icon

Hamiltonov hmat mi nezabral? Čo očakávať ďalej?

Včera o 15:38

Dnes som bola okolo 10 na vyšetrení a urobili mi ho. Ani počas vyšetrenia som nepociťovala extra bolesť len mi to bolo také nepríjemné. No až potom som cítila taký tlak na panvu a aj podbrušku a chodila som ako kačka 😅 ale teraz sa mi aj toto zlepšilo tak neviem čo očakávať či to ešte len príde alebo to na mňa nezabralo 😕 žiadne iné príznaky som nemala okrem tvrdnutia brucha a to som mala aj predtým

blaazi
Včera o 15:49

@anonym_autor mne po hamiltone az v noci odisla hlienova zatka a otvorila som sa na 4.

kiki68
Včera o 16:11

@anonym_autor najskor daju pol tabletky a to uz nieco spravi, ako cakaj tak 2-6 dni co bude a nebude. Neviem aky maju plan co dalej

anonym_8081ae
Včera o 16:36

@anonym_autor a čo si si myslela, že začneš hneď rodiť ? Veď to nezabere hneď.. ja som porodila za dni ako mi ho spravili

luteam
Včera o 16:50

@anonym_autor ja som rodila asi den alebo max 2 po hamiltonovi tak neviem ci vdaka tomu. Snad to pride aj u teba uz. Drzim palce

autor
Včera o 17:58
@blaazi

@anonym_autor mne po hamiltone az v noci odisla hlienova zatka a otvorila som sa na 4.

@blaazi a to ste aj cítila ako vám odišla zátka?

autor
Včera o 17:59
@kiki68

@anonym_autor najskor daju pol tabletky a to uz nieco spravi, ako cakaj tak 2-6 dni co bude a nebude. Neviem aky maju plan co dalej

@kiki68 akú tabletku máte na myslí?

autor
Včera o 18:00
@anonym_8081ae

@anonym_autor a čo si si myslela, že začneš hneď rodiť ? Veď to nezabere hneď.. ja som porodila za dni ako mi ho spravili

@anonym_8081ae to niee 🙈 ale tak čakala som že prídu aspoň posličkovia alebo že budem krvácať

blaazi
Včera o 18:36
@anonym_autor

@blaazi a to ste aj cítila ako vám odišla zátka?

@anonym_autor spala som, ked som sa bola vycikat, nasla som na nohavickach a papieri, necitila som to nejako zvlastne, snazila som sa aj cvicit, nesediet pocas dna, rozhybat lanvove dno.

anonym_8081ae
Včera o 19:05
@anonym_autor

@anonym_8081ae to niee 🙈 ale tak čakala som že prídu aspoň posličkovia alebo že budem krvácať

@anonym_autor tak to ale nefunguje .. :D ale neboj sa,večnosť tam bábo neostane

autor
Dnes o 05:59
@anonym_8081ae

@anonym_autor tak to ale nefunguje .. :D ale neboj sa,večnosť tam bábo neostane

@anonym_8081ae no už dnes ráno mi odchádza pomaly ta hlienova zátka tak snáď to konečne príde

blaazi
Dnes o 08:05
@anonym_autor

@anonym_8081ae no už dnes ráno mi odchádza pomaly ta hlienova zátka tak snáď to konečne príde

@anonym_autor uz sa to otvara 🙂

anonym_8081ae
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@anonym_autor ja som porodila po tom za dva dni, tak uvidiš 🙂 ale silno držím palce aby si mala čo najlahší pôrod

maryetta
Dnes o 09:16

Je mozne ze sa to uz rozbehne. Drzim palce 😉