icon

Kedy príde prvá menštruácia po pôrode?

etuska
19. sep 2010

Kedy ste dostali 1.menstruaciu po porode pri plne dojcenom babatku.Viem,ze je to individualne-no aj tak by som uvitala vase odpovede.Dakujem 🙂

kalanchoe2
21. sep 2010

4 mesiace po pôrode, Katka má 7 mesiacov a stále plne kojím

anjelicek26
21. sep 2010

Pri Saske 8 mesiacov a za cele dva roky len 3x
Maly ma 3 mesiace a mrcha zatial nikde...

irsina83
21. sep 2010

ja mam prave svoju prvu ms a po porode mam 5 mesiacov, malicka je vylucne len na mojom mliecku ale nekojim , odsavam a pije z flasky, na zaciatku som mala 1,7 litra mlieka denne a teraz mam tych 800ml takze sa tiez cudujem ze som to dostala aj napriek tomu ze mam mlieka vela 😠 a este som ju mala prve dni taku silnu ze som normalne nechapala... 😠 😅

adriana174
21. sep 2010

u mna bola po 3 mesiacoch v pohode sme sa plne kojili nebol nijaky problem ani nechutenstvo so strany malej. ziadne umele nechcela anilen fľašu. potom uz kazdy mesiac ale iny pocet cyklusových dni.upravila sa mi az teraz po antikoncepcii na polovicnu ale to uz rok nekojim. 😉

morca3
22. sep 2010

hned po šestonedelí aj pri jednom aj pri druhom a to som obydve kojila 6 mesiacou 😢

zuzkap2
23. sep 2010

pri prvom, 3mesiace po porode
pri druhom, 20 mesiacov od porodu

annie13
23. sep 2010

po synovi vobec kedze som ho plne kojla a pocas kojenia som otehotnela
teraz mame dcerku a mala som len spinenie a to ma mala 6 mesiacov
takze som nemala normalnu menstruaciu 2 roky a 9 mesiacov 😀

skrecok
23. sep 2010

Ja som dostala az po 16 m. a to nepravidelnu.

zuzzka1
24. sep 2010

4 mesiace od pôrodu a tiež som dúfala, že keď plne kojíme, ešte chvíľu vydrží neprísť, malý sa trošku ošíval - vravia, že sa mení chuť mliečka, ale pýtal skôr častejšie ako inokedy - možno to bolo skôr rastovým šprintom, v tom období....

ninkaalex
25. sep 2010

no ja kojim 11 mes 🙂 a zatial som menštr.nedostala 😀

bershka
25. sep 2010

ja som dostala tesne po sestonedeli a kojila som

tanyusik
26. sep 2010

ja som dostala tiez asi priblizne po dvoch mesiacoch a kojila som.Srastne to zeny co ju nedostanu niekolko mesiacov🙂).Ja teraz cakam ze teraz dostanem,ak teda budem mat pravidelny ciklus.Dufam ze ano,lebo ma caka plastika po zlom zasiti po porode☹

lienka21
30. sep 2010

po 17 mesiacoch, pravidelnu, aj ked este kojim

romanelka2
7. okt 2010

Wojte ja som mala po roku a dojcila som cca 2, aj nejake mesiace 🙂

veva1
7. okt 2010

po 18mes.
kojeny bol do 33mes. 😉

elka74
7. okt 2010

dva mesiace od porodu.. pri všetkých štyroch deťoch a prvé tri deti som plne kojila do 6. mesiaca.

babatko88
7. okt 2010

ja po dvoch mesiacov od pôrodu, avšak odvtedy som zatiaľ nemala 😉

briketa
7. okt 2010

Pri prvom po deviatich mesiacoch, pri druhom po troch. To som mala dobry sok 😠
ja si myslim, ze znacnu mieru na tom ma aj stresovy faktor vasho zivotneho stylu. a ten mam dobre vysoky.

dusanab
7. okt 2010

Po desiatich mesiacoch, dojcila som do 13 mesiacov. Cez menzes sa vzdy na zaciatku zarazil, prestal tahat, pozrel na mna a potom pil dalej, ale asi mu vtedy moc nechutilo.

zazalienka
7. okt 2010

ja kojím 8 a pol mesiaca a ešte som nemala.. a vôbec mi nechýba🙂)

dena69
7. okt 2010

ja kojím bez pár dní 10.mes.a ešte nič 😀

martinex
7. okt 2010

Ja som dostala prvu po 10tich mesiacoch a hned ten cyklus som znova otehotnela 😀 takze mam zase aspon na rok pokoj 😉

28jaja28
7. okt 2010

tiež som s tych "šťastnych" čo dostali tyžden po skončeni šestonedelia,,no čo už ☹ tešila som sa že si od nich ešte počas kojenia oddychnem,,,

lawli
7. okt 2010

3 mesiace po porode... 😕

dioliana1
7. okt 2010

pri prvom 8mesiacov nič -kojenie
pri druhom po dvoch mesiacoch aj pri kojení 😝

mackopuf
7. okt 2010

pri prvom 2 mesiace,teraz pri druhom 4 mesiace-obidvaja kojeni 😒

dominka11
8. okt 2010

ja hned po 6-tich týždnoch, týžden predtym som prestala krvacat...

miracko
8. okt 2010

Ahoj,
ja som sice plne dojcila az druhe dieta do 7. mesiaca a menstruaciu som dostala az 2 mesiace po odstavení

rosienka
14. júl 2011

Ja uz 11 mesiacov dojcim a stale nastastie nic 🙂

tehula
1. aug 2011

prve dieta som kojila rok a menstruacia dorazila hned do tyzdna po odstaveni od kojenia, cca po roku od porodu. Druhe dieta tiez dojcim normalne a vyzera to, ze mrcha dorazila dnes, co som poriadne ani spinit po 600nedeli neprestala 😠 😠 😠