Kedy príde prvá menštruácia po pôrode?
Kedy ste dostali 1.menstruaciu po porode pri plne dojcenom babatku.Viem,ze je to individualne-no aj tak by som uvitala vase odpovede.Dakujem 🙂
Pri Saske 8 mesiacov a za cele dva roky len 3x
Maly ma 3 mesiace a mrcha zatial nikde...
ja mam prave svoju prvu ms a po porode mam 5 mesiacov, malicka je vylucne len na mojom mliecku ale nekojim , odsavam a pije z flasky, na zaciatku som mala 1,7 litra mlieka denne a teraz mam tych 800ml takze sa tiez cudujem ze som to dostala aj napriek tomu ze mam mlieka vela 😠 a este som ju mala prve dni taku silnu ze som normalne nechapala... 😠 😅
u mna bola po 3 mesiacoch v pohode sme sa plne kojili nebol nijaky problem ani nechutenstvo so strany malej. ziadne umele nechcela anilen fľašu. potom uz kazdy mesiac ale iny pocet cyklusových dni.upravila sa mi az teraz po antikoncepcii na polovicnu ale to uz rok nekojim. 😉
hned po šestonedelí aj pri jednom aj pri druhom a to som obydve kojila 6 mesiacou 😢
pri prvom, 3mesiace po porode
pri druhom, 20 mesiacov od porodu
po synovi vobec kedze som ho plne kojla a pocas kojenia som otehotnela
teraz mame dcerku a mala som len spinenie a to ma mala 6 mesiacov
takze som nemala normalnu menstruaciu 2 roky a 9 mesiacov 😀
Ja som dostala az po 16 m. a to nepravidelnu.
4 mesiace od pôrodu a tiež som dúfala, že keď plne kojíme, ešte chvíľu vydrží neprísť, malý sa trošku ošíval - vravia, že sa mení chuť mliečka, ale pýtal skôr častejšie ako inokedy - možno to bolo skôr rastovým šprintom, v tom období....
no ja kojim 11 mes 🙂 a zatial som menštr.nedostala 😀
ja som dostala tesne po sestonedeli a kojila som
ja som dostala tiez asi priblizne po dvoch mesiacoch a kojila som.Srastne to zeny co ju nedostanu niekolko mesiacov🙂).Ja teraz cakam ze teraz dostanem,ak teda budem mat pravidelny ciklus.Dufam ze ano,lebo ma caka plastika po zlom zasiti po porode☹
po 17 mesiacoch, pravidelnu, aj ked este kojim
Wojte ja som mala po roku a dojcila som cca 2, aj nejake mesiace 🙂
po 18mes.
kojeny bol do 33mes. 😉
dva mesiace od porodu.. pri všetkých štyroch deťoch a prvé tri deti som plne kojila do 6. mesiaca.
ja po dvoch mesiacov od pôrodu, avšak odvtedy som zatiaľ nemala 😉
Pri prvom po deviatich mesiacoch, pri druhom po troch. To som mala dobry sok 😠
ja si myslim, ze znacnu mieru na tom ma aj stresovy faktor vasho zivotneho stylu. a ten mam dobre vysoky.
Po desiatich mesiacoch, dojcila som do 13 mesiacov. Cez menzes sa vzdy na zaciatku zarazil, prestal tahat, pozrel na mna a potom pil dalej, ale asi mu vtedy moc nechutilo.
ja kojím 8 a pol mesiaca a ešte som nemala.. a vôbec mi nechýba🙂)
ja kojím bez pár dní 10.mes.a ešte nič 😀
Ja som dostala prvu po 10tich mesiacoch a hned ten cyklus som znova otehotnela 😀 takze mam zase aspon na rok pokoj 😉
tiež som s tych "šťastnych" čo dostali tyžden po skončeni šestonedelia,,no čo už ☹ tešila som sa že si od nich ešte počas kojenia oddychnem,,,
3 mesiace po porode... 😕
pri prvom 8mesiacov nič -kojenie
pri druhom po dvoch mesiacoch aj pri kojení 😝
pri prvom 2 mesiace,teraz pri druhom 4 mesiace-obidvaja kojeni 😒
ja hned po 6-tich týždnoch, týžden predtym som prestala krvacat...
Ahoj,
ja som sice plne dojcila az druhe dieta do 7. mesiaca a menstruaciu som dostala az 2 mesiace po odstavení
Ja uz 11 mesiacov dojcim a stale nastastie nic 🙂
prve dieta som kojila rok a menstruacia dorazila hned do tyzdna po odstaveni od kojenia, cca po roku od porodu. Druhe dieta tiez dojcim normalne a vyzera to, ze mrcha dorazila dnes, co som poriadne ani spinit po 600nedeli neprestala 😠 😠 😠

4 mesiace po pôrode, Katka má 7 mesiacov a stále plne kojím