Koľko trval vás pôrod?
Koľko od prvých kontrakcií/odtoku plodovej vody trval vás pôrod keď ste rodili ako prvorodičky?
@katarina6856 prvé kontrakcie začali okolo 1/2 v noci, porodila som o 5:30 bez vyvolavaciek ci oxytocin, čiže podľa mňa rýchly pôrod na prvorodicku☺️😁
@katarina6856 kontrakcie som nemala, prepichli vodu a vtedy som mala asi 2 ale to som už tlačila. 10 min záležitosť. Prajem aj tebe taky pôrod.
@katarina6856 voda odtiekla o pol6 rano kontrakcie od 7 o 12:15 na svete mala prvorodicka zevraj ani oxytocin.nestihli pichnut.ci pocas.tlacenia🤷♀️
@katarina6856 voda praskla o 15:00, prve kontrakcie prisli okolo 22:00, narodila sa o 5 rano 😊
Odtok plodovej vody o 00:35, prvé kontrakcie okolo 02:30, syn sa narodil o 11:00.
okolo 8-9 mi odtiekla plodova do cca 11 som googlila co to je potom ma znama cez skype presvedcila ze rodim tak som zohnala odvoz o polnoci v nemocnici a mala sa narodila o 4 rano
Ja som mala vyvolávany pôrod o 13:00 začalo vyvolávanie o cca 19:00 prvé kontrakcie a o 23 bola mala na svete
@katarina6856 prvý asi hodinu a pol a druhy 45 minút od prvej kontrakcie. Keby mam tretie, tak snáď aj doma porodim
Voda mi odtiekla v noci o 12tej z pondelka na utorok v utorok od 16tej silné kontrakcie myslela som ze zomriem mala sa narodila v stredu o 1:32 :D neprajem nikomu
@katarina6856
Skoro 27 hodín od odtečenia plodovej, kontrakcie som z toho mala 7 hodín, ale hneď riadne intenzívne a v krátkych intervaloch. Prirodzene a bez oblbovakov, keďže som sa dlho otvárala, nemohli ešte nič dať a potom zrazu už rýchlo, nestihli nič dať.
Kamoška nejakých 57 alebo 59, skončilo to nakoniec cisárakom.
@katarina6856 prvy 1.5h aj s cestou do nemocnice bez epi a medikamentov,druhy cca 3h,bez epi bez medikamentov
Pri prvom 9h - najskor odtiekla voda a kontrakcie nastupili az po dalsich 2hodinach, druhy 7h a treti 2,5h
7 hodín od hlienovej zátky vodu mi pichli na sále, bola som otvorená na pôrod, ale nemala kontrakcie pichli mi oxytocin

Od prvej kontrakcie? Prvy 36 hodin. Druhy 5, treti 2. Všetky prirodzene bez medikamentov, ci prepichovania plod. obalov