Hamiltonov hmat mi nezabral? Čo očakávať ďalej?
Dnes som bola okolo 10 na vyšetrení a urobili mi ho. Ani počas vyšetrenia som nepociťovala extra bolesť len mi to bolo také nepríjemné. No až potom som cítila taký tlak na panvu a aj podbrušku a chodila som ako kačka 😅 ale teraz sa mi aj toto zlepšilo tak neviem čo očakávať či to ešte len príde alebo to na mňa nezabralo 😕 žiadne iné príznaky som nemala okrem tvrdnutia brucha a to som mala aj predtým
@anonym_autor najskor daju pol tabletky a to uz nieco spravi, ako cakaj tak 2-6 dni co bude a nebude. Neviem aky maju plan co dalej
@anonym_autor a čo si si myslela, že začneš hneď rodiť ? Veď to nezabere hneď.. ja som porodila za dni ako mi ho spravili
@anonym_autor ja som rodila asi den alebo max 2 po hamiltonovi tak neviem ci vdaka tomu. Snad to pride aj u teba uz. Drzim palce
@anonym_autor mne po hamiltone az v noci odisla hlienova zatka a otvorila som sa na 4.
@blaazi a to ste aj cítila ako vám odišla zátka?
@anonym_autor najskor daju pol tabletky a to uz nieco spravi, ako cakaj tak 2-6 dni co bude a nebude. Neviem aky maju plan co dalej
@kiki68 akú tabletku máte na myslí?
@anonym_autor a čo si si myslela, že začneš hneď rodiť ? Veď to nezabere hneď.. ja som porodila za dni ako mi ho spravili
@anonym_8081ae to niee 🙈 ale tak čakala som že prídu aspoň posličkovia alebo že budem krvácať
@anonym_8081ae to niee 🙈 ale tak čakala som že prídu aspoň posličkovia alebo že budem krvácať
@anonym_autor tak to ale nefunguje .. :D ale neboj sa,večnosť tam bábo neostane
@anonym_autor tak to ale nefunguje .. :D ale neboj sa,večnosť tam bábo neostane
@anonym_8081ae no už dnes ráno mi odchádza pomaly ta hlienova zátka tak snáď to konečne príde
@anonym_8081ae no už dnes ráno mi odchádza pomaly ta hlienova zátka tak snáď to konečne príde
@anonym_autor uz sa to otvara 🙂
@anonym_autor ja som porodila po tom za dva dni, tak uvidiš 🙂 ale silno držím palce aby si mala čo najlahší pôrod

@anonym_autor mne po hamiltone az v noci odisla hlienova zatka a otvorila som sa na 4.