icon

Čakáme dvojičky 🙂

bea97
2. nov 2019

Ahojte baby je tu niekto kto ma dvojičky alebo čaká dvojčatka? Ja tiež čakám dvojčatka preto by som rada pokecala s niekym kto je tiež na tom rovnako 🙂

sinnovea1
8. feb 2020

@stanka712 no ja som aktualne zacala 27tt a uz mam +12kg🙈tolko som pribrala dokopy pri prvom synovi. Teraz neviem, kam az porastiem 😓

bea97
autor
8. feb 2020

@stanka712 ja zatiaľ 7kg a som v 22tyz. :D moje dievčatka sú stále hladné

serena82
10. feb 2020

Ahojte ste na tom super,ja som.v cca 14tt a 2.5kg a to som.zvedava kolko priberiem no vyera to ze skoro vsetko pojde do bruska co by aj bolo fajn

katkaba1
10. feb 2020

Ahojte. To som asi dosť nafigu na tom😂😂😂 ja som 19tt a +7kg😂😂 ale teda na "obranu" - začinala som so značnou podváhou, aktualne som na 55kg🤦‍♀️🤦‍♀️ a len brucho a prsia🙏

serena82
10. feb 2020

@annaxx28 neviem co to bude
Bolaso. Na 3D usg to bolo tak 11+7, a lekar mi povedal ze ma 96% to vidi na.chlapceka a dtuhe bolo problem ho zmerat lebo nevedelo co zo sebou a lekar mal vobec probelm babo zmerat.ale vyzera ze budu dvojvajecne.velmi by som si priala dievcatko😉❤uz mam cca 8.rocneho fesaka.tak uvidime ci to budu opat chlapci,v rodine ani jedno dievcatko takze u by bolo na case😉

serena82
10. feb 2020

@katkaba1 ahoj tak to si uplne v pohode.ked teraz mas 55😂nestresuj.ja som pri prvom mala 55 a ked som sla rodit mala som 65😉teraz to je uplne ine.predsa to bolo pred cca 8 rokmi😉a teraz je to ine predsa su tak 2 babatka.a dolezite aby deticky a ty si bola ok

katkaba1
10. feb 2020

@serena82 ahoj, ja viem, že 2 babätká ale aj tak mi to príde veľmi veľa. Keby som vela jedla nepoviem ale ja mam pocit, že už len preto lebo dycham priberam denne pol kila🤦‍♀️ Veď takto skončim s +20kg minimalne🤦‍♀️ dala som si hranicu, že max 65kg keď pôjdem rodiť. No budem veeeeeeelmi rada ak sa mi to podari udržať lebo akosi to ide mimo mňa a nechapem tomu. Samozrejme, to NAJ je aby sme boli zdraví aj s deťmi ale je to pre mňa šok nebudem klamať. Ráno som si pri váhe aj poplakala😂

bea97
autor
10. feb 2020

@katkaba1 podľa mňa je to jedno koľko priberie žena v tehotenstve detičky si pýtajú keď sú hladné aj moje 2 babulky keď sú hladné si pýtajú a ja sa najem keď to oni potrebujú hlavne sú aby oni boli vporiadku mne je jedno keď priberiem aj 30kg 🙂 zatiaľ to je 7kg a som v 23tyz.

katkaba1
10. feb 2020

@bea97 Veď áno ale ja práve nie som nejaká hladoška a ani vela nejem no priberám aj tak z ničoho😀 som zvedavá ako skončim 🙂

annaxx28
10. feb 2020

@katkaba1
@katkaba1 65 som mala ked som otehotnela 😅😅🤭🤭🙏🙏🙏 ja možno fuknem hranicu 90 kg.

sinnovea1
10. feb 2020

@katkaba1 no ja som akt.27tt+4 a dnes na poradni 76kg. Pred 2 tyzdnami som mala 74! Akoze fakt zo vzduchu priberam, lebo teda neprejedam sa, nemam extra chute a tie kila idu teraz uz extra rychlo hore😩Zacinala som na 64kg pri mojej vyske 177cm. Som zvedava, na akom cisle skoncim🙈

marca12
10. feb 2020

@bea97 nech ti je vzorom kristina tormova 😀 ja ked citam jej blog,nie je nic lepsie ako dvojicky

bea97
autor
11. feb 2020

@marca12 tak to áno čítam od nej knižky 🙂 🙂

katkaba1
11. feb 2020

@annaxx28 fu, inak ako to musí byť ozaj mega záťaž na telo tá konečná váha, nikdy som si to takto neuvedomovala ale teda aj keď na mne nie je tých 55kg vidieť no citim, že už som 7kg v pluse. Utešujem sa tým, že to pôjde pri dvoch rýchlo dole😂 ale ani to nemusí byť pravidlo🤷‍♀️

katkaba1
11. feb 2020

@sinnovea1 detto ako ja. Ja som prvé dva mesiace bola non stop hladná ale to chápem, nemala som na sebe takmer žiaden tuk takže zásoby si robilo telo, za 1.trim. som pribrala 5kg, tam som to pokazila🤦‍♀️ ale teraz už jem ako predtým a ja ozaj aj z vody asi priberám. Na poradni 17.1. som mala 54kg. Dnes je 11.2. a včera som mala dokonca 55,5kg🤦‍♀️šialené...a koniec ďaleko. Ďalšia vec - absolutne mi netrávi a nič nezaberá.
Joj, tešime sa na drobcov veľmi ale som len 19.týždeň a už by som bola najradšej keby sú tu s nami a mám to za sebou😀

bea97
autor
11. feb 2020

@katkaba1 veru presne to aj ja. ja som 23tyz.ale už chcem to mat za sebou držať ich v náručí 🙂

monikakralik
11. feb 2020

tak moje dvojicky uz maju 7 rokov/ dievcatko a chlapcek/ , moja pociatocna vaha bola 50kg a nakoniec 73 kg. Vobec som sa neprejedala a ani to na mne nebolo vidiet, vsetko som mala v brusku 🙂 . Z porodnice som prisla o 13 kg lahsia a vaha mi isla bez väcsieho pricinenia rychlo dole / stres a nespavost/ , tak som mala nakoniec len 47 kg. Musela som sa spät vypapkat 🙂 na 51 kg

sinnovea1
11. feb 2020

@monikakralik dakujem za povzbudenie 😉no u mna je tiez najma v brusku, inde ani nebadam priberanie..len teda to brusko je uz teraz riadne velke🙈

serena82
23. feb 2020

@sinnovea1
dievčatá ako tak čitam ste ďalej než ja🙂, ja som ešte len 15tt + 4 a už sa ciťim ako 🐘. moja vaha bola kedysi 55kg, , no brala som lieky všetko možné, lebo minuleho roku v juli som potratila,a teraz pred otehotnenim som mala 65kg a boom dvojčky. 😲nikto to nečakal. nikto nemá v rodine, ani generácie pred.no uvidime čo bude, akurát mám problém vstať, a dosť ćasto mám krče, keďže mi bábo na močák a mám ho dosť stlačený, takže sa trochu trápime🙄 no hádam sa posunie a bude dobre

sinnovea1
23. feb 2020

@serena82 no počkaj neskôr, budú sa už posúvať o 106😀

serena82
26. feb 2020

@sinnovea1
fuha no obcas uz citim nejaky posun, ci kopnutie, ale to len jedneho z nich, lebo to jedno je uplne v oblasti pupka, cize vsetko citim🙂 no najradsej by som to uz mala vsetko za sbou.😍

annaxx28
26. feb 2020

@serena82 jujj ja som už v 35tt a.kopu o 106 to je pravda. Neboj nic neminie ta ti 😂😂👌👍 super pocit. Zvládneme a budeme mať pokoj. Len nech su naši drobci ok

jana515
29. feb 2020

Ahojte baby, ja som 35+4 a čakáme chlapec a dievča dvojvajecne. Ja som pribrala iba 8kilov... Obidve sú narovnako veľké aj váhou... Všetko je v poriadku...este sa ani neotvaram, teda sa nechystám ešte ani rodiť... Tak dúfam ze to bude tak aj dokonca...

bea97
autor
29. feb 2020

@jana515 držím palce aby všetko do konca bolo super 🙂

mimartina
12. mar 2020

Ahojte kočky chcem sa vás opýtať, už ste riešili ako idete rodiť či prirodzene alebo cisársky, a aké majú polohy vaše bábätká od začiatku? Tiež čakám dvojičky 35 týždeň Acko je hlavičkou Bcko je KP, doktor mi zatiaľ vraví, že to je poloha aj na prirodzený pôrod. Som prvorodička a celkom sa obávam toho aby jedno išlo prirodzene a druhe sekciou. Aj keď ma doktor napísal na predoperačné a potvrdil aj cisársky všetko sa rozhodne na poslednú chvíľu, nič neslubuju. Máte niekto rovnakú polohu bábätiek?

bea97
autor
12. mar 2020

@mimartina kde ste sa rozhodli ze budete rodiť??

mimartina
12. mar 2020

@bea97 ja budem rodiť v Martine.

ktochytavzite
12. mar 2020

Vsetko zalezi od toho ake budu vase deti spaci(ako budu spat)Od toho sa to cele odvija,ak budu soat dobre,a same vudu vediet zasoat tak je to brnkacka,ale ak budu obe take ze sa budu busit po 30’ a obe by chceli byt na rukach,mate sa na co tesit,ja ked som v 32tyz pirodila dvihicky doma nas cakala eate 2r kt tiez velmi narocna od mala bola,zke soala a take a ptm dosli dvojicky kt soaki tiez na figu,takze amw sa rok potrspili vela.

maj98
12. mar 2020

@mimartina ahoj, moje boli presne tak isto, Áčko hlavou dole a Béčko naopak. Od začiatku mi hovorili že ma nenechaju rodiť prirodzene v žiadnom prípade, rodila som v Nitre plánovaným cisárskym o týždeň skôr kvôli tomu že mi praskla voda v 37 týždni. Ale od zaciatku tehotenstva mi hovorili aby som nad prirodzenym ani nerozmýšľala, že som prvorodicka tak aj kvôli tomu. Ale neboj cirasky boli oveľa menej a celý čas majú doktori všetko pod kontrolou kdezto pri prirodzenom sa môžu všelijaké vspriecit o seba a podobne.

mimartina
12. mar 2020

@maj98 ahoj ďakujem za odpoveď. Práveže sa bojím, že ma nechajú prirodzene a budeme sa trápiť. Tú sekciu nemám sto percentnú, že sa rodia detičky aj takto. Dúfam, že sa bábo otočí hlavičkou dolu a ak nie že ma nebudú trápiť. Hlavne sa bojím že áčko pojde a béčko mi spravia sekciu. Na to povedal doktor že aj s takou možnosťou musím rátať. 🤦 týždeň pred tým mi to isté povedala iná doktorka. Ale moja gynekologicka by toto nechcela rodiť ako prvorodička, takže som v strese trošku čo si na mňa vymyslia.