Má niekto tri cisárske rezy?
mam dve deti 7 rocneho syna a 3 rocnu dcerku oboch som rodila cisarskym koli uzkej panve,a teraz sa mi podarilo otehotniet zase,z coho mam aj strach lebo som nizkej postavy 147cm a vazim 44kg a bojim sa komplikacii v tehotenstve a aj po porode.Ak ma niekto skusenost s troma cisarskymi napiste dakujem
Mam tri cisárske a tretí bol najsamlepsi, najrýchlejšie som sa zostavila aj som omnoho rýchlejšie fungovala.
@mrsava ono závisí hlavne od stavu jazvy. Ak je príliš tenká, tak ani väčší odstup nepomôže. Moja sestra rodila 3 roky po cisárskom prirodzene. Mala dobrú jazvu, tehotenstvo bez komplikácii, tak mohla. Pokiaľ viem, tak ďalšie tehotenstvo po sekcii sa odporúča najskôr 2 roky po takomto pôrode. Ale podľa niektorých príspevkov vyššie to niektoré zvládajú aj skôr.
@erika0802 ja dva tehu uplne ok ale posledne som pocitovala bolesti jazvy a ked som uz bola pokrocilom stqdiu ked sa hybala to mi sposobovqlo velke bokesti jazvy mm chcel niekolkokrat volat sanitku nastastie sa nic nestalo nejako som dobojovala ale dalsie tehu uz by som nezvladla jm
@mrsava Ake mam vek.odstupy medzi detmi/5 sekciami? 🙂 Medzi 1.a 2.sekciou 20 mesiacov, medzi 2.a 3.sekciou 3 3/4roka (..tam bola neplanovana dlhsia “prestavka”..), medzi 3.a 4.sekciou 16 mesiacov, medzi 4.a 5.sekciou 25 mesiacov a medzi 5.a 6.sekciou bude 2+ roka (..keby sa bolo “dalo”, bolo by aj skor, len clovek neotehotnie vzdy pocas prveho “snazenia sa”..) 😊
Inak, normalne som sa “rozculila”, ked ste pisali, ze Vasa gynekologicka Vam uz neodporuca 3.babo ( = 3.sekciu) a ze Vas chce vyradit spomedzi sv.pacientiek, ak by ste mali 3.babo 😡😡 To co je za “odbornicku” (uvodzovky cielene)?? 😡 V Zap.Europe i USA je beznych 5-7 sekcii (!!), tak preco niekt.slovenski lekari takto oklamavaju sv.pacientky a chcu zabranit ich tuzbe mat dalsie deticky?? Ja som vzdy rodila v Bratislave na Antolskej, vzdy ma operoval ten isty porodnik - a vdaka BOHU bez akychkolvek komplikacii.
Len nech Vas Vasa gynekologicka vyradi z evidencie, velmi rada Vam odporucim skuseneho odbornika gynekologa/-icku, ktory/-a Vas bez problemov, s pokojom, s odbornym nadhladom prevedie aj dalsimi tehotenstvami a sekciami 😉😊
@perla2017 My mame rozdiel 17 mesiacov a to uz som sla len s malou dusickou,ze co povie,dakujem Vam za povzbudenie,nepacilo sa mi to vobec ako sa na mna divala,ze chceme tretie,ale aj ja som si povedala,ze pojdem prec od nej,preco by nam mal urcovat kolko chceme deti.Viete mi prosim poslat meno toho lekara?Aj mne jeden knaz vravel,ze ako pisete na zapade normalne to je.A tu niekedy zenam po 2 sekiciach robili sterilizaciu,smutne,kolko deti by tu este mohlo byt.Mate stastie,ze mate takeho porodnika,nech sa Vam dari a deti nech pocuvaju.Ja som sa aj dlho trapila nad sekciou lebo kazdy v okoli mi ju len zavidel,ze porod je tazky normalny a take veci,tak uz mam pred takymi vecami respekt a ani nevravim ako som rodila,sak sama viete ze je to potom dost narocne s tou jazvou.Nech sa dari😀
Mam kamosky co maju 3-4sekcie.
Vsetko je velmi individualne.
Mne dr povedal ze ma pacientky ktore maju 4-5sekcii.
Svagrina mala 3 sekcie poslednu pred 18rokmi ..uplne v pohode.
Moja sestra mala 4!😃
Moja teta má a úplne v pohode 🙂
ma troch synov cisars. rezmi.
prvý, o 16 mes. druhy a o 20mes. treti.už má najmladší 5 rokov.
@evvkaa a to ste mali bolesti kvôli tým podviazaným vaječníkom? Lebo ja tiež rozmýšľam nad tým pri 3 sekcii.
@nikuska10004 tak to skor zo zrastov ale tak hoji sa to ked je to cerstve
@nikuska10004 ja mám podvaz a nemala som s tým problém

@evvkaa a teraz je jazva v akom stave? Predpokladám, že dr. to sleduje.