraz, pol roka po porode.. ale uz je to lepsie, uz sa mi to stane malokedy....
neviem, asi to suviselo s hormonmi..kojila som len 3 mesiace, robilo mi to aj potom, praveze hadam este viacej..

nikulka1
autor
13. okt 2016

Dakujem baby, stale velka bieda, odolavam tomu prestat kojit, ale uz stracam nadej ze to bez toho pojde

ivka7529
5. aug 2018

@nikulka1 Aj ja to mám na rukách.Je to ukrutna bolesť a to mala má o týždeň 4 mesiace.Ako ta to nakoniec prestalo bolieť? Ďakujem za odpoveď.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre