Je odstránenie "živého mäsa" z pošvy bolestivé?

meg_junova
6. sep 2012

Som dva mesiace po pôrôde a dnes som bola na gyn. prehliadke. Lekár mi povedal, že tam mám nedobre zahojenú ranu a niečo ako živé mäso, z ktorého mi stále tečie krv a vraj to treba ambulantne odstrániť. Má s tým niektorá mamička skúsenosť?

sakura77
6. sep 2012

neboj,to ti len odcvakne a je to,nic hrozne,sekunda...ja som isla so stiahnutym zaludkom ze nejaky nador mi tam rastie 😀 ale stava sa to dost casto,neboj,chod 🙂🙂

murinka
6. sep 2012

aj mne to vyrezovali,trvalo to max 1min,po porode sa mi zle zhojilo sitie a dva mesiace po nom som bola na zalkrok

pindula
6. sep 2012

Mne to doki vypaloval tekutym dusikom...

meg_junova
autor
8. sep 2012

@sakura77
@murinka
@pindula Jeeej, super, to ste ma ukludnili. Lebo uz by som rada bola zahojena, mame uz dost dlho celibat :DDD Dakujem baby, ze ste si nasli chvilku odpovedat.

smarti
8. sep 2012

@meg_junova mne to robili po pôrode staršej dcéry. Ale dali mi injekciu na umrtvenie a mala som tam aj 2 stehy, takže som mala pár dní pocit akoby som znovu rodila, lebo som dávala pozor, keď som sedela. Ale v podstate sa to veľmi rýchlo zahojilo a bolo po probléme. Nie je to nič strašné, neboj sa, oproti pôrodu to bola pohodička.

meg_junova
autor
9. sep 2012

No už aby som to mala za sebou, potom vám napíšem, ako som dopadla ja a či ten ambulantný zákrok prebehol rýchlo a bezbolestne.
Zatiaľ papa 🙂

1angelika
25. nov 2016

A potom si uz mala pokoj?

lussi87
15. máj 2017

Chcela by som sa spýtať, ten vyrástol ste mali v mieste kde boli stehy po zasivani hrádze?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre