Ktorý ricínový olej na vyvolanie pôrodu je najlepší?
Treba si robit naparky aj kazdy den a po nej pohl.styk, to pomaha otvarat krcok a zmakcuje porodne cesty.
Pravidelný sex, vyvolal som takto dva pôrody o niečo skôr ako bol termín.
Pravidelný sex, vyvolal som takto dva pôrody o niečo skôr ako bol termín.
@anonym_aa8901 ja mam sex pravidelny 2x denne som v 40tt a už to nezvládam keďže mam svoje zdravotné problemi
Skor nez s nim budes experimentovat, nastuduj si aj o jeho negativnych nasledkoch. Aby si potom neskoncila na infuzkach.
Vydrzala si 9mes, nevydrzis par dni? A to Ti hovorim akoze som vzdy prenasala, a v lete.
Zeny zeny... 🤦
@anonym_a577e6 precitala som si plus aj mínus keďže mam vlastne zdravotné problemi pre ktoré už fakt ze nevladzem ťahať do 42tt tak sa mi zda ze ma chcú asi nechat tak hľadám pomoc nie poučenie...
Ak si si precitala vela, tak zistis, ze Tvoje telo aj dieta vie, ked ma spravny cas. Uz to zacne kazdym dnom. Zbytocne budes kazdy den skusat tieto vsetky teorie a povery, ano, "nieco" Ti ten porod spusti v ten den.
Ja Ti drzim palce nech to mas cim skor za sebou, rob ako myslis, Tvoje telo, Tvoje dieta, Tvoja bezpecnost.

Skor nez s nim budes experimentovat, nastuduj si aj o jeho negativnych nasledkoch. Aby si potom neskoncila na infuzkach.
Vydrzala si 9mes, nevydrzis par dni? A to Ti hovorim akoze som vzdy prenasala, a v lete.
Zeny zeny... 🤦