icon

Cisársky alebo prirodzený pôrod. Ktorý je vhodnejší, keď mám bradavice?

5. sep 2025

Ahojte , pred pár týždňami sa mi bohužiaľ objavili dole bradavice , riešim to s kožnou vypaľovanim , ale už som tam bola 4x a zatiaľ žiadna zmena ... Mám aj veľmi slabú imunitu preto je to ťažšie . Termín pôrodu mám na konci novembra a ja začínam rozmýšľam či radšej neísť do cisárskeho ... Ešte sa chcem poradiť s mojou dr ale veľmi sa bojím o bábätko aby čosi prirodzeným pôrodom nechytilo .aké máte skúsenosti ?

anonym_4a9961
5. sep 2025

Ja len ze typ porodu si nevyberas ty, aspon v normalnej nemocnici urcite nie, ale lekar na zaklade zvazenia vsetkych okolnosti zdravotneho stavu. Takze sa ukludni a ver lekarom.

drobcek26l
5. sep 2025

Mala som ten istý problém a sami mi navrhli cisársky pretože áno bábo sa môže nakaziť. Ja som išla nakoniec akútne na cisársky no keby to nebolo akútne tak by som si ho aj tak radšej vybrala.
A kašli na kožnú nájdi si detmatologicku kliniku tam ti to za cca 100€ odstránia bezbolestne leasrom a máš pokoj

anonym_de1ec6
5. sep 2025

Cisarsky , za mna 100% spokojnost . Dieta ta bude rovnako milovat aj ty jeho ako prirodzene😁👌🏻prve 2 dnu rozchodis bolesti a svaly v brusku pomalicky a ides domcov. Ja som mala zaplateny CS . Vybavis to VŠADE🙃🥰 drz sa !

anonym_de1ec6
5. sep 2025
@anonym_4a9961

Ja len ze typ porodu si nevyberas ty, aspon v normalnej nemocnici urcite nie, ale lekar na zaklade zvazenia vsetkych okolnosti zdravotneho stavu. Takze sa ukludni a ver lekarom.

@anonym_4a9961 😆😆😆😆 nesranduj . Vybavi všade na SK kde chce a ako chce rodiť. Stači zaplatit. Cca 300- 500 € do obalky a maš to. Hlavne autorka ma na to aj realny zdravotny dovod ….

kiki68
5. sep 2025

Ja som citala nejake poucenie o porode v 36tt, mala som to podpisat tam stalo toto ako dovod ba cisarsky rez. Lebo nakazis dieta a to oni neriskuju. Ja som mala vysev na nohach a nikto nevedel co to uplne je, brala som 2 tyzdne atb, musela to natierat a nic nemali super efekt a polovicu porodu riesili, ci cisarak skrz toto. Cize ked je to este vyssie na genitaliach a okoli nebudu riskovat.