icon

Ja rodím

vanda323
2. feb 2022

Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....

via88
2. feb 2022

@vanda323 heh aj ja som sa tak vystresovala datum narodenia svoj ani muza som nevedela povedat, uplne chaos v hlave. Stava sa 🙂 drzim palce

maribell
2. feb 2022

Jeeej supeeeeeeer ❤️❤️❤️ 2.2.2022 krajší dátum si už ani bábätko nemohlo vybrať ❤️❤️❤️

petka1402
2. feb 2022

@vanda323 ahoj, registrujem ta tu dlhšie, hoc ja neprispievam často, ale veľmi veľmi tu veľa ľuďom vyvraciaš veci o romoch, aby všetkých nebrali rovnako... Som veľmi rada, ze si tu a veľakrát som aj ja otvorila oči a za to ti ďakujem, si super osoba ❤️ držím ti palce, aby si to všetko v zdraví zvládla a držala dcérku s láskou v náručí 🍀❤️

iwesska
2. feb 2022

Zvladnes to✊ Presne viem,co zazivas,moj prvy porod prebiehal rovnako. Voda prec,ja len na 0,5 cm a nie a nie sa otvorit a len sme cakali a cakali a ziadne bolesti,ja nervy,zufalstvo,ziaden spanok,ani jest mi nechceli dat,len infuzky. Nakoniec ziadne bolesti ani neboli a isla som po 2 dnoch sekciou. Mala bude mat krasny datum🤩

vanda323
autor
2. feb 2022

@iwesska
@petka1402
@maribell
@via88 Dievčatá, ďakujem Vám za empatiu 💘💘💘
Dala som si sprchu a čakám kedy po mňa prídu na tu sekciu teda...trošku sa bojím ale ozaj len trošku...mám vďaka Bohu v sebe pokoj....🙏♥️
Ste veľmi zlaté že ste mi napísali, verím že sa rýchlo zotavim a budem držať malú Wandu v náručí

annamalaga
2. feb 2022

Juj. Potom nápis. Keď porodis. A držím palce, nech je mala zdravá.

aurora33
2. feb 2022

@vanda323 držím palce si veľmi milá maminka ❤️ nech všetko dobre dopadne ❤️❤️

vanda323
autor
2. feb 2022

@aurora33
@annamalaga Napíšem ak Boh dá potom....❤️❤️❤️

rebekamarcusko
2. feb 2022

Joooj no uz je to tu,tak sa tes a uvidis vsetko dobre dopadne,uz budes mat princeznu pri sebe ❤🍀🍀🍀 vela stastia

althinka
2. feb 2022

Už čochvíľa to bude za tebou a s tým najkrajším výsledkom🙂 veľa sily, zdravíčka a teraz hlavne pokoj v duši .. zvládnete to obe🙂

renata1405
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
2. feb 2022

@renata1405 Bud rada ze nemas psychicke problemy a nemusis zakladat temy "o kkte".

petka1402
2. feb 2022

@renata1405 vieš niekomu pomáha keď to napíše, tak keď sa ti to nezdá normálne tak neotvaraj túto tému, pekný deň

sssss123
2. feb 2022

@vanda323 držím palce, rada Ťa čítam

bajka16
2. feb 2022

@renata1405 no tak s týmto komentárom jej bohovsky pomôžeš keď si to prečíta 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ trošku aj čítaj o čom píše ale ked ju tak sleduješ mala by si vedieť 🧐

kirjaklambrid
2. feb 2022

@renata1405 mne sa to zdá byť v úplnom poriadku 😊 mne tiež pomáha, ak mám nejaký problém… napíšem to sem a čítam si, čo si o tom ľudia myslia vidím situáciu aj z iných strán 😄🤗 ako vidíme zrejme aj jej to pomohlo 🙂

martina1201
2. feb 2022

@renata1405 prepáč, ale toto bolo fakt potrebné? No podelila sa s nami o fakt že rodí a že má strach a úzkosti. Nechceš čítať nečítaj a už vôbec nepíš hlúposti tohoto typu keď nechceš podporiť niekoho kto ma úzkosti a strach.
Si si dnes potrebovala do niekoho kopnúť asi a táto téma a jej autorka ti prišla vhod....🤦

mmoonna
2. feb 2022

@renata1405 trochu empatie by ti nezaškodilo

barbora9312
Odpoveď bola odstránená
heln
2. feb 2022

@barbora9312 no asi je trochu labilna, ked ma depresie a uzkosti, preto jej pomaha ked sem pise a dostane trochu podpory..... to si nevidela mna pred sekciou ako som plakala a hystercila ze zomriem a pytala si oblbovaky od anesteziologicky..... no nie vsetky sme hrdinky ako ty.

renata1405
2. feb 2022

@nafka0483 mas pravdu

emalka
2. feb 2022

@vanda323 Zotavis sa, ani nebudes vediet ako a budes fit, uvidis 🙂 Tesim sa ze nerobili okolky s tou sekciou a prebehne to tak ako si si zelala.
Daj nam vediet ked sa na to budes citit ☺️

renata1405
2. feb 2022

@martina1201 vsak dobre len som sa pytala ja ju uz citam strasne dlho toto je moj prvy prispevok na nu proste sa mi zdaju divne tie temy ako keby si ich vymyslala len aby mala ako zaujat a podebatit so zenami na mk tak asi sa mylim. Tu sa nemoze nikto nic opytat nikto tu nevie prijat kritiku.

iwesska
2. feb 2022

@renata1405 Ja zas nechapem,naco su dobre take o kkt komentare,ako ten tvoj🤷‍♀️

martina1201
2. feb 2022

@renata1405 jedna vec je opýtať sa niečo a druhá vec písať že niekto každý deň píše témy len o kkte. Dalo sa aj inak opýtať či sa to len tebe vidí divné. Na druhej strane ak tu o nej toľko čítaš aj o témach, ktoré zakladá, tak by si mala vedieť o jej problémoch a brať to tak, ze asi kvôli nim zakladá pre teba témy o kkte.....

bikarbona
2. feb 2022

💐💐💐Ahooooj, napis potom, ze ako sa mas! 🍾🍾🍾

livuska124
2. feb 2022

Držím palce 🙂

h2
2. feb 2022

@renata1405 Áno, si tu len sama pribrzdená. Buď taká dobrá a zmaž svoj príspevok, kým ho autorka, zrejme práve rodiaca, neuvidí.

kiki68
2. feb 2022

@vanda323 drzim palce z❤️

vikisukik
2. feb 2022

moc drzkam palceky a nebij budes to mat rychlo za sebou a hlavne aby ste boli aj s babatkom v poriadku