Je pôrod s dievčatkom bolestivejší ako s chlapčekom?
Je pravda že pri pôrode dievčatka sú horšie bolesti ako prvy chlapcoch? že vraj je pôrod s dievčatami ťažký a bolestivý je to tak? A ešte že keď čaká žena dcéru všetko jej ide do zadku stehien a bokov?
@anonym_autor podľa mňa každé tehu je iné.babske poverí, čínsky kalendár sú fajn na zasmiatie či ako pokus či to vide.Ver či nie ty si každým dieťaťom ina. Mám za sebou 4 a čaká ma 5. A obavi ? Vždy sa bojím o zdravie dúfam a prosím aby bolo zdrave. A obavi mám tiež s toho ako to zvládnem pri príchode domov😂😅teraz budem mať (3skolakov + ešte 2,5r doma🙈). Stačí veriť v seba že to zvládneš + keď už to príde hovoriť si ešte výdrž za chvíľu to príde pri poslednom som si hovorila že to dlho trvá + keď mi povedali že ešte také 4-5h som si povedala to si robia srandu to mám toľko čakať? Keď som im povedala po 10 minútach čo mi to povedali že mám pocit že už dieťa chce ísť von sa len usmiali a ledva stihli chytiť dieťa.🙈 Ospravedlnili sa a povedali že za 30rokou praxe sa s niečím takým nestretli ..
držím palce a ešte ti radim ak ti lekár z ultrazvuku povie pohlavie nebuď ako moja kamarátka že hneď všetko nakúpila v ružovom. Ake prekvapenie mala keď sa narodil chlapec🙈😅 drobcovi nevedela vybrať ani meno. dostal ho až na druhý deň. 🤭
Nie,je to naopak. Pipik s vajkami sa tazsie tlaci ako vagina😂
Autor kolko mas rokov?
Hlúposť. Horší s chlapcom a navyše to bol tretí porod a najťažši ..takže neplatí ani čím viac deti tým skôr "vyletia"z teba
@zuzi0911 tiez to potvrdim. Prvy porod dllllhy predlhy - baba, druhy krasny, ani pomaly neviem, ze bol - baba a treti este predlhsiiii, bez kontrakcii, s oxytocinom, ktory tiez nie velmi zaberal v nizsej davke - chlapec...
Je to absolutne jedno...

@anonym_autor ja som rodila chlapca normálne, pôrod bolestivý neskutočne. Dievča normálne ,nebolo to hrozné. Neskôr znova dievča dokonca kp a pohoda