Čo robiť pre to, aby sa mi začal rozbiehať pôrod?
🙂
ked nebudu stacit spermie od tvojho muza, mozes si privolat na pomoc cely panelak.
@zuzik270 chodenie hore-dolu po schodoch, vysavanie, skakanie na fitballke ... po troch dnoch zabralo :D
mne nezabralo nič až vyvolávačka :D
nerobila by som nič špeciálne,drobec vie,kedy má prísť a ak nie,tak mu lekár pomôže
@janinah no my sme uz boli par dni po termine a praveze som nechela aby doktori pomahali 😉 porod zacal par hodin pred dohodnutym vyvolavanim 🙂
@kvetinka211 len ťažko povedať,či by nezačal aj bez tvojich aktivít 🙂 hlavne,že je všetko ok 😉
"Babske recepty" su onicom, ja som vsetko prestudovala a zistila som ze napr. fenykel sa pouziva na uvolnenie krcov takze je blbost ze spusti porod lebo ma prave opacny ucinok atd. To co skutocne pomahat moze, je prostaglandin (v ejakulate) a oxitocin (uvolnuje sa pri orgazme alebo stimulaciou bradaviek). A mozno este fyzicka praca, ale mne nepomahalo ani odpratavanie snehu 😅 a po styku som mala krce v maternici ale nerodila som. Az mi sama praskla voda 3 dni po termine a kontrakcie som nemala ani po tom az v nemocnici zacali po klystire.
kto mi zodpovie otazku, preco by mal mat chlapsky ejakulat schopnost vyvolat porod, ked dnesne tehotne zeny keksuju pocas celeho tehotenstva a vela z nich (aj napriek tomu) porodi az daleko po termine?
nedava sa ten ricinovy olej pod dohladom zdravotneho personalu?
Asi tam toho prostaglantinu bude velmi malo, ze tato technika zabera minimalne.
Ahojte, tak ja som porodila o dva týždne skôr a to som deň pred pôrodom upratala celý dom a hlavne vydrhla schody a s manželom sme večer spravili na otočku 300 km. Tak si vyberte, čo asi pomohlo 🙂
Ahoj, ja som tri dni po termíne, nevieme sa už dočkať čo to bude ( pohlavie sme si nedali zistiť ). Tiež už rozmýšlam či umyjem okná alebo pobehám po schodoch ( bývame na 3. posch.) ale nakoniec asi nebudem robiť nič, lebo to malé vo mne asi vie kedy von, tak načo hnať von, veď si babo ešte dostatočne užijeme 🙂

Ak myslíš že chceš rodiť? 😀 😀 ževraj treba viac začať upratovať schody umyvať a hlavne SEX pomaha a rozbieha pôrod 😉