icon

Hnačka v 38tt?

sonicka96
16. jún 2018

Ahojte už od štvrtka čo su 3 dni hnačkujem. Termín mam ale za 9 dni :/ plus ma boli hlava,občas aj brucho,chrbát veľmi zriedkavo a zle mi býva len v noci keď sa napijem vody :/ môže to byť predzvesť blížiaceho pôrodu? :/ stres nemam ....(dnes idem na svadbu) :D

m_s7
•
16. jún 2018

@sonicka96 Hnačky bývaju pred pôrodom, ja som rodila 12 dní pred termínom. Je málo pravdepodobné, že budeš rodiť presne v termíne takže to už môže prísť kedykoľvek 🙂

timilv
•
16. jún 2018

Ja som rodila 31.7. a mala som termín 21.8. Sestrička na príjme mi hovorila, že sa na termín absolútne nemám spoliehať keď som jej hovorila, že ja ešte nemám rodiť 😁 a ja som tiež mala pár dní pred pôrodom hnačku...

luciahromadkova
•
16. jún 2018

Rodila som v 38 týždni a začiatok pôrodu hnacka. Potom aj plodová voda.

wladka
•
16. jún 2018

Ja som rodila 11dni pred, tiez som sa "cistila", potom kupel, a v noci porodnica 😄...tam klystir, ale nebolo co 🙈

wladka
•
16. jún 2018

Mozno pojdes zo svadby... Tasku si nachystaj pre istotu... 💚

zuz02
•
16. jún 2018

Sleduj a uvidíš. Ono je to veľmi individuálne. Pri treťom pôrode som sa takto hnackovito čistila už 4 týždne pred pôrodom. A nakoniec som aj tak rodila v 40.tt.

nikusiak9
•
16. jún 2018

Ja som mala v 38t a 39t hnacky a nic.rodila som az v 41t

sonicka96
autor
•
16. jún 2018

@wladka totoii som nechcela počuť 😂 bola by to strašná hanba pre mna,pokaziť niekomu svadbu takýmto spôsobom :D

penelope11
•
16. jún 2018

Podla mna sa porod blizi. Pokial nemas nejake velke bolesti, ktore si myslis, ze by mohli byt sposobene hnackou, tak by som to asi nejak vydrzala

radkamikic
•
16. jún 2018

Preboha aka hanba...kto pozve ma svadbu zenu vo vysokom stadiu tehotenstva sa snad neurazi ked sa babo vypyta na svet....priroda sa neriadi nasimi terminmi v kalendari....takze radsej tasku so sebou a pokial sa da uzit si to dnes ...potom pridu ine starosti

ukulela
•
16. jún 2018

@sonicka96 sotva porodila na svadbe. Akonáhle by si mala pocit kontrakcií sa jednoducho zdekujes a hotovo.

ukulela
•
16. jún 2018

Porodis ... Sorry, automatická oprava.

dlucy
•
16. jún 2018

Ja tiez chodim uz 4 den kazdy den na wc ale hnacku nemam. Predtym total zacpa 😆

deti95060810
•
16. jún 2018

tesne pred pôrodom som mala takéto stavy...

erickatt
•
16. jún 2018

Nahodou to bude krásne. Porodiť v den svadby. Teda nie vlastnej 😁😁😁

dlucy
•
16. jún 2018

Baby a moze byt aj normalna castejsia stolica?

pininka
•
16. jún 2018

@sonicka96 ja som z magnezka hnackovala skoro dva mesiace, ale je fakt ze som potom rodila koncom 37tt.

leniel
•
16. jún 2018

neviem si predstaviť, ako by tvoj pôrod mohol pokaziť svadbu... pokiaľ nie si jediný hosť, nemaj obavy, oni sa budú veselo baviť ďalej, aj keby si skončila v pôrodnici 🙂

sasesoe
•
16. jún 2018

@sonicka96 ak by to predsalen dnes prislo, tak kolko mamiciek rodi s makeupom a urobenymi vlasmi? Budes mat krasne fotky :-* svadbu nepokazis, tym sa netrap, este budu hrdi, ze aky skvely datum...

eliska13
•
16. jún 2018

@dlucy veď už je málo miesta, možno ješ viac ovocia zeleniny všetko je normálne🙂
@sonicka96 tiež si myslím, že to máš za par

dlucy
•
16. jún 2018

@eliska13 praveze vobec 🙂 tak uvidime

micayla997
•
Autor odpoveď zmazal
•
erickatt
•
17. jún 2018