Injekcie Clexane, Fraxiparine a podanie EPI
Ahojte, boli mi zistené tri mutácie (heterozygot) a musím si pichať jednu injekciu denne - Clexane 0,2. Je to tá najnižšia dávka. Hematologička mi injekcie predpísala pre istotu, nakoľko som mala jeden zamlklý potrat. Momentálne som v 11.týždni a vždy som si vravela, že rodím jedine s EPI. Samozrejme, najdôležitejšie je pre mňa to, aby bábo bolo v poriadku. Ale chcem sa opýtať, či je nejaká šanca, aby mi pri pôrode EPI podali, alebo sa s tým môžem nadobro rozlúčiť? Aké máte skúsenosti? Vďaka za každý názor 🙂
Ahoj, tak uz to mam uspesne za sebou, epidural mi v pohode pichli kedze sa vynechal fraxi tak ako bolo treba 🙂

@emasss111 ono to sa asi uvidi v priebehu, ze co ako... teraz sa tym netrap, hlavne ze je vsetko ako ma. 0,2 je naozaj malinko, isto aj ten epi poriesite 🙂
A aj moj tvrdil ze citi ze to bude dievca. Ja som zas tusila chlapceka. Potom som dosla vysmiata z kontroly ze naaa tu ho mas, to dievcatko 😂 intuicia ho sklamala. Ani meno pre chlapca vyberat nechcel, pacilo sa mu co sme vybrali pre dievca a toho sa drzal. Hee hee. Potom to prekvapenie ze moja sme namydleni, podaj kalendar, musime meno vybrat 😅