icon

Je lepší cisársky s epidurálkou alebo s celkovou narkózou?

miry22
4. feb 2014

Ktorá verzia je lepšia? Ked budem mat cisársky s narkózou može tam byť aj manžel?

Strana
z2
euka210
4. feb 2014

Ja som mala 2x spinal, pocula som drobcov zaplakat, druheho mi na chvilu prilozili aj na prsnik, mohla som komunikovat s primarom a pokecat s anesteziologickou z nasej dediny 🙂 Mala som colu, ale nakoniec ju stale vypil mm, lebo hlava ma nastastie nebolela. Ale tych 24h lezania na chrbte bolo pre mna strasne, vsetko ma bolelo, takze ak by bolo dalsie babo, tak rozmyslam nad celkovou, pokial sa po nej mozem hybat 🙂

bibina32
5. feb 2014

jeden pôrod bol spinal, ale mne bolo celý čas na vracanie, chcelo sa mi spať, tak ma stále budili a zdalo sa mi to nekonečne dlho. Na tretí deň som dostala, také bolesti hlavy, že som vracala a aj odpadávala,o malého som sa vôbec nedokázala starať, nosili mi ho iba nakojiť.Museli mi pichnúť až krvnú zátku, to bola úľava. Dalšiu sekciu som si dala celkovú a žiadna bolesť hlavy, bolo to oveľa lepšie.

kukulkarehak
6. feb 2014

Ja som mala pôrod s narkózou a manžel tam byt nemohol. Bol ale prvý, kto bábätko dostal na ruky, mohol sa pozerať, ako ho umývajú

macicka222
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2