Ja rodím
Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....
Také ste zlatučke dievčatá, ako viete človeka podržať, ďakujem Vám všetkým ❤️❤️❤️❤️❤️ A prajem Vám v živote len to najlepšie 😘
Ja sa po tej sekcii cítim ako keby ma prešiel vlak...otras nedokážem sa ani na bok prevaliť, vraj aj dosť krvacam...
@vanda323 neboj vsetko prejde ja mam termin zaciatkom marca To 5babo cakam a bojim sa hirsie ako prvorodicka ,@a tiez neviem aky bude porod ,ci sekcia ci normal😡nadtym mam stale myslienky a kedy to pride
@vanda323 vandi krásnu dcérku máš , prišla by som povarovať. Je nádherná
@annamalaga Príď si vítaná 😘
@vanda323 držím palčeky aby si to dala čo najlepšie a rýchlo sa zotavula. Ono kým sa nerozhybes tak to boli riadne. Predsa len zasivane celé brucho a to potrebuješ pri každom pohybe napínat. Ale prejde to. Každým dňom to bude lepšie a lepšie.....
@martina1201 Ja už až plačem, trošku som sa posadila lebo mi priniesli obed že sa najem , až reč mi zastavilo taká bolesť....som nevedela že až tak to bude bolieť malú ani na ruky neviem vziať ani pobozkať
@vanda323 najlepšie je to rozchodiť. Potom už dobre, snaž sa ísť vzpriamene. Mne toto veľmi pomohlo, po 10 min som necítila už bolest. Teda, kým som si znovu neľahla, to začal kolotoč znova
@vanda323 ja som mala prvého syna sekciou..celkovo som sa cítila veľmi zle...brucho bolelo...bála som sa pohnúť, kychnut a ísť na wecko...ale tak po týždni to bolo oveľa lepšie...musí sa to "rozchodiť"...tretieho synčeka som mala tiež sekciou...robili mi ju ráno o 7mej a poobede som už chodila...bolo to neporovnateľne lepšie
@vanda323 najlepšie je sa hýbať. Mám za sebou 3 sekcie. Prvá bola akútna a nebola som s ňou stotožnená a teda hojenie bolo najhoršie a najdlhšie. Fakt pomáha len hýbať sa. Cvičiť aj po ležiačky minimálne otáčanie sa z bola na bok, čo sa týka zadania je dôležité si nájsť spôsob sadania tak aby si to dokázala rýchlo s čo najmenšou bolesťou. Ja som bola na vysokých nemocničných posteliach a tak mi doniesli stokerlik z domu keďže mám len 155 CM tak bol pre mňa problém zísť dole aj vyjsť na posteľ. Sadať som si mohla len ležiac na boku s nohami spustenými z postele a dvíhajúc sa na lakti aby som odbremenila svalstvo na bruchu. Ležala som tak že som mala posteľ vyvýšený do polosedu. Nech sa dokážem lepšie hýbať s menšou námahou.....
@martina1201
@dievcacitajucelist
@dievcacitajucelist
@snehulak77 No dievčatá zlaté ♥️
Už som bola aj na wc aj v sprche bola to bolesť ako keby ma prešiel tank....ale dala som to vďaka Bohu 🙏
Ďakujem Vám za podporu a radu...tiež sa dviham tak že spustím najprv nohy z postele a potom sa lakťom dvihnem...zjedla som už jednu kavenku dnes a vypila kakavko manžel mi priniesol haha...viac som nebola schopná sladkostí mi dodali energiu trošku...sestrička mi poradila a mala pravdu cukor je v niektorých prípadoch zázrak 😀😀😀😀👍
Tebe uz dovolili jest tuhu stravu?😯 Co si ja pamatam,prvy den po sekcii som bola len na kasovitej strave,az ten 3.sme mohli normalne jest a to mi slahli hned rezen a zeniakovy salat😂

Gratulujem k princezničke, je prekrásna. Prajem rýchle zotavenie a bábika nech vám rastie v zdraví do krásy 💓