icon

Jednorázové nohavičky do pôrodnice. Sú praktické?

landrea
21. mar 2011

je to prakticka vec? ocenili ste ?
alebo mate skusenost skor taku , ze nedrzia,.. su prilis volne .. uplna hlupost 🙂 a podobne....

dena
3. sep 2011

kočky, vsetky pisete, ze tie sietkove z lekarne, ale aka je to znacka...

lucka1987
3. sep 2011

@dena no ja som naschval kukla na tie co mam zbalene v taske a na jednych mam napisane moli pants soft ( nie su uplne sietkovane, su kratasoviteho typu a maju vyysi pas ... ale krabicku nemam ani od jednych kedze tie nohavickx boli v krabicke 50 ks a to mi je nanic.. takze som si vzala z tychto 2 ks a s takych viac sietkovanych 2 ks . ale myslim ze znacka je nanic, staci na pohmat ci su jemne a tak..

dusika11
3. sep 2011

odporucam..ja som ich pouzivala dlzsie nez tych sest tyzdnov...mala som cisarak..takze nezasahovali do jazvy ako klasicke...takze ano ano ano...sietovane plus vlozka..a daju sa stale oprat.....rodila som v zime tak ne tie sietovane som davala normalne ked som isla von....odporucam

liv1
3. sep 2011

Niektoré baby píšu že im stačilo pár kusov, lebo sa dajú prať. Ale ak minieš viac denne, tak ti stačiť nebudú, nestihnú uschnúť 😅 . Takže radila by som ich určite viac. Ja som ich v pôrodnici minula aspon 10-15, a používala som ich dokonca aj doma. Boli vtedy horúčavy...

ilona3
3. sep 2011

@tatiana1760 Škoda že som ich objavila az pred posledným pôrodom!!!!!! Ja som mala z lekárne take natahovacie sietkovane a strih mali skoro ako trenky. Stali asi 0,20 alebo 0,30 Eura a mala som 4 kusy. Rodila som v auguste a kedze bolo teplo stihala som ich preprat a uschli mi rýchlo. Určite ich odporúčam pretože dobre držia vlozku, netlacia a pritom sa ti v nich nic neparí. Využila som ich nielen v nemocnici ale aj potom doma. Neviem kde budeš rodiť ale u nas v MT sa do porodnice nosia aj jednorazové podlozky ( take niečo ako tie prebalovacie pre babatka len su trochu väčšie) . Dostať ich kúpiť v lekárni alebo v zdravotníckych potrebach. Je to tiez dobrá vec, lebo niekedy sa predsa len môže stať že " pretecies" hlavne prvé dni ked si budeš prikladat bábätko ku prsniku. Tak ak mozem ešte poradiť zober si aj tie pretože viem že v mnohych nemocniciach je problém s nedostatkom cisteho prádla. ( súkromne nemocnice nemám na mysli) 🙂

inffinity
3. sep 2011

I já doporučuji, měla jsem po návratu domů starosti se šitím tak jsem je dlouho nosila doma snad 3/4 šestinedělí.. nikde to netlačí, dají se přeprat jsou vzdušné paráda fakt 🙂 jo a měla jsem ty z lékárny...

katka3012
27. okt 2011

no ja neodporucam ,klasika je najlepsia 😉

eva76
27. okt 2011

Ja som bola s nimi spokojná, držali dobre a to som bola po cisarskom

raona
27. okt 2011

ja som ZA!! určite.. sieťkované, dobre držia, dajú sa preprať, úplne super...

alexis13
28. okt 2011

určite áno, ked som chodila dala som si nohavičky, inak som bola bez a vetrala som ranu 😀

sssimi
28. okt 2011

Ja som bola tiež spokojná. V spojitosti s popôrodnými vložami sa mi pekne rýchlo hojila rana. Malo to viac priedušnosti ako klasické nohavičy s klasicými vložkami, ktoré majú spodnú časť plastovú.

lenka_da
28. okt 2011

Super vecicka, uplne stacia tie obycajne sietovane z lekarne za 40 centov. Ziadne znackove, bola som si kuknut aj v obchode pre tehulky, drahe jak fras a nevidela som medzi nimi rozdiel. Mala som 3 kusy, stacili mi. Ked som preprala, raz-dva boli suche.

chrobulka
28. okt 2011

jednoznacne tie sietovane lacne... daju sa preprat...
a vyhovuju aj babam po cisarskom, su prisposobive, maximalne elasticke a neublizia ani jazve po sekcii...

li_la
28. okt 2011

Veľmi som ich ocenila! Síce kázali chodiť bez nich - čo som sprvu nechápala, ako sa mám s vložkou len tak hýbať, ale išlo to... Ale vždy keď som išla jesť do jedálne, dala som si ich a mohla som sa aspoň pohodlne uložiť na popôrodný vankúšik...

manila421
28. okt 2011

Ahojte

a kolko ich asi treba kupit?

jedina30
28. okt 2011

su vyborne-vzdusne a aj drzia..ja som ich nosila po porode oboch deti v nemocnici a doma so si davala uz svoje,ale take bombardaky 😀 😀 ..netreba ich kupit vela.Ja som mala 3 a uplne mi to stacilo..daju sa aj prat a tak nepotrebujes vela.. 😉

huxy
28. okt 2011

skoro vsetky odporucate.no ja som si kupila pred porodom canpol babies.v porodnici este pred porodom som si ich isla vyskusat.ani som ich na seba nenatiahla,a to bola najvacsia velkost 😀
potom som mame volala,nech mi kupi take tie sietkovane.no mala som ich na sebe len raz.rodila som sekciou,takze mi to nebolo prilis prijemne,trosku bolo citit ranu.niezeby tlacili,ale nebolo mi to prijemne.takze ja som chodila bez nohaviciek,a ziadny problem 😀

weronyca
28. okt 2011

tie nohavicky su velmi dobra vec, ja som bola po cisaraku a vobec to nevadilo ani nitkam.. ja som mala tiez 3je a stacilo.. iny sa len volaju jednorazoove.. kludne sa daju preprat a su ako nove..

balazica26
28. okt 2011

Ja tiež odporúčam tie sieťkované z lekárne. Ja som v pôrodnici mala jednorázové od Babyono, boli také buničinové a trošku plantali...bolo v nich ešte kopec miesta a využila som ich veľmi.Zašpiníš, zahodíš, neriešiš. No keď už som bola doma, potrebovala som podvozok ešte luftovať, bola som si kupiť jednorazove nohavky v lekárni, tie sieťkované a boli oveľa lepšie...Takže skôr doporučujem z lekárne, ako viaceré baby, ktoré tu pridali koment. 😀

jankako
28. okt 2011

ocenila som,taktiež tie z lekárne.

pami27
28. okt 2011

Ja som mala tiež sekciu a boli super. Netlačili ma na rane a je to oveľa praktickejšie, ako to tam niekde prať. Mala som značku Canpol babies a nosila som ich aj doma po pôrode.

nibiru
28. okt 2011

boli perfektne dokonca normalne nohavicky nam zakazali nosit ocenila som ich hlavne na navstevach nemusela som sa bat ze mi vlozka vypadne .priatel kupil take obycajne tusim stali 80centou 3kusi v lekarni.

mata1001
28. okt 2011

urcite odporucam tie sietkovane z lekarne.mala som 3 ks a stacili.daju sa lahko oprat a hned su suche. su prakticke,netlacia a su vzdusne.ani som nevedela ze ich mam...

zuuzzz
28. okt 2011

aj ja som si kupila 5 ks no stacili mi jedny tie gazove,dali sa oprat a inak som mohla mat aj normalne no take skor pre babku volnejsie bavlnene,nie tangace samozrejme 🙂 teraz mam 4 v zasobe.

katmi
28. okt 2011

presne.. sietkovane z lekarne su na nezaplatenie! odporucam 🙂

domca1511
28. okt 2011

Aj ja som ich mala a je to super vec nedam na ne dopustiť🙂

adrianiiita
3. nov 2011

tiež sa pripájam ... mala som tie sieťkované a sú super ... je pravda že lekári na vizite zakazovali že iba vložky medzi nohami ... ale tak boli sieťkované maximálne vzdušne ... pred vizitou som ich dala dole a po vizite naspäť ... fakt super ... mala som aj svoje obyčajné ale nedala som si ich ani raz

katka888
3. nov 2011

najprakickejsia vec, ktoru som do porodnice brala. vyuzila som ich aj v sestonedeli, ked som pouzivala hrubsie vlozky bez krideliek.
mala som ich zo zdravotnickych potrieb, ako pisu baby, netlacia su vzdusne, daju sa preprat... mala som tak 3-4 ks. pocet kusov podla toho, ako casto ich budes prat.

velvet26
3. nov 2011

urcite si ich kup, je to velka pomoc, hlavne ked budes silno krvacat a bude zosita po nastrihu...kup si ale tiez z lekarne, tie su najlepsie a daju sa aj oprat, takze nie su tak uplne jednorazove..ja som ich nosila aj v sestonedeli..a stoja len par centov..takze sa oplatia

machiabeli
3. nov 2011

baby sory ze sa priajam do takejto temy ...ale moja manzelka mala klasicke spodne pradlo