icon

Budem mať ľahší pôrod, keď som mávala silné menštruačné bolesti?

saska2208
26. júl 2012

Ahojte maminy,mate skusenost s tym,ze ste mavali silnejsie menstruacne bolesti,ale za to ste mali lahsi porod,lebo ste uz boli naucene na stahy maternice?
Coskoro mam termin a trochu sa bojim.ako idem rodit,som uz sice na 1-2cm otvorena, uz mi odisla aj zrejme aj hlienova zatka,mam co dalej tym viac vytoku,brusko mi tvrdne,aj bolestivejsie takze to uz predycham obcas a mavam aj mierne bolesti podbruska ako na menzes. Myslite si ze uz to na mna ide a ze by som mohla mat tie porodne bolesti mensie? Dakujem

Strana
z2
alenkatt
5. dec 2015

Dobrý deň,
Som studentkou pôrodnej asistencie a píšem bakalárku na tému „Strach tehotných žien a spôsoby zvládania“. Cieľom mojej práce je zistiť analyzovať a vyhodnotiť Vaše osobné pocity, obavy strachy v súvislosti s tehotnosťou a pôrodom a tak získať od Vás cenné podnety, ktoré by prispeli k lepšiemu pochopeniu žien a skvalitneniu starostlivosti o ženy počas tehotnosti a pôrodu a to najmä v oblasti predchádzania a zvládania strachov, ktoré môžu mať negatívny dopad na priebeh tehotnosti a pôrodu.
Dotazník je anonymný a dobrovoľny. Ak si nájdete najdete 3 minúty času na vyplnenie veľmi mi tým pomôžete. ĎAKUJEM
https://www.survio.com/survey/d/U8K3T9N1M1R6G4I8W

elly23
12. júl 2019

@alby2014 potvrdzujem, kto prežije obličkové koliky, prežije bez problémov pôrod, týždeň v bolestiach, na infuzkach, zvracanie...

galioska
12. júl 2019

Neviem ja som mávala silné s bolesťami, bolesti počas pôrodu dvojnásobne ale pôrody rýchle, či to súvisí neviem, asi skôr nie 🤷😃

arcanne2
Autor odpoveď zmazal
radorendez
23. nov 2021

Nie je to pravidlom mat lahsi porod. Ja som vzdy mavala silne menstruacie a aj bolesti. Oba porody vsak boli velmi tazke. Prvy trval 12 hodin a bol spontanny. Ten druhy dom sa neotvarala a dali mi 4 vyvolavacky v jeden den. Vyvolavacku nikdy viac. To su bezne kontrakcie znasobene 5-nadobne. Take strasne bolesti som v zivote nemala a snad ani mat nebudem. Nakoniec ma akutny cisarsky neminul. Hoci som si ho pytala uz omnoho skor, nechceli ho spravit. Az ked zacalo malej strajkovat srdiecko

Strana
z2