icon

Kedy ste mali prvý sex po pôrode?

babulka025
17. dec 2011

chcela by som sa opytat, kedy ste sa milovali prvy krat po porode. ja som dva tyzdne po porode a s manzelom mame uz velku chut a tuzbu..

marya
14. máj 2012

@kokorunecka 😀 😀 😀 prepac, ale neda sa mi nezasmiat na tvojich prispevkoch 😀 😀 ale este mas nadej, ze z toho vyrasties 😀

PS : predstav si, ze ja absolutne nermusim riesit, ci sa moj muz na mna vykasle ak nebude sex...ak uz ide o sex, pre mojho muza som cielom ja, a nie sex, ale mozno jedneho dna pochopis 😉

dm1
14. máj 2012

@kokorunecka no sak ta zena je unavena preto lebo muz s nou a rodinou travi malo casu, chodi domov az vecer a na deti, prace doma proste na vsetko je sama tak preto je asi unavena nie? akosi sa mi tie 2 veci nevylucuju - stazovat sa na partnera co nie je doma a na unavu 😕

tea333
8. okt 2012

@kokorunecka asi sme sa v tejto teme nejak nepochopili. Ja som hovorila o zotavovani najma preto, ze cca tych 6 tyznov trva kym sa zahoja rany, stehy vypadnu, vsetko zrastie, krcok sa zatvori.. Zena v 600nedeli pri sexe okrem trhania stehov riskuje najma infekciu, a to vie narobit obrovske problemy. Teda po porode sa telo zotavuje dlho, ale ja by som pockala kym zena prestane krvacat a spinit a kym sa vsetky rany zahoja. Rany mozu byt aj vnutri, nemusi to byt vidiet a nemusi to byt nastrih. Navyse po porode je maternica ako otvorena rana ( ako velka odrenina) a nachylnost na zapaly je obrovska.
Ja by som teda necakala rok, ale myslim ze otecko aj mamicka by mali uprednostnit zdravotny stav matky pred scojim sexualny, apetitom. Sexovat sa predsa da az do porodu a potom hned cca 6 tyzdnov po nom. Taku pauzu zo zdravotnych dovodov by mohol respektovat kazdy. Muz ktory sa na toto stazuje musi byt sebecky

kinna
Odpoveď bola odstránená
tea333
8. okt 2012

@kinna tema je fakt stara, zakladatelka tento problem uz asi nema 😉

katren
8. okt 2012

@kinna ja som krvacala iba v porodnici....den pred odchodom z nej som uz vobec 😉

jajasunova
18. júl 2013

mozem sa opytat,ci je normalne,ze som 4mesiace po porode a mna stale boli a tak stipka dole pri utierani a len ked sa tam dole chytim:(bola som aj u gynekologa a vraj je vsetko v poriadku a mozem sexualne zit.lenze ja to nadokazem.boli ma to len ked sa po malej potrebe idem utriet a tak isto aj pri velkej potrebe,ked tlacim trosku:(idem sa ztoho zblaaaznit a partner uz pomali tiez.iked je velmi trpezlivy a ohladuplny ,mam naseba strasnu zlost:(chcem aby to bolo ako predtym.a aj mam obavy ze ci ma nepozrel dr .zle ked on tvrdi,ze mozem a ja sa vooobec nato necitim.co mam robit???

caramba152
18. júl 2013

u nás sme skúšali po šestonedelí, ale nejako to nešlo. Potom prvýkrát to šlo až 8týždňov po pôrode a pomáhal aj lubrigel 😝

rusnakova_janka
29. júl 2013

my sme mali sex 5t po porode, a bolo to uplne vpohode. pri porode som sa aj neroztrhla ani ma nenastrihovali, takze nebol ziadny problem... 🙂

dura31
26. sep 2013

ja sa čudujem ako ste sa všetky rychlo spametaly s pôrodu ja som povedala že nigdy viac mam prvé dieta a teraz ma 5 mesiacov ale od začiatku ako som otehotnela sme nemohly mat sex mala som rizikové a teraz po pô. mi ešte vždy nechyba sex . a trocha sa aj toho bojím . 😒

dura31
26. sep 2013

môj manžel už dávno má chut namna ale povedal on má čas netreba sa ponáhlat jemu je teraz prednejí naš syn ako sex 🙂

katihudakova
28. dec 2013

ahojte poradi mi neaka mamicka ohladom intimky? budem velmi rada 🙂

kofoluska
10. feb 2014

Ja som si sice tiez povedala, ze nikdy viac a v maji si idem dat podviazat vajecniky, takze fakt nikdy viac. Ale chvala bohu, moje telo sa spamatalo vazne rychlo. Aj sama doktorka na kontrole skonstatovala, ze by nebola povedala, ze som nedavno rodila. Prvy sex sme mali presne pat tyzdnov po porode. A to ma pri porode nastrihli a aj hodne po porode sili. Fakt musim zaklopat, vsetko je OK. 🙂

pralinka2
9. mar 2014

Baby neostala vám po nastrihnuta O dosť viac otvorená?

pralinka2
9. mar 2014

@babulka025 ahoj my sme skúšali už 4 týždeň 🙂

bartaloska
Autor odpoveď zmazal
svetlusska
20. apr 2014

@babulka025 cca po 7 tyzdnoch.

ciapockacervena
20. apr 2014

my sme 7tyzdnov po a skusali sme to aj s lubrikantom no stale ma to velmi boli hned na zaciatku, pritom na kontrole bolo vsetko ok, neviem kde je problem a kvoli tej bolesti nemam ani chut.. :(

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
macamac
8. júl 2014

@klaudiakauriova 😕 😅 😀 😀
to fakt? video? 😅

macamac
8. júl 2014

@klaudiakauriova alebo tu si?

asi si si pomýlila stránku 😉

ushuaia
8. júl 2014

@macamac si trafila klinec po hlavicke... 😎 , alebo sa nudi... 😅

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
hviezda89
9. júl 2014

@klaudiakauriova nech žijú letné prázdniny :D

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
simona115
11. aug 2014

... baby ja som po prvom týždni sa milovala .. a fajne , nič ma nebolelo nič mi doteraz nieje .. žiadne problemy nemam .. mala masice iba dva týždne ale všetko mam v poriadku . 🙂 :D

bartaloska
Autor odpoveď zmazal