Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?
Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂
ja som dostala po 6 mesiacoch počas kojenia, a to dokrmujem aj umelým...... 😉
dceru som kojila, aj dokrmovala, menstruaciu som dostala presne v den jej dovrseneho 2. mesiaca, syna len kojim a bolo to navlas rovnake, tiez 2 mes po porode, asi den bol rozdiel...
Pri synovi som dostala pocas kojenia po siestich mesiacoch. Dceru kojim tiez, bude uz mat 5 mesiacov a zatial som nedostala - chvalabohu 😉
po prvom porode som dostala ked mal maly pol roka, teraz po 7. mes. strasne silnu mam a nepravidelnu 😖 kramujem kazde 2- 3 tyzdne....este stale kojim, tak ani nepojdem za gynekologom zatial
hned po sestonedeli a stale kojim, menzes mam nepravidelne a v roznych trvaniach 😖
49 tyzdnov po porode, stale dojcim, druha ms prisla 9 tyzdnov po prvej, tretia 7 po druhej, stvrta 5 tyzdnov po tretej a piata uz ucebnicovo 😀 M. chuti mliecko aj pocas ms
kamoska, co rodila tyzden predo mnou stale mrchu nema - dojci
po prvom som dostala presne po 15 mesiacoch a dojčila som 2,5 roka a po druhom dieťati rok po pôrode a ešte stále dojčím.
12 mesiacov
Mesiac po odstavení (11m po pôrode).
pri oboch deťoch som po šestonedelí mala pauzu ako pri normálnej menštruácii, cca 26 - 28 dní a potom som už klasicky pravidelne každý mesiac dostala normálnu menštruáciu
kojila som 8 mesiacov dcéru a 6 mesiacov syna
žiadna pauza ☹ , rozdiely, nič, všetko sa hneď vrátilo do starých koľají 🙂
Pri oboch detoch (obe kojene) som dostala 4 mesiace po porode, hned pravidelne ako predtym.
prvu MS po 13 mes. po porode (este vzdy som kojila)
u mna to bolo asi 2 mesiace po uplnom odstaveni
10 mesiacov po porode este stale som kojila a kojim
ja som dostala u obidvoch detí 6 mesiacov po pôrode, tých 6 mesiacov som plne kojila, potom ešte aj ďalej, MS chodila celkom pravidelne, akurát nedoporučujem používať metódu plodných a neplodných dní, lebo raz sa stalo, že som mala plodné dni posunuté o týždeň neskôr a je z toho Adelka 😀 😀
ja som mrchu ešte nedostala a tami má rok aj týždeň. stále kojím a beriem aj antikonc.(cerazette - vhodná pri kojení)
ja som menzes dostala az ked mala dcerka 1 rok a 8 mesiacov .... a kojila som takmer do troch rokov 🙂
pri prvej dcére hneď po šestonedelí a dojčila som do 3 rokov, teraz po 5 mesiacoch..ale príšerne silné... 😒 dojčím stále...
pri prvej dcerke po 13 mesiacoch
druhu kojim.....zatial nic a ma skoro 4mesiace 😀
po 3 mesiacoch od porodu 😖 😠 a to som vylucne kojila...
ked mala ninka 7 mesiacov...kojime doteraz... 😉 je to urcite v pohode...bud rada... 😉
hned po sestonedeli 😝
Ahojte, ja som dostalal dva mesiace po ukončení kojenia malého. Takže 14-násť mesiacov od pôrodu a poviem Vám, že to bola divočina, až som sa zlakla, či je všetko v poriadku, nikdy som také silné nemala 😝
hned po sesstonedeli, mozno by som ju ani nedostala, ale ja krava som sa nechala ukecat od gynosa na antikoncepciu Azalia a krvacala som potom nonstop
pri starsich po kojeni/6m-12m/,a pri marekovi uz za tri m.
stále kojím, ale mrcha prišla už po 4roch mesiacoch, čo by som dala za také dva roky 😀
pri staršom po 10 mesiacoch - bol kojený 17 mesiacov, kedže som otehotnela, tak som ho odstavila
a pri dvojkách po 21 mesiacoch, a kojené boli 20 mesiacov... 😀
mne prisla skoro po roku, a kojim doteraz. 😀

po 6 mesiacoch - počas kojenia, ale už som aj prikrmovala UM asi mesiac a pol..