Čo nosí pacientka počas cisárskeho rezu?
Co ma pacientka oblecene pocas sekcie?
@sara07 v Rakusku mas tiez vacsinou vsetko dole, mne bolo skor pri porode v tej ich koseli strasne teplo. Ako ved ked o sebe neviem, tak mi je to jedno. Skor he neprijemne, ked k nejakemu ukonu pride stado medikov. Hoci tiez sa nejak ucit musia. Mna raz videli z naladovky v nejakej papierovej koseli. Akoze za mna zbytocne, ta chodba nebola pre verejnost. Kazdy lekar vidi xy holych zadkov, moj nebude nejaky extra kus. Myslim, ze najhorsi zazitok bol prejst v strasnych kontrakciach a este dotekajucou plodovkou z oddelenia na porodnu salu a vsetky Papiere v ruke, maska nakrivo na tvari. A kazde dve minuty som zvracala 😂😂😂 To uz keby tam idem s holou prdelou, tak mavnem rukou. Aspon som im to tam vsade osablila 😂🙈🙈
Obviazane nohy. Daju ti taku tu nemocnicnu kosielku a na sale.vyzlecies. hned ta.sestricky pozakryvaju plachtami. Pred tvar to daju tiez,taku plachu. Na sale je dost chladno.
Nejaký taký pláštik dávali z takého nejakého papiera či čo...zakrylo to človeka ale bolo to také že sa ľahko dalo trhať
@sara07 čaká ma operácia pruhu ešte som nebola nikdy na operácii a preto sa chcem spýtať kto vie ako je to či dom nahá na sále kde má budú operovať ,alebo má pripravia na izbe sa prezlecem do niečoho a odnesú na tam a tam si ľahnem na ten stôl ale keď že to mám nad pupkom tá má budú odkrývať celu???? A tak budem Kim má uspia
@stanovelky podla toho čo tu píšu tak všade je to inak
ale väčšina nemocníc to má tak že na stole si žial naha aj ked za mna nejaky kratky anjelik košela by bola v pohode ale nie zrejme na sk
@stanovelky všade to môže byť inak. U nás sa v hale vyzlečieš, dajú jednorazový plášť, ktorý na operačnom stole vyzlečú. A počas operácie zarúškujú, čiže budeš mať sterilné plachty na sebe, miesto operácie bude odhalené
@huxy ďakujem vám veľmi sa bojim ísť a na tú operaciu už ten prvý deň pred ňou to budú stresy celu noc ani nezaspím a tá naladovka pred pomohla niekomu z vás neviem ako je to tu pri nás mi sme s Revuci.
@stanovelky no ak náladovku dajú, určite trochu pomôže s tým stresom. Držím palce, nech to dobre dopadne.
Takže žena počas operácie je holá nemá na sebe ani podprsenku,len pančuchy,rúcho operačné a čiapku?
A ak ju neoperujú tam dole(v rozkroku)tak nohavičky môže mať či nie?
A napríklad keď operujú tvárovú oblasť alebo oči tak tam memusí byť nahý či?
Jsem gynekoložka, operuji dennodenne- a u nas na klinice ani na dalsich 4 klinikach, na kterych jsem byla, zadna z pacientek silonky rozhodne nemela.
My davame zenam cervene bondo- cerveny pruh latky okolo hrudníku, do ktereho vkladame novorozence, po tom, co nam zena pomohla miminko vytlacit z delohy ven, se stazenou operacni plentou, aby videla, jak miminko prichazi na svet.
Mňa dokonca ani neoperovali len pár minutový zákrok som mala, a aj tak som bola nahá

@kiki68 lenže toto je nejak na sk zauživané ,všade inde máš rôzne košele, väčšinou jednorazovky , to isté pri vyšetrení na gyn u nás sa nerieši proste si na kresle ako si, v zahraničí ti daju cez kolena tu plachtu