icon

Ja rodím

vanda323
2. feb 2022

Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....

1984gabriela
2. feb 2022

@vanda323 žiadne myslenie na to , všetko na čo človek myslí je vhlave,netreba si vsugerovat do hlavy nič,myslieť pozitívne,poviem ti po pravde tiež čakám piate bábätko, všetky štyri dievčatá mám prirodzene pôrodné,a to malinké je stále v priecnej polohe zadkom dole,tiež som rozmýšľala nad tým že asi mi dajú sekciu,mozno nie možno sa ešte otočí a to som 35tt,tiež mám stresy ale musím ich prekonať,ták pekné kľudne vydržať dnes je krasny dátum to ti poviem 😮😉a budeš už len potom spomínať a tešiť sa z babetka ,tak držím palce a budem rada keď napíšeš že už máš po..😉🥰🥰

miadi
2. feb 2022

@vanda323 Mozno teraz tu bolest budes vnimat inak. Viac ako tlaky nez bolest, tie tlaky su potrebne na vytlacenie dietatka von ty Musis len dychat a tlacit ked ti povedia a nebojovat stymi tlakmi Musis ich nechat nech Ta pohltia ..

vanda323
autor
2. feb 2022

@1984gabriela Ahoj. Ďakujem ti za povzbudenie ❤️
Verím že to budem mať čím skôr za sebou. Že mi Pán Boh pomôže. Držím palce aj tebe nech ti to všetko dobré dopadne 💓💓💓

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Dobre, budem to tak brat, nebojovat snimi, čakať kým ma pohltia máš pravdu ďakujem ti

miadi
2. feb 2022

@vanda323 a neda sa ti este spat ? Skus si este pospat ak sa da. Kym nemas bolesti. Spanok ti pomoze sa otvorit viac v klude.

1984gabriela
2. feb 2022

@vanda323 ďakujem ,a myslím na vás držím palce🥰

vanda323
autor
2. feb 2022

@1984gabriela Ďakujem ti pekne ♥️😘

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Spala by som ešte, ale o pol 7 mám ísť na sálu na CTG zaznam

miadi
2. feb 2022

@vanda323 Ja som mala traumu z prveho porodu 37h trval kontrakcii 32 potom epi taka som bola znicena chapem preco si sa citila ako si sa citila ale kazdy oorod je iny . A ked som rodila posledne dali mi oxytocin vraj boli viac ako normalne kontrakcie no nebolo to take zla ako ten prvy porod a trvalo to len 4.5 h az vtedy som pochopila ze to Musis nechat nech Ta to pohlti nebojovat stym. A Mozno zazijes ako Ja poporodnu euforiu. A nejak si potom odpustis ten pocit zlihania z toho traumatickeho porodu. Dufam ze to tak bude aj u teba je to velmi oslobodzujuci pocit.

kirjaklambrid
2. feb 2022

@vanda323 Neviem si predstaviť ako sa môžeš cítiť, lebo som takúto situáciu nezažila, ale ☝🏼 myslím na teba aj keď ťa nepoznám a držím prsty, aby si sa už len tešila zo života dcérky 😊🤗❤️ Neviem čo by som bola ochotná dať, aby som bola na tvojom mieste, myslím tehotná a pred pôrodom 🤷🏼‍♀️ My sa snažíme a nejako nič, ale to je život a verím, že všetko bude v poriadku tak ako bude 😄😊
Myslím na teba 🙂❤️

miadi
2. feb 2022

@vanda323 Ja idem spat u nas je noc a dufam ze rano si tu najdem tvoj happy end. Das to neboj sa. Uz len vydrzat a budes mat vsetko za sebou. Tak len sa snaz uvolnit a nechat sa tym pohltit nebojovat nemat telo svaly v krci v boji proti kontrakciiam ( viem znie to odveci ale chapes ma) a tvoja mysel musi byt pozitivna v klude ver si.! 😘

sickynickyobsadene
2. feb 2022

Ako tak čítam mali by ti urobiť cisársky..koľko si ich vyžiadajú a majú ich... zbytočne sa vytrapis a oni riskuju.drzim palce 🍀

dankanka
2. feb 2022

@vanda323 ja som si predstavovala more. Ze sa nan divam, na pokojne more. Na tie vlny, ako ku mne prichadzaju, kazda vlna bola kontrakciou, vedela som,ze prichadza, potok sok chvilu bola v nej, az mnou presla. Mna toto velmi ukludnovalo. Plus som si nainstalovala aplikaciu, ktorou som si merala kontrakcie. Mala som to tak akoby viac "pod kontrolou". Mna velmi desilo to, ze si telo robilo co chcelo 🙂. Tieto vlny tomu akoby dali zmysel. Skus takto meditovat, aspon nachvilku sa ukludnis. A tiez som celu dobu pisala kamaratke, pomahalo mi to.

lala123
2. feb 2022

@vanda323 pán primár by možno aj odporúčanie na sekcií akceptoval len možno na niečo čaká.....žiaľ realita na SK

malinoismum
2. feb 2022

Vandi, držíme palce!!! 😊🙏🏽🍀
Budeme čakať na radostnú správu, posielam ti veľa síl ❤️
Všetko dobre dopadne, len ver 🥰😘🤍

skrekinko
2. feb 2022

@vanda323 držím palce nech všetko dobre dopadne❤️
Čakám foto malej princeznej.

marfikchov
2. feb 2022

@vanda323 tak už pri poslednom pôrode chceš dieťa zhodiť a ďalšie si urobím a pritom viem, že mám psychické problémy. Nepochopím. 9 mesiacov sa pripravuje na pôrod. Držím prsty, nech to dobre dopadne, pre vás obe

miskakyska
2. feb 2022

Držím ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊...☘️☘️☘️

eperia
2. feb 2022

@vanda323 neboj nič,to zvladneš

vanda323
autor
2. feb 2022

Dievčatá idem na sekciu o hodinku

martina1201
2. feb 2022

@vanda323 si veriaca tak sa modli. Ten stres zvládneš a či už budeš rodiť prirodzene alebo cisárskym prijmi to a bude to ľahšie. Dieťatko si vybralo termín, tak mu pomôž sa narodiť v ňom. Držím palčeky na rýchly pôrod. Zvládneš to a bude dobre.

hebba25
2. feb 2022

@vanda323 držím palce ♥ a teším sa na tvoj príspevok už s bábom v náručí

sindyem
2. feb 2022

@vanda323 Veeelmi ti drzim palce. Neboj sa, vsetko bude v poriadku a zvladnete to. ❤️❤️❤️💪 Je dobre z v tom strese zvolili radsej hned sekciu a necakaju na nic. Datum mate prekrasny 🤗

snehulak77
2. feb 2022

@vanda323 jej, super, nech to dobre dopadne 🤞🤞 daj vedieť ako čo 😊

queeninthenorth
2. feb 2022

@vanda323 vanduška držkaj sa, neboj sa všetko dobre dopadne, určite všetky na teba myslíme a modlíme sa aby ti to dobre dopadlo a boli ste aj s bábätkom v poriadku a zdraví ❤️❤️🙏🙏😊

monci20
2. feb 2022

@vanda323 určite je lepšie v tomto prípade sekcia, držím palce, magický dátum 🙂🍀♥️

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lenka2710
2. feb 2022

@vanda323 držím palčeky a hoci ta nepoznám, budem na teba myslieť, aby všetko dobre dopadlo ✊✊✊

miselar
2. feb 2022

@vanda323 držím palce .Neboj všetko bude v poriadku .My ženy matky sme silné .Myslí na bábätko konečne ho budeš mať pri sebe ❤️.Budeme tu určite na teba myslieť a čakáme na správy .Prajeme veľa zdravia a sily .Zvládneš to.Z hlboká sa nadychni a povedz si to že si silná a zvládneš to 😊.Posielam objatie aj srdiečka ❤️

vanda323
autor
2. feb 2022

Ďakujem Vám dievčatá, ste veľmi zlaté ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘
Dala som si sprchu a čakám ....kedy pomňa prídu...