Kedy na vás prišiel pôrod?
Ahojte, len zo zvedavosti, kedy na váš prišiel pôrod? Zdá sa mi, že väčšinou sa deti pýtajú v noci, aspoň čo pozorujem v poslednom čase 😄 Kedy to prišlo na vás?
@snipa o 4 poobede,porodila som rano o 6
Prve dve okolo polnoci a tretie mi voda odtiekla pred osmou vecer.. takze tri noci na vzdycharni 🙂
Poobede. Pri prvom som strávila v pôrodnici 1,5 hod pred pôrodom, pri druhom hodinu. Obaja sa narodili o 17-tej.
@snipa okolo 17:00 mi zacala odtiect voda, okolo 20:00 som zacala mat kontrakcie a o 23:49 uz bola mala na svete 😊
o 6 rano mi odtiekla voda, pred obedom sa narodil syn
Prvý vyvolávaných takže to neriešim a druhý porodila som pred polnocou. Bolesti boli už asi 24 hodín predtým a rozbehlo sa to večer.
@snipa prvy porod - od 19:20 bolesti, porod o 22:30, druhy porod odtok vody o 14:00, bolesti od 15:30, porodila som 20:31
Ráno...porodila som na druhý deň v noci....
10:50, 18:05, 20:40
o 6 ráno
Prvý začal ráno o 9 a dcéra sa narodila ďalší deň o 7 🙂 druhý nezačal vôbec, 9 dní po termíne ho vyvolávali
O 4 ráno
Prvý neskoro večer, syn sa narodil nad ranom, týždeň po termine, druhý skoro ráno o pol piatej (dva týždne pred termínom), prijali ma o šiestej a dcéra sa narodila pol hodinu po prijme na oddelenie.
3:48
voda mi odtiekla o pol 8 vecer, kontrakcie zacali o 2 v noci a o 4 uz bola mala na svete
@snipa v noci, pred druhou som isla na WC, hrkla zo mna voda, pred obedom sa narodil

o 1,20 v noci praskla voda narodil sa po viac ako 12 hodinach o 13,40.. prvorodicka.
Kontrakcie začali okolo 5 ráno, o 6 som bola v pôrodnici a syn sa narodil 10:20. 🙂
17.50 začiatok a 19,05 hotovo
V noci o 23:20 som sa zobudila na ostru bolest, o 4:49 sa mala narodila, presne na termin🙂
V noci 23.30 zacali kontrakcie, 2.30 bola mala na svete

Obidve deti som porodila na obed. Jeden začal pomaly okolo polnoci, ale keďže to bolo prvé, potiahli sa to až do 13.22
Druhý doobedu o 11.00 ešte žiadne kontrakcie a o 16.00 dcérka na svete 😍😍😍