Ahojte, čo Vám pomohlo na vyvolanie pôrodu? Nemám žiadne kontrakcie, ani zátka mi ešte neodišla a už som celkom nervózna z toho, rada by som už mala pôrod za sebou, ale momentálne mám pocit, že budem tehotná večne 😅
Overena metoda čo zabrala mne aj kamoškam, večer si dať prirodnu tabletku dulcolax a na druhy deň porodite. Samozrejme ked už mate po termine.
@ivkadracova gratulujem. uff coze sa stalo? takze nakoniec sa prirodzeny porod nepodaril? boli komplikacie?
@daniela1983 vsecko v poradku 🙂 az na moju "vlastnu hlavu" anomaliu v telefon.. 95% prirodzene 🙂)
Idem Ti napisat .. Sorry fakt som este nemala cas. Isto to poznas.
anomaliu v tele nie telefon, blby android
@daniela1983
Už som to tu písala, ale pridám aj sem - ak už chcete "privolať dieťatko na svet", odporúčam piť alchemilkový čaj. Dá sa normálne bez receptu kúpiť v lekárni. Stačia dve šálky denne (pozor, v priebehu tehotenstva, na zač. a pod. sa nesmie, práve preto, že môže vyvolať sťahy). No keď už ste na konci príp. prenášate, kľudne ho pite. Dovolila aj lekárka. My sme dovtedy skúšali všetko bežné, sex, teplý kúpeľ s levanduľou, prechádzky a pod., no keď mi muž kúpil tento čajík (po česky sa povie kontryhelový, u nás alchemilka), dala som si jeden deň jeden (plus sex, horúci kúpeľ), a druhý deň dva (plus bežná rutina 🙂 ) a v noci to už začalo, ráno sme šli do nemocnice, okolo piatej bol krpček na svete. Tak skúste aj toto, ak už nič nepomáha.
Pocula som prihodu, kde zabral malinovy caj 🙂
Ahoj babule, citam,ze tu pomaha sex, teda spermie na urychlenie.... Je dobry aj orgazmus vyvolany mnou? dik
@lucka.lucy ja si myslim ze by pomoct mohol kedze by sa pri nom mal vylucit oxytocin, ktory vyvolava kontrakcie. na vyvolanie a urychlenie porodu sa odporuca aj masaz bradaviek z toho isteho dovodu....
Ahojte, no ja som sa riadila klasickymi radami, pila som čaj z ostružiny malinovej, na ranajky som si do jogurtu pridavala lanove semiačka, vela chodila a samozrejme dve hodiny pred odtečenim plodovej vody sme mali s manželom sexik, samozrejme nechraneny 🙂 nemala som predtym ani žiadnu zatku ani nič, odtiekla mi voda, začali kontrakcie a ked som išla ešte rychlo na wc, tak až vtedy som zbadala že mi odišla hlienova zatka...a ešte ku konrakciam, vždy sa hovori že musia byť pravidelne a postupne sa skracuju...no to nebol moj pripad, cely čas do porodu (cca 10 hodin) som ich mala 5 minutove!!! aj to nie pravidelne niekedy neprisla a prisla až po 10 minutach..aj tesne pred porodenim boli stale take dlhe, neviem prečo :D kvoli tomu som skoro porodila na čakačke lebo sestričkam sa stale zdalo že mam vela času ked su 5 minutove...až ked ma vyšetrila doktorka skrikla že ved vy už rodite a bola som otvorena na 9 cm...tak sa na to moc nespoliehajte 🙂 potom som porodila asi za 2 minutky :D
Ja som skusala vsetko, tepla vana, sex, cervene vino, skoricu jem na kila, hybem sa, umývam okna, beham po schodoch a nic :D
@veronikuliatko .. Ahoj mozem sa spytat kedy mas termin? 🙂
@vavka33 na uvolnenie svalstva je magnezium. ale magnezium nie je rozhodne dobry pred porodom, aby babatko nebolo lemrave a prechadzalo samo cez porodne cesty pocas kontrakcii.
Ja mam s vyvolavanim porodu vyborne skusenosti s akupunkturou. Idealne je napichat bodíky v den terminu a babatko si do 5 dni same vyberie, kedy sa narodi 🙂
Sex nepomaha caj s malinovych listov tiez nic rychlo chodza tiez nic masaz tiez nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahojte baby no ja uz skoro tyzden prenasam a nic mi nepomohlo ☹ .Dufam ze este dneska same sa spusty a ked nie zajtra rano vyvolaju uz mam strach stoho