Ja rodím
Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....
@renata1405 prečo h2 nazyvas sedlanou? Sama si sa pýtala či si len ty pribrzdena?
Týmto príspevkom ukazujes svoju tvár a obraz o tebe. Si strašne neempaticky pôsobiaci človek, ktorý neznesie kritiku a preto prejde do útoku a nadávanie druhým.
Dúfam, že si už spokojná a tiež dúfam, že autorka tvoj prvy príspevok prejde bez toho, aby sa jej nejako dotkol a mala z toho zlu náladu či nedaj Boh nejaké úzkosti....
@renata1405 ty musíš byť strašne nešťastný človek. ❤️🙏🏽Dúfam, že nájdeš v sebe pokoj a mier… 🤝🍀
Prajem ti všetko dobré, nech nájdeš potešenie v živote a nie v takýchto a podobných aktivitách…
Ta renata1405 je neprijemny clovek. Zbezne som pozrela cez vyhladavanie ako reagovala v inych temach. Otras takto reagovat na to najkrajsie v zivote ako je narodenie dietatka.
@vanda323 gratulujem...božinku aká je krasnučka...😍Tvári sa veľmi seriózne 😁🌹❤️
Dievčatá, veľmi veľmi pekne Vám ďakujem zo ♥️
Za podporu, veľmi dobre mi to padlo, ste fakt skvelé, keď budem vládať už oblečiem ju a ešte pridám foto
@vanda323 nepomylila si sa? Taká je krásne buclata že sa mi nechce veriť že má len 2,6 kg. Ale je nádherná 😘 tebe prajem skoré zotavenie a malej ( aj ostatným deťom a manželovi) veľa zdravia a šťastny život 🙂
Jeej zlatunka je! Dufam ze sa citis lepsie! Urcite si sa citila dobre ked si ju uvidela,😍dufam ze vsetky negativne pocity zmizli a ze si budes uz len uzivat malinku. Keby nie daj vediet. 😘
@vanda323 ahoj.. Ja keď šla len na ctg vyšetrenie bola som taká stuhnúť že mi ani odber prsta skoro nemohli urobiť na covid... A vobec prvýkrát som bola na operačnom stole.. Cisársky.. Úplne som zirala na všetko a všetkých vyklepana... Neboj sa zvládneš to... Ja som si druhý týždeň keď som tam bola na príjem povedala ze bez malej už nejdem domov... Len kľud hlavne. Bude dobre.