Mám týždeň do pôrodu
Prosim potrebujem poradit tyzden do porodu...co si vybrat porod ritkou alebo cisarsky
@alexandra1104 ja som mala KP, a o inom ako cisarskom som ani ja, ani lekar neuvazovala, cisarsky je uplne v pohode, jasne, ze to boli par dni, ale nie je to nic hrozne, ja som za necele 2 dni bez problemov chodila
@alexandra1104 Moja sestra porodila chlapčeka KP a všetko bolo v pohode, porod sa rýchlo rozbehol a na cisársky nebol čas. Ja som mala 2 cisárske a tá bolesť po nich bola u mna hrozná, po prvom som 2 mesiace ledva chodila, po druhom to bolo trochu lepšie. Sestra po prirodzenom porode už na druhý den chodila skoro normálne, po 3 dnoch by som povedala, že jej nebolo absolútne nič, žiadne bolesti, ja som sa trápila ešte dlho po cisárskom, bolesti v jazve pol roka pretrvávali. Ťažko si vybrať.
@alexandra1104 ahoj vies co je na tvojej teme naj? ze sa o tyzden zmeni na temu, som mamina, teste sa so mnou 🙂 ja odporucam "klasiku" ale co je dnes klasika ked coraz viac zien ziada o cisarak? 🙂
@tomaas nie ja tu debiliny riesit nepotrebujem a prosim abybsi sa nezapajal do temy a do veci ktore ty v zivote nezazijes...v zivote nebudes rodit v zivote nezazijes tie bolesti ani ten stres tak si ries ine temy jo dik
Ja som šla normálne....lenže som nemala na výber. Keby sa dalo, zvolím sekciu.
3 kamosky KP, 2 chlapcov, vsetky prirodzene, 1 sa bila, aby mohla prirodzene, 1 nemala na vyber a 3 dobrovolne prirodzene, vsetky bez problemov, nakoniec rady, ze isli prirodzene, 1 povedala, ze to bolo jednoduchsie ako hlavickou, ma 2 deti....
1 isla sekciou, ale chcela skusit prirodzene, porod sa rozbehol, len nakoniec skoncila sekciou, male babo ....
vsetko je individualne a na co sa mamicky citia.

Mala som dva cisárske a dobrovoľne ja osobne som mala strach z normalneho pôrodu. A načo riskovať ked ide o babo? Bolesti su znesiteľne.7 týždňov po druhej sekcii som bola uz na bežkách.😄😄