icon

Je pôrod s dievčatkom bolestivejší ako s chlapčekom?

29. aug 2025

Je pravda že pri pôrode dievčatka sú horšie bolesti ako prvy chlapcoch? že vraj je pôrod s dievčatami ťažký a bolestivý je to tak? A ešte že keď čaká žena dcéru všetko jej ide do zadku stehien a bokov?

Strana
z2
anonym_94843e
29. aug 2025

@anonym_autor ja som rodila chlapca normálne, pôrod bolestivý neskutočne. Dievča normálne ,nebolo to hrozné. Neskôr znova dievča dokonca kp a pohoda

13kristinka
29. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa každé tehu je iné.babske poverí, čínsky kalendár sú fajn na zasmiatie či ako pokus či to vide.Ver či nie ty si každým dieťaťom ina. Mám za sebou 4 a čaká ma 5. A obavi ? Vždy sa bojím o zdravie dúfam a prosím aby bolo zdrave. A obavi mám tiež s toho ako to zvládnem pri príchode domov😂😅teraz budem mať (3skolakov + ešte 2,5r doma🙈). Stačí veriť v seba že to zvládneš + keď už to príde hovoriť si ešte výdrž za chvíľu to príde pri poslednom som si hovorila že to dlho trvá + keď mi povedali že ešte také 4-5h som si povedala to si robia srandu to mám toľko čakať? Keď som im povedala po 10 minútach čo mi to povedali že mám pocit že už dieťa chce ísť von sa len usmiali a ledva stihli chytiť dieťa.🙈 Ospravedlnili sa a povedali že za 30rokou praxe sa s niečím takým nestretli ..
držím palce a ešte ti radim ak ti lekár z ultrazvuku povie pohlavie nebuď ako moja kamarátka že hneď všetko nakúpila v ružovom. Ake prekvapenie mala keď sa narodil chlapec🙈😅 drobcovi nevedela vybrať ani meno. dostal ho až na druhý deň. 🤭

zuzi0911
30. aug 2025
@karlamon

@zuzi0911 🤣🤣🤣🤣 práve si mi zrujnovala život dik 🤣🤣 myslela som si, že druhý pôrod bude ľahší keďže mám už jeden za sebou 😉

@karlamon prepáč 😅 verim ,ze v tvojom prípade,naozaj bude porod ľahší. Určite by mal byť no u mňa to neplatilo ,ale mojej mame áno 😊

iwesska
30. aug 2025

Nie,je to naopak. Pipik s vajkami sa tazsie tlaci ako vagina😂

maryetta
30. aug 2025
@karlamon

@zuzi0911 🤣🤣🤣🤣 práve si mi zrujnovala život dik 🤣🤣 myslela som si, že druhý pôrod bude ľahší keďže mám už jeden za sebou 😉

@karlamon u mna to platilo. Mozno aj tym ze prvy bol ozaj hrozny porod takze kazdy uz mohol byt iba lepsi.

natalka13
30. aug 2025

Autor kolko mas rokov?

guiseppinka
30. aug 2025
@zuzi0911

Hlúposť. Horší s chlapcom a navyše to bol tretí porod a najťažši ..takže neplatí ani čím viac deti tým skôr "vyletia"z teba

@zuzi0911 tiez to potvrdim. Prvy porod dllllhy predlhy - baba, druhy krasny, ani pomaly neviem, ze bol - baba a treti este predlhsiiii, bez kontrakcii, s oxytocinom, ktory tiez nie velmi zaberal v nizsej davke - chlapec...
Je to absolutne jedno...

Strana
z2