Dovolili by ste, aby vás pri pôrode fotili?
Dovolili by ste, aby vás pri pôrode fotili?
@lussy211 ved fotograf pri porode neotravuje zenu... len sa tam pohybuje a cvaka si... ako keby tam ani nebol... neziada od zeny ziadne pozy... nic... len si robi svoju robotu tak ako lekari... tak na tom tiez nevidim nic zle... je to dokonca krasny zazitok... tiez by som to raz chcela zazit ako fotograf... teda dufam, ze to zazijem viac krat... uz sa na to tesim 😵 😵 😵
Samorejme, moj manzel 🙂 Skoda ze nemam aj video, ale to hovorim teraz, ked mam super spomienky. Iny nikto ani pozerat, okrem personalu.
@katka1981 tak ja zas celu rodinu nepotrebujem pri porode, dokonca ani moja dcera by tam nemusela byt. ale manzo hej... a potom ked uz je babo na svete, by som ju rada medzi nami mala... a myslim, ze ak je to cudzi clovek a zena, tak by mi to bolo jedno. ako keby to bola zena (aj ked proficka) z rodiny, neviem, by som sa asi necitila dobre... tak radsej cudzi clovek a zena... 🙂
@bambi2, nad tym som nerozmyslala, mozes mat pravdu. Svojho muza som prioritne potrebovala ako oporu a to sto percentne splnil, to ze mam mozno nemam super fotky prezijem, zazitok nam ostane navzdy. A keby sme nahodou mali druhe, dovtedy je kopec casu porozmyslat ale ja som hanbliva tak neviem.
tiež nemusím mať v rodinnom albume založené fotky z pôrodu s detailami na vychádzajúcu hlavičku a pod. aj keď je to "úplne prirodzené", ako to tu mnohé napísali... je veľa prirodzených vecí v našom živote, ale nie každú prirodzenú vec treba zdokumentovať a zverejňovať...
Podla mna je to uplne normalne, ked si niekto foti zemu ako rodi. Co je na tom? Take fotky sme si pozerali uz aj s mojou 18 rocnou partnerkou a tiez vravela, ze by si chcela takto zdokumentovat svoj porod.
Mne by sa to urcite pacilo, ved zeny su na to, aby rodili :D
Moj mm je fotograf, ale prvu fotku urobil, az ked som mala dcerku v naruci a to mobilom 😀
...ja by som veľmi chcela zábery mojej malinkej keď sa narodí, ešte takú pokrčenú, ufúľanú a spojenú so mnou s pupočnou šnúrou, tak uvidíme, či sa to môjmu drahému podarí stihnúť, lebo možno to nebudem registrovať, tak nech mám pamiatku, no aby ma fotil počas pôrodu a ešte aj tie intímne zábery, to nie, netreba zas všetko.
@karool447 - aha jaky super nazor 😕
@ketrinka29 ja sa chystam, hned po porode kamoske ale az v decembri... a uz sa nemozem dockat... 😵 😵 😵 idem kupit este novy objektiv zvlast na tie pokrcene rucicky, malinke ustocka atd... to je nieco prekrasne!!!!
@bambi2 ideš dať nafotiť miminko po pôrode? Ja som si dala urobiť aj teho fotky a aj malú dám u tej fotografky 2 týž. po pôrode, ak bude všetko ok.
No zábery z pôrodu by som veľmi chcela tiež, taký malý šarpej. 😉
@ketrinka29 dnes sa mam stretnut s tou kamoskou... tak to musime vsetko prebrat... v nedelu jej idem robit tehulkovske fotky. chce hned po porode a potom aj mimco... uz sa nemozem dockat... a ktovie, mozno pojdem aj pri porod fotit... 😉 😵
@hajanka diky... no uvidime co dnes povie, ideme vecer obzriet porodnicu kde bude rodit.. tak sa na to spytame ak by teda suhlasila. ale u nas by nemal byt problem, moze si zavolat pri porod ludi kolko chce... poslala som jej par fotografov, nech si pozrie fotky a je z nich unesena, ze aj ona by take nieco chcela.. tak to vyzera nadejne a ked nie tak hned po porode... 😵 😵 😵
@rudoolf453 no tak si ju pofot ak jej nebude prekazat tvoje saskovanie medzi jej nohami. Kazda mame inu dostojnost, niektora pusti chlapa vsade co sa jej tyka a ina si iste veci strazi. Ide o mieru decentnosti, je fakt, ze tu nemame kazda rovnaku. Tak potom si pofotte detaily a som zvedava ako sa budete s odstupom casu divat na spuchnute doranane rodidla! To uz je len spomienka! 😖

JA na fotení nevidím nič zlé, pokiaľ to ženu a lekárov neznervózňuje..mne príde skôr morbídne keď niekto fotí pohreb, ale to je už mimo tému.