Koľko cisárskych ste mali?
Celkom ma zaujíma kolko cisárskych ste mali, mna čaká tretí ale sterilizáciu nechcem, nepotrebujem tu počuť o nezodpovednosti, ani 4te dieta zatial neplanujem vôbec, len proste chcem vedieť tie počty - hlavne na SVK ale kludne aj inde v zahraničí. ďakujem 🙂
@kibuk však ja ked som mala druhe tehu po sc mi dr v Bs vravel ci plánujem ešte deti ze celkim bol problém ma zasit. Som sa mu nijak na to nevyjadrila. Zacinan mat stresy chodim do dvoch poradni a kazdy dr ci ma videl ze určite sterilizaciu ze 4 by som nedala hlavne zo zdrav.dôvodov. A bolelo ta to viac ci si ani nezbadala rozdiel. Muz sa bojí ze uz onho neprajavin záujem. Mení sa aj toto? Niekto povie všetko ok a niekto ma problem. ja som cystu mala pred 3 r ale to som strasne krvacala...totiz mi praskla.
@michaelafiladelfiova to sa nema ako zmenit, ved ti neberu vajecniky, ani nic take.... iba ich podviazu
@michaelafiladelfiova no u nas funguje tak ako ma ;) ja by som aj "stvrte" vynosila ja mam ine zdrav.problemy. .. A tretia sekcia bolela ako prva,taka "zlata stredna cesta" mam vyssi prah bolesti... Len som stratila viac krvi takze mi dodavali..
@kibuk jaj tak. Mne 4 dieťa neodporucaju. Teraz furt pozeraju jazvu ci je ok a tak ja nevien som na vazkach. 4 dieťa neplánujem ale nikdy nevieš
@kibuk napr 1 sc bola v pohode. 2 sc bola strasna hlavne sťahovanie maternice som skrabala na jiske steny.a ked sa mi baorvlen nafukne brucho uz 4 roky pi porode srrasbe ma vtedy jazva bolí. dr spominal aj zrasty a kŕčové zily mam na stene. No uz sa mi to blizi sc dam ale váham stou sterilizaciou. A kde ešte rodit
@michaelafiladelfiova ja by som sterilizaciu podstupila..robia ju hned pri sekcii
@kibuk no jo. Zajtra sa poradím s dr

@michaelafiladelfiova aaaa ja som hlavne steriluzaciu zvazila po mojej zdravotnej stranke,inac by som no nemusela.. Ja som do tretieho tehu "skocila" sama akoby bez "dovolenia"... A som stastna ze vsetko je ok a aj pocas tehu