icon

Jednorázové nohavičky do pôrodnice. Sú praktické?

landrea
21. mar 2011

je to prakticka vec? ocenili ste ?
alebo mate skusenost skor taku , ze nedrzia,.. su prilis volne .. uplna hlupost 🙂 a podobne....

Strana
z3
ela2710
21. mar 2011

ahoj, velmi super ,,pomocka", teda takto v porodnici nosis po poporodne vlozky ,,zacviknute" medzi nohami, co bolo dobre, ked som bola sama na izbe, ale ked mi prisla navsteva tak som tieto jednorazove nohavicky vzdy vyuzila, neviem si predstavit ako inak by som sla s malym cez chodbu za navsetvou do ,,navstevovacej" miestnosti. A este ja som mala dvoje co mi vydrzali cely tyzden, nezaspinili sa, neboli od krvi, takze sa naozaj daju pouzit aj viac nez jeden krat. Takze urcite odporucam 😉

traktor
21. mar 2011

podla mna perfektne..na to, ze existuju som prisla az pri matkovi..predtym som o tom nepocula..a musim si ich pochvalit...stacilo ich vecer preprat a bolo...ja môzem len odporucat 😉

mimika4408
21. mar 2011

pripajam sa k nazoru ela2710, ja som mala sice cisarsky ale boli super lebo to netlacilo na ranu. ja odporucam!!! 😉 ved kolko hluposti clovek nakupi a za podstatne väcsie peniaze a nevyuzije potom 😉

cikyta
21. mar 2011

Držia dobre,niesu volne. Predavaju ich podla velkosti a je to užastná vec,ako už žienky spomenuli. 🙂

simatko1
21. mar 2011

odporucam!!!!je to vazne super vec,urcite neobanujes ak si vezmes aj 6,7 kusov🙂

prahaxx
21. mar 2011

mam pozitivnu skusenost, aj ked teda som tiekla tak, ze aj s 2 vlozkami pretiekli, ale urcite lepsie, ako bez nich

sofia2008
21. mar 2011

mala som sekciu, ale vyuzila som ich, uzasna vec 🙂

stardust
21. mar 2011

urcite su lepsie ako klasicke bavlnene nohavicky, hlavne prve dni v nemocnici. Zaspinis, vyhodis, oblecies nove. V nemocnici ich davaju zadarmo, tak preco ich nepouzit, ze?

evkacka
21. mar 2011

Doporučujem!!!! 🙂 úžasna vec, len by som doporučila take tie sitkovane z lekarne, za par halierov, su takeho trenkoveho strihu, ja som mala take akoby "papierove" od canpol babies a strašne na nich tlačila gumička a nesedeli dobre 😨 potom som si kupila tie z lekarne a parááááda ani som o nich nevedela 😀

shira_
21. mar 2011

presne tak ako evkacka, tie canpol nie sú dobré ale tie sieťkové sú perfektné. bolo treba ich kúpiť, nič také sme v porodnici nedostali a dajú sa aj prať.

pepsyna
21. mar 2011

ja tiez odporucam tie sietkovane-daju sa pouzit aj viackrat, nie len raz, staci preprat 😉 a ako pise evkacka tie papierove od canpol babies som nepouzila ani raz-mala som 2 kusy a doteraz ich mam niekde v skrini-vobec nesedia a hrozne rezu..

atrami
21. mar 2011

Canpol babies tiež neodporúčam. Ako som ich kúpila, tak skončili aj v koši.Radšej sieťové, dajú sa kúpiť v zdravotníckych potrebách alebo v lekárni.

montinka
21. mar 2011

ahoj ja som mala sekcie ale vyuzila som ich,tie sietkove z lekarne alebo zo sanitasu,su super daju sa pouzit aj viackrat a ani nevies ze ich mas.😀

andrea142
21. mar 2011

tiež iba dobrá skúsenosť 😀 .....a keby sa ti zašpinili iba ich opláchneš a môžeš použiť na druhý deň alebo ak uschnú aj v ten deň 😉

petraw
22. mar 2011

určite áno 😉 ale tie sieťkované z lekárne 😉

zuwa
22. mar 2011

Canpol baby - nie, sieťkovane - áno . je to super, budeš sa citit dobre. Možno ti bude stačiť takych 7ks.

zuzufek
22. mar 2011

aj ja môžem sieťkované nohavičky po pôrode len doporučiť,pri prvom pôrode som ich nemala,ale teraz pri druhom som si ich nevedela vynachváliť,mala som so sebou troje a využila som dvoje,keď som ich ušpinila,preprala som ich,dala na radiátor a o hodinu,dve boli suché 🙂

kdezee
22. mar 2011

🙂 ja som mala od tusim hartman a tie drzali dobre a samozrejme ich odporucam ;)

drnduliak
23. mar 2011

vidim, ze ja som asi z inej planety, ked to tu citam...ja som ich mala kupene, ale nevyuzila som ich, vobec mi nevyhovovali, dala som si ich asi len raz. ja som preferovala iba vlozku a nic viac...tak naturalne 😀 😀 😀 mne dobre drzala aj bez nohaviciek a v posteli som si pod seba davala prebalovacie podlozky pre deti, aby som ich mohla rychlo vymenit, ked sa zaspinili.

ivanka85
23. mar 2011

aj ja sa pripajam k pozitivnym ohlasom, boli super, neviem si predstavit ze by som mala normalne nohavicky v prve dni po porode

blanblan
23. mar 2011

ja by som sa asi bola uprala k smrti keby som mala normalne nohavicky 😅 😀 takto to islo priamo do kosa a hotovo 😉

ivett1
24. mar 2011

aj ja môžem len odporučiť 😉

heni79
25. mar 2011

Určite áno. Sieťkované a pri nich ani nemusíš riešiť veľkosť. Sadnú každej! Jeden lekár mi síce raz na vizite povedal, že by som ich nemala mať a chodiť iba s vložkou. Tak som ho vyzvala, nech si to skúsi! 😀 Sklapol. 😅 Neviem si predstaviť, ako by som bez nich šla napr. za mužom na chodbu počas návštev. Kde bolo tisíc iných ľudí! 😅

cmulinko
25. mar 2011

vzdy nsom ich pouzivala v porodnici a ak mi nejake ostali,tak som ich nosila aj doma pocas sestonedelia....vyborna vec.

tatiana1760
2. sep 2011

A Sieťové+vložka alebo Jednorázové popôrodné nohavičky (Baby Ono) ??
A koľko kusov ich budem v šestonedelí potrebovať..:
Ďakujem

gubcikova
2. sep 2011

@tatiana1760 sietkované+ vložka

vejinka
2. sep 2011

pri oboch som ich mala a neviem si to vynachvalit..kazdy vecer preprat a vobec sa nerozpadli a vraj jedorazove...vydrzali dve deti a to su ozaj len sietkove. vlozka krasne drzala a nosila som ich aj doma kym mi nepreslo sestodedenie a neminula som vsetky tie hrube vlozky potom klasicky uz len normalne nohavicky a ides.

@tatiana1760 upne ti stacia tri kusy..netreba viac kupovat kazdy vecer operes a mas a vlozky kupis v zdravotnickych potrebach tam kupis aj tie sietkove..tie baby ono neviem co su zac toto je bez znacky a lacne a vlzky take bunicinove len vata a sietka..hrubanske su ale kedze minas aj 20 denne tak ti to ani nepride..odporucam tak 4 baliky po 20 kusov to by ti malo stacit 😉

katren
2. sep 2011

pri Dominike som kupila vsetko, co bolo "treba"....ostalo mi toho kopec co som vobec nepouzila, tak som odlozila a ze vyuzijem pri druhom....no vyuzila som asi tak ako pro Dominike....ja som vobec nevyuzila 😠

lucia.kl
2. sep 2011

odporúčam... ja som mala z lekárne také čo vyzerali ako trenky a dali sa dokonca aj prať... využila som na 100%
@tatiana1760 - ja som ich mala 5ks a tie som prala a striedala...

juliap
2. sep 2011

ja som mala tiez sietovane z lekarne, super vec, dokonca su aj rozne velkosti, takze odporucam kupit velkost, aku si si kupovala gatule pred tehu ... a daju sa prat a rychlo preschnu, takze som mala 3 ks a v pohodke ... pouzivam ich aj teraz pocas mrchy

Strana
z3