icon

Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?

nikolka2
29. júl 2010

Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂

alca85
29. júl 2010

po 6 mesiacoch - počas kojenia, ale už som aj prikrmovala UM asi mesiac a pol..

lucula73
29. júl 2010

ja som dostala po 6 mesiacoch počas kojenia, a to dokrmujem aj umelým...... 😉

22mamina
29. júl 2010

@nikolka2 bud rada ze ju este nemas, pri prvom som dostala po 5 mes. bola nepravidelna, raz prisla, potom aj 2-3 mesiace nic a teraz som dostala po pol roku a pravidelna je, ale brutal silna 😒

gabika7706
29. júl 2010

dceru som kojila, aj dokrmovala, menstruaciu som dostala presne v den jej dovrseneho 2. mesiaca, syna len kojim a bolo to navlas rovnake, tiez 2 mes po porode, asi den bol rozdiel...

millienka
29. júl 2010

Pri synovi som dostala pocas kojenia po siestich mesiacoch. Dceru kojim tiez, bude uz mat 5 mesiacov a zatial som nedostala - chvalabohu 😉

azuz
29. júl 2010

po prvom porode som dostala ked mal maly pol roka, teraz po 7. mes. strasne silnu mam a nepravidelnu 😖 kramujem kazde 2- 3 tyzdne....este stale kojim, tak ani nepojdem za gynekologom zatial

spalka
29. júl 2010

hned po sestonedeli a stale kojim, menzes mam nepravidelne a v roznych trvaniach 😖

emjee
29. júl 2010

49 tyzdnov po porode, stale dojcim, druha ms prisla 9 tyzdnov po prvej, tretia 7 po druhej, stvrta 5 tyzdnov po tretej a piata uz ucebnicovo 😀 M. chuti mliecko aj pocas ms

kamoska, co rodila tyzden predo mnou stale mrchu nema - dojci

jajkalajka
29. júl 2010

po prvom som dostala presne po 15 mesiacoch a dojčila som 2,5 roka a po druhom dieťati rok po pôrode a ešte stále dojčím.

miracle
29. júl 2010

12 mesiacov

bihan
29. júl 2010

Mesiac po odstavení (11m po pôrode).

aknaj
29. júl 2010

pri oboch deťoch som po šestonedelí mala pauzu ako pri normálnej menštruácii, cca 26 - 28 dní a potom som už klasicky pravidelne každý mesiac dostala normálnu menštruáciu
kojila som 8 mesiacov dcéru a 6 mesiacov syna
žiadna pauza ☹ , rozdiely, nič, všetko sa hneď vrátilo do starých koľají 🙂

zitaje
29. júl 2010

Pri oboch detoch (obe kojene) som dostala 4 mesiace po porode, hned pravidelne ako predtym.

jamaica77
29. júl 2010

prvu MS po 13 mes. po porode (este vzdy som kojila)

markiza
29. júl 2010

u mna to bolo asi 2 mesiace po uplnom odstaveni

dm1
30. júl 2010

10 mesiacov po porode este stale som kojila a kojim

ilijanka
30. júl 2010

ja som dostala u obidvoch detí 6 mesiacov po pôrode, tých 6 mesiacov som plne kojila, potom ešte aj ďalej, MS chodila celkom pravidelne, akurát nedoporučujem používať metódu plodných a neplodných dní, lebo raz sa stalo, že som mala plodné dni posunuté o týždeň neskôr a je z toho Adelka 😀 😀

rene82
30. júl 2010

ja som mrchu ešte nedostala a tami má rok aj týždeň. stále kojím a beriem aj antikonc.(cerazette - vhodná pri kojení)

tonicka
30. júl 2010

ja som menzes dostala az ked mala dcerka 1 rok a 8 mesiacov .... a kojila som takmer do troch rokov 🙂

csina
30. júl 2010

pri prvej dcére hneď po šestonedelí a dojčila som do 3 rokov, teraz po 5 mesiacoch..ale príšerne silné... 😒 dojčím stále...

ludka140281
30. júl 2010

pri prvej dcerke po 13 mesiacoch
druhu kojim.....zatial nic a ma skoro 4mesiace 😀

gabika_83
30. júl 2010

po 3 mesiacoch od porodu 😖 😠 a to som vylucne kojila...

macikjm
30. júl 2010

ked mala ninka 7 mesiacov...kojime doteraz... 😉 je to urcite v pohode...bud rada... 😉

bashka
30. júl 2010

hned po sestonedeli 😝

monka_m
30. júl 2010

Ahojte, ja som dostalal dva mesiace po ukončení kojenia malého. Takže 14-násť mesiacov od pôrodu a poviem Vám, že to bola divočina, až som sa zlakla, či je všetko v poriadku, nikdy som také silné nemala 😝

bershka
30. júl 2010

hned po sesstonedeli, mozno by som ju ani nedostala, ale ja krava som sa nechala ukecat od gynosa na antikoncepciu Azalia a krvacala som potom nonstop

titkovamiriam
30. júl 2010

pri starsich po kojeni/6m-12m/,a pri marekovi uz za tri m.

luciauk
30. júl 2010

stále kojím, ale mrcha prišla už po 4roch mesiacoch, čo by som dala za také dva roky 😀

juliagregor
30. júl 2010

pri staršom po 10 mesiacoch - bol kojený 17 mesiacov, kedže som otehotnela, tak som ho odstavila
a pri dvojkách po 21 mesiacoch, a kojené boli 20 mesiacov... 😀

gabrielkaa
30. júl 2010

mne prisla skoro po roku, a kojim doteraz. 😀