Čierny výtok 7 týždňov po pôrode a nafúknuté podbruško
Ahojte maminky. Som 7 týždnov po spontánnom pôrode, posledné ľ týždne už vôbec nekrvácam ale teraz zo mňa ide čierny hustý výtok. Bruško sa mi stiahlo takmer hned po porode ale posledné dni mam brucho ako balvan, resp. podbruško. nema s tým niektorá z vás skusenosti čo to može byť? môže isť ešte o výtok v šestonedelí aj ked som ľ týždne bola už ,,čistá?a neviem si vysvetliť ani to brucho. je to druhe dieťatko.vdaka
este nie.planovala som tesne po novom roku. volala som jej minule nemala som vobec ziadne problemy a ona ze ked nie su tazkosti staci po á tyzdnoch, no len dnes ako som pisala ten vytok tak urcite zbehnem hned po novom roku.naozaj ntusite z coho to moze byt?
ja osobne by som to asi neriešila tu na MK ale sadla by som do auta a cupitala na pohotovosť.. či je Silvester či Vianoce.. zdravie na 1. mieste. 😉
Ten cierny vytok vyzera na staru krv, mozu to byt aj pozostatky z porodu, ale to nafuknute podbrusko veru v kombinacii s takym vytokom nevyzera ok.
ahojta mam taki problem mam černe vitoki porat te mi čo to a ma tve teti a trva ju mi te vitoky tva tni

@helena220 uz si bola na kontrole u lekara po sesto?