icon

Mám týždeň do pôrodu

alexandra1104
27. máj 2015

Prosim potrebujem poradit tyzden do porodu...co si vybrat porod ritkou alebo cisarsky

Strana
z3
kristinkahugo
27. máj 2015

Mala som dva cisárske a dobrovoľne ja osobne som mala strach z normalneho pôrodu. A načo riskovať ked ide o babo? Bolesti su znesiteľne.7 týždňov po druhej sekcii som bola uz na bežkách.😄😄

liz_lemon
27. máj 2015

@alexandra1104 ja som mala KP, a o inom ako cisarskom som ani ja, ani lekar neuvazovala, cisarsky je uplne v pohode, jasne, ze to boli par dni, ale nie je to nic hrozne, ja som za necele 2 dni bez problemov chodila

janickacrazy
28. máj 2015

@alexandra1104 Moja sestra porodila chlapčeka KP a všetko bolo v pohode, porod sa rýchlo rozbehol a na cisársky nebol čas. Ja som mala 2 cisárske a tá bolesť po nich bola u mna hrozná, po prvom som 2 mesiace ledva chodila, po druhom to bolo trochu lepšie. Sestra po prirodzenom porode už na druhý den chodila skoro normálne, po 3 dnoch by som povedala, že jej nebolo absolútne nič, žiadne bolesti, ja som sa trápila ešte dlho po cisárskom, bolesti v jazve pol roka pretrvávali. Ťažko si vybrať.

tomaas
28. máj 2015

@alexandra1104 ahoj vies co je na tvojej teme naj? ze sa o tyzden zmeni na temu, som mamina, teste sa so mnou 🙂 ja odporucam "klasiku" ale co je dnes klasika ked coraz viac zien ziada o cisarak? 🙂

alexandra1104
autor
28. máj 2015

@tomaas nie ja tu debiliny riesit nepotrebujem a prosim abybsi sa nezapajal do temy a do veci ktore ty v zivote nezazijes...v zivote nebudes rodit v zivote nezazijes tie bolesti ani ten stres tak si ries ine temy jo dik

sheila72
28. máj 2015

Ja som šla normálne....lenže som nemala na výber. Keby sa dalo, zvolím sekciu.

alesta
30. máj 2015

3 kamosky KP, 2 chlapcov, vsetky prirodzene, 1 sa bila, aby mohla prirodzene, 1 nemala na vyber a 3 dobrovolne prirodzene, vsetky bez problemov, nakoniec rady, ze isli prirodzene, 1 povedala, ze to bolo jednoduchsie ako hlavickou, ma 2 deti....
1 isla sekciou, ale chcela skusit prirodzene, porod sa rozbehol, len nakoniec skoncila sekciou, male babo ....
vsetko je individualne a na co sa mamicky citia.

Strana
z3