icon

Je pôrod s dievčatkom bolestivejší ako s chlapčekom?

29. aug 2025

Je pravda že pri pôrode dievčatka sú horšie bolesti ako prvy chlapcoch? že vraj je pôrod s dievčatami ťažký a bolestivý je to tak? A ešte že keď čaká žena dcéru všetko jej ide do zadku stehien a bokov?

Strana
z2
oceanahory
29. aug 2025

@anonym_autor Nie...🤦

anonym_edb3de
29. aug 2025

@anonym_autor ako vazne? 😂

terry658
29. aug 2025

@anonym_autor ja som pri dcére mala brucho akby som čakala dvojčatá. Takže boky a zadok sú blbosť.
Bolesti boli hrozné pri všetkých troch. 🤣 nezáležalo na pohlaví

miriamzba
29. aug 2025

Je to individuálne, nie je to pohlavím bábätka.

simsalabim
29. aug 2025

@anonym_autor mam dve dcery. Porod prvej boli galeje, dodnes mam z toho traumu. Porod druhej - aj kazdy rok, ak by som mala peniaze a personal.

maryetta
29. aug 2025

Mam 2chlapcov 2dievcata. Rozdiel nevidim. Kazdopadne. Vraj sa tiez hovori ze porod v noci zvykne byt komplikovanejsi-co u mna platilo 😉

dskjhfdlkdjhl
29. aug 2025

@anonym_autor Urcite, s dievcatami su vzdy len same problemy😝

beronsche
29. aug 2025

Povedzte je toto normálne, že ešte v dnešnej dobe niekto verí na takéto hlúposti??
@anonym_autor nie, nie je to tak!

zuzubb007
29. aug 2025

Nie je to riadna vymýšlanka

anonym_5ccd02
29. aug 2025

Ja som pri chlapcoch pribrala viac do brucha, pri dcerach viac do stehien a zadku. Bolesti boli vzdy rovnake. Vsetko je v tvojej hlavne ako sa nastavis, ci sa budes snazit pekne predychat, alebo budes stresovat. Za mna ked som stresovala vnimala som tie kontrakcie horsie.

lucia13022023
29. aug 2025

Je rok 2025. Prosím ta 🙏

anonym_a81add
29. aug 2025

@anonym_autor je život s Michalom ťažší ako s Ferom?

sara07
29. aug 2025

my sme sa tu fakt zasekli v storoči netopiera asi

mikadooo
29. aug 2025

@anonym_autor nie, sú to len babské povedačky. Niekomu to tak vyjde, niekomu nie. Mne tipovali podľa postavy 3 chlapcov. Mám 2 dcéry a syna. Pôrody ľahké všetky.

deninka233
29. aug 2025

Mne nič nikam nešlo, lebo som bohužiaľ pri všetkých troch tehotenstvách chudla, pri dvoch som s tým bola aj hospitalizovaná. A pôrod dcéry bol nič, doslova, za 4 hodiny bola vonku - a nebolelo to viac ako trochu prudšia hnačka. Zato obaja synovia, aj keď sú od seba 12r. ma vytrápili, vyničili, pri menšom mám ešte aj jazvu po cisárskom akoby nebolo dosť…

januska12323
29. aug 2025

Ako to podľa teba ovplyvňuje genitál dieťaťa?

anonym_c287e3
29. aug 2025

Cozeeéeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????🫨

bielasovicka
29. aug 2025

Nie, to nie je pravda

pralinka25
29. aug 2025

zdrzim sa komentara aby som tu zas nebola za hnusnu frustrovanu zenu nestastnu v zivote

xena0
29. aug 2025

To bude blbosť, nezáleží na pohlaví

negymama
29. aug 2025

to skade sa neustale "kotia" tieto hlupe povery?
- o spicatych bruchach, p chutiach tehotnej, o krase v tehotenstve atd atd. v zavislosti od pohlavia dietata , o cervenych snurkach a "z očí" a podobne.
to fakt sa moze niekto vazne pytat a co len na okamih tomu verit?

lienka.7
29. aug 2025

@anonym_autor mňa pri tejto otázke napadol jeden vtip.
Pyta sa otecko Móricka, či by chcel radšej bračeka alebo sestričku.
Móricko sa chvíľku zamysli, otočí sa k mame a povie jej: mami, ak by ta to moc nebolelo, tak radšej by som chcel kolobežku🙈😁

anonym_658dc6
29. aug 2025
@januska12323

Ako to podľa teba ovplyvňuje genitál dieťaťa?

@januska12323 tiež si vravím 😁
Autorka, čakám dievča a jediné čo mám (a to som už v poslednom trimestri) je veľké brucho vystupene dopredu. Zozadu človek nevie že som tehotná. Pri chlapcovi som išla aj do zadku a stehien. Takže aj ja ti tu teoriu vyvrátim 😄

katka1389
29. aug 2025

@anonym_autor to je aka blbost ja som mala horší s chlapcom....

pralinka25
29. aug 2025
@lienka.7

@anonym_autor mňa pri tejto otázke napadol jeden vtip.
Pyta sa otecko Móricka, či by chcel radšej bračeka alebo sestričku.
Móricko sa chvíľku zamysli, otočí sa k mame a povie jej: mami, ak by ta to moc nebolelo, tak radšej by som chcel kolobežku🙈😁

@lienka.7 moj muz toto realne povedal ked bol maly a sa ho pytali co by chel aby bolo babo surodenec. len on nechcel kolobezku ale lyze. 😀

nevenka
29. aug 2025

Mam 2 chlapcov a 2 dievcata, tehotenstva velmi podobne, aj porody. Toto od tohto vobec nezavisi.

anonym_625a34
29. aug 2025

ty si asi vypadla pôrodníkovi z rúk a udrela si hlavu,pravda??

zuzi0911
29. aug 2025

Hlúposť. Horší s chlapcom a navyše to bol tretí porod a najťažši ..takže neplatí ani čím viac deti tým skôr "vyletia"z teba

karlamon
29. aug 2025

@anonym_autor šumí sóda chlapec, nešumí dievča 🤣
Neviem ti povedať, pôrod ma čaká za pár mesiacov, ale teda chlapca som rodila extrémne ťažko a dúfam, že druhý pôrod (baba) pôjde aspoň trošku ľahšie 🙄

karlamon
29. aug 2025
@zuzi0911

Hlúposť. Horší s chlapcom a navyše to bol tretí porod a najťažši ..takže neplatí ani čím viac deti tým skôr "vyletia"z teba

@zuzi0911 🤣🤣🤣🤣 práve si mi zrujnovala život dik 🤣🤣 myslela som si, že druhý pôrod bude ľahší keďže mám už jeden za sebou 😉

Strana
z2