Čo a kedy pred pôrodom ste jedli?
Ahojte, som strašný hladoš z cukríkov či tyčiniek sa nenajem skôr mi bude zle z toľkého sladkého. Čo mi odporúćate na občerstvenie pred/behom pôrodu?
a v ktorom tt ste rodili - myslím prirodzene bez vyvolávačiek?
Ja som mala so sebou hroznovy cukor a nic ine ale moj porod strasme dlho trval tak mi dali v porodnici aj cisty vyvar (vodu len) a poharik detskej vyzivy ovocnej....neskor mi davali sladky caj ale ten uz som v sebe neudrzala🥴🤷♀️
Ja som prišla do nemocnice o 6 ráno, kázali mi naraňajkovať sa a na obed mi normálne doniesli polievku, mäso so zemiakmi a jogurt. Malý sa potom narodil o 16tej
@tamvtme super nápad výživu si musím pribaliť a po 16 h som aj ja pila vývar čo mi muž nosil veru. Jedine hovädzí vývar ma ako tak zasýtil. Jesť mi dali asi až po 24 h po pôrode nemocničnú stravu. Bol to des pre mňa, lebo ako som písala, od hladu vraciam do zbláznenia.
Ja by som určite nič nejedla, mala som vyvolávany pôrod, od pol noci som nič nejedla, keďže pôrod nepostupoval, dali mi obed, zjedla som 3 zemiaky a kúsok čokolády, o 3 akútna sekcia a hadicka do žalúdka cez nos (musel byť teda pred SC prázdny), nikomu to neželám, aby to raz musel zažiť.... Takže za mňa nič nejesť.
@brigit8 ? och :(. Yo čo s tou hadičkou robili prosím ťa?
Obsah žalúdka sa cez ňu vyprázdnil, mala som ju počas sc, vybrali ju po 24h, keď ma postavili na nohy.
Mne mali vyvolat porod o 20tej a o 18 tej mi dali veceru 😅ked som klystir pytala netreba 😂
Pocas porodu som bola rada za vodu co som take suchoty mala🫣
@brigit8 ježinku tak to si si vytrpela.
Nic mi nedovolili jest, max hroznovy cukor, ked mi bolo zle od hladu.
Hadičky mi chýbali už len v ušiach, inak v každom otvore som mala nejakú 🙈🙈🙈

@maris5 veď toto že minule mi ani piť nedovolili a pôrod sa celkom zastavil. Podľa mňa nebyť tohto, tak porodím aj prirodzene ale jeden a pol dňa nič nejesť nepiť len ovlažovať ústa a cmúľať cukrìk je na mňa moc.